Jump to content

3 KLJUČNA UZROKA NEUROTIČNOSTI

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 13 минута, emilija рече

Mislim da je trenutno nema na sajtu svetosavlja

упс, нисам ни проверавала..

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Нешто слично овој теми, а јако корисно, кад имате мало више времена.

• Волим 1

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, st.anger рече

tako je sister, ali pazi ja sam sve probao na sve načine i opet džaba.. ne pomaže ni sex a kamoli ljubav :)

:0212_rolleyes: a gde si ucio tu skolu? Mozda im je zastareo program ;)

Salim se, lepo kaze Dzesi samo molitva i bice dobro o:) 

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, emilija рече

"Проблеми младог изданка су, првенствено, проблеми тла на којем он расте. Дрво породице се храни соковима родитељске љубави. Они који хоће заиста да изађу на крај с проблемима деце нека пре свега погледају саме себе!

Књига Аномалије родитељске љубави доноси отрежњење. Приморава човека да се замисли, да призна да је много тога већ неповратно пропуштено; да верује и нада се да се још много тога може исправити. Да се и извуче из "благочастиве" сујете, да нешто жртвује, преиспита приоритете, да врати деци детињство, да надокнади недостатак родитељске љубави... "

Tako bih volela da dodjem do ove knjige!!! Javite ako znate gde se moze pronaci! Ja takodje toplo preporucujem novo izdanje Besede , Svetog Starca Porfirija o decijem vaspitanju

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, "Tamo daleko" рече

"Проблеми младог изданка су, првенствено, проблеми тла на којем он расте. Дрво породице се храни соковима родитељске љубави. Они који хоће заиста да изађу на крај с проблемима деце нека пре свега погледају саме себе!

Књига Аномалије родитељске љубави доноси отрежњење. Приморава човека да се замисли, да призна да је много тога већ неповратно пропуштено; да верује и нада се да се још много тога може исправити. Да се и извуче из "благочастиве" сујете, да нешто жртвује, преиспита приоритете, да врати деци детињство, да надокнади недостатак родитељске љубави... "

Tako bih volela da dodjem do ove knjige!!! Javite ako znate gde se moze pronaci! Ja takodje toplo preporucujem novo izdanje Besede , Svetog Starca Porfirija o decijem vaspitanju

Tamo daleko, pozdrav:)

Ja sam s ovog linka "skinula" tekst na USB, odnela u kopirnicu i napravili su mi ukoricenu knjigu....imam tako citavu biblioteku, ne znam da li ove knjige ima u prodaji ali odstampati sam - i to jeste neko resenje:)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, "Tamo daleko" рече

Tako bih volela da dodjem do ove knjige!!!

ево код нас на downloads....    

mozes da skines i odstampas....ne verujem da se knjiga moze naci...ja sam je procitala u okviru knjige Kako vaspitavati dete u savremenom svetu...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

evo to je ova knjiga  ddd63ad9edd846968db61d0d4ffc1971.png

evo ti link gde se moze kupiti... http://www.mikroknjiga.rs/store/prikaz.php?ref=86-83815-83-8&pismo=latinica

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...