JESSY Написано Фебруар 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 пре 9 минута, st.anger рече da li verujete u pokajane roditelje? мислиш у оне који су схватили да су грешили и да су се покајали и самим тим помогли у решавању проблема? БанеЛ, Sanja Т. and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 пре 3 минута, JESSY рече мислиш у оне који су схватили да су грешили и да су се покајали и самим тим помогли у решавању проблема? ima dece koja su blagoslovena zbog roditelja Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 пре 1 минут, Ana Bjelan рече ima dece koja su blagoslovena zbog roditelja у ком смислу? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 пре 18 минута, st.anger рече ma kad bi svako imao mirnu ženu, para i kolača to bi bio raj batke...eeeee mozda je samo ljubomorna sto joj ne posvecujes dovoljno paznje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 пре 22 минута, Рапсоди рече Моје мишљење је да врло често знамо узроке неуроза али да немамо могућности да мењамо било шта око себе. Тако да је једино решење да мењамо нешто у себи, у свом ментално мисленом склопу, кад већ не можемо ништа око себе . Нажалост узроци су ти на које већином не можемо да утичемо , па нам остаје једино да се прилагођавамо последичном стању.А ко не може да се прилагоди или да утиче на узрок проблема томе нажалост једино остаје да пије лекове и успава проблем. Odlicno receno I u stvarnosti - najcesce je upravo tako kako ste rekli! Pri tom, ipak se ne slazem da na "uzroke" ne mozemo uticati I da nam ostaje jedino da se prilagodjavamo posledicama. Moliti se da nam Gospod podari pokajanje I snagu za nosenje svog krsta, kako bi I nasa deca rasla u Pravoslavnom duhu, oslanjajuci se na Njega Koji Zivot daje I vodi kroz nase putesestvije. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 pa joj napravi kolace pola prodaj eto mirne zene kolaca i para goranger је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 пре 4 минута, JESSY рече у ком смислу? primer Solomon David Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 пре 17 минута, JESSY рече веома користан, али не може да реши проблем... slazem se, al barem da se ne zalimo i ne pogorsavamo situaciju. Nekad treba stvarno biti povrsan. Ne znam da li me razumes. Ja kad sam god imala problem i kazem hajde sad to odmah da resimo pokazalo se kao ne uvek ispravno. Treba puno strpljenja i sposobnosti da se iskulira. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 пре 8 минута, Ana Bjelan рече Ja kad sam god imala problem i kazem hajde sad to odmah da resimo pokazalo se kao ne uvek ispravno. nisam mislila konkretno na neki problem, vec na stanje, stanje neuroze koja je tu pored nas...optimisticki i sportski duh mogu da doprinesu ali ne i da otklone, izlece ... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 пре 3 минута, JESSY рече nisam mislila konkretno na neki problem, vec na stanje, stanje neuroze koja je tu pored nas...optimisticki i sportski duh mogu da doprinesu ali ne i da otklone, izlece ... pa pitanje je koliko stvarno mozemo da uticemo na druge, samo na sebe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 Na primer dete koje je u hraniteljstvu pokazuje tipicne znake neuroze. Njemu je potrebna ljubav i osecaj da ono vredi. To je do tebe da mu pruzis, a da li ce on biti zahvalan i da li ce se tvoj trud oko njega isplatiti ne zavisi samo od tebe, al mogu da kazem kad dajemo ljubav rezultati se vide. Otac Tadej ili vec ne znam koji duhovnik, ali mislim da je bas on je upravo o tome govorio, da je on docekivao svakog sa velikom ljubavlju i svescu o svim slabostima koje covek ima. I tako ih je primao kod sebe kad je trebalo da ih posavetuje. Takvu ljubav i nama daje Bog uprkos nasim slabostima. Жика је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 пре 19 минута, Ana Bjelan рече koliko stvarno mozemo da uticemo na druge, samo na sebe tacno, i zato cemo se mi svi roditelji truditi da ispratimo savete Jerotica.... Ana B. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 ja bih ovu knjigu propisala kao najbolji udzbenik za sve koji se spremaju za roditeljstvo, sve je tu, pravoslavna psihologija, primeri iz prakse, devijantna ponasanja, posledice, ne znam zasto je ljudima tesko da citaju duhovnu literaturu gde su problemi objasnjeni jednostavno i na interesantan nacin a cita se kao ljubavni roman u jednom dahu....samo sto te ovo tera na razmisljanje i rad na sebi:) АНОМАЛИЈЕ РОДИТЕЉСКЕ ЉУБАВИ – Игуман ЕВМЕНИЈЕ JESSY and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 пре 2 минута, emilija рече АНОМАЛИЈЕ РОДИТЕЉСКЕ ЉУБАВИ – Игуман ЕВМЕНИЈЕ sjajna knnjiga.... emilija је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 https://svetosavlje.org/anomalije-roditeljske-ljubavi/ emilija је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука