emilija Написано Фебруар 12, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2017 draga Lady Godiva svi smo mi u pocetku pomalo Tvrtko, tako da mi poznato:))) Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Фебруар 12, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2017 пре 24 минута, Neša_ рече Nikad. To su izveštačene osobe. Ne, nego sam previše verovao u priče za koje se kasnije ispostavilo da su za osnovu imale laž. To je samo jedna od tvojih zabluda. Emiliju veoma cenim, ali ni ona ne može da izbegne uticaj komentara članova foruma, kao što ne može isključiti ni varijantu da joj je utisak pogrešan. Stvarnost daje odgovor na mnoga pitanja. Potrebno je samo baciti pogled sa neutralne pozicije. Zahvaljujem se Emiliji i ostalima, a posebno tebi @JESSY. Нешооо, La vita e bella. Жао ми је што то не видиш. Немој да се љутиш на мене што те боцкам, не радим то из лоше намере, само желим да схватиш ту велику истину.. Живот је леп. emilija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука