Natasa. Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Znam od kad je ova tema, ali bezvezno je sad da svaku temu kojoj je istekao rok trajanja bespotrebno spamovati.Na šta bi to ličilo.Ako nema šta više da se kaže o kremicama, onda molim lepo u razbribrizi ima tema gde možete da spamujete od jutra do sutra. Koju ti koristis ? Je l si pusac bese? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Koristim niveju i svinjsku mast.Ponekad i guščiju, ako nađem na pijaci. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Micelarna voda je zakon "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Odličan je i pepeo, pomešan sa kišnicom, i za kosu i za lice.Dobije se onako prirodno rumenilo u obrazima. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Koristim niveju i svinjsku mast.Ponekad i guščiju, ako nađem na pijaci. Bez zezanja, to uopste nije lose . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Ne zezam se. Sasvim sam ozbiljna, osim što stvarno dugo nisam koristila svinjsku mast,ali ranije dok jesam,ma kakve kreme, ni jedna ne može da da sjaj koži da je opusti i regeneriše kao prasići “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Ne zezam se. Sasvim sam ozbiljna, osim što stvarno dugo nisam koristila svinjsku mast,ali ranije dok jesam,ma kakve kreme, ni jedna ne može da da sjaj koži da je opusti i regeneriše kao prasići Ja sam stavljala maslinovo ulje, al mi je mnogo mastilo kosu, inace bas volim prirodne stvarcice. Koristim ga kao piling sa kukuruznim brasnom, a sad stavljam i Jekoderm, nije lose, cist vitamin A. Volim Pantenol mast, kao sto rekoh, a i Vazelin je super stvar (u kozmeticke svrhe greengrin ). Nije to nista skupo, al' sto vise masti, ulja i manje hemije - to bolje . Samo cistu svinjsku mast stavljas u malim kolicinama na lice? Pretpostavljam nocu? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Možda bi i koristila kad bi mogla da platim, šta ćeš, kriza. Iskreno, ja više volim prirodne proizvode. Za bubuljice mi je odlično pomogla maska od mleka i kvasca. Mada, moram priznati da sam jednom kupila vichy-myokine kremu protiv mimičnih bora i stvarno mi je sredila jednu boricu. Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Da, noću sam je stavljala i da jako malo, samo je bitno dobro je utrljati u kožu, do jutra koža upije masnoću i koža je meka kao bebina guza Natasa. and Драшко је реаговао/ла на ово 2 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 U principu ne. Pošto mi je koža sklona mašćenju, kao i kosa, od svih kozmetičkih preparata umivanje običnom vodom najbolje pomogne A šamponi su mi svi isti, tako da koristim neki tipa breza, kamilica, taj rad, i to u manjim količinama. I moram na svaka dva dana da perem kosu. Međutim, šminku se trudim da kupujem kvalitetnu. Al' pošto se ne šminkam baš previše često, traje dovoljno dugo. Биљана је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Probala sam skupu kozmetiku,ali sam uvidela da su najbolji preparati iz prirode. Za kosu sam koristila skupe preparate i mislim da tu najvise zaradjuju,ali najbolja je kopriva i komovica. .smesko. Maske su divne od meda i maslinovig ulja,jaja....kako za kosu tako i za lice. Koristila sam skupu sminku,najvise me ulepsalo to sto sam sve bacila kada sam bila trudna i sada vidim da je zena najlepsa kada je majka. Bitno je da se zena oseca lepo i ispunjeno,dzaba skupa sminka ako sam tuzna. Skupocene kreme za lice su takodje bacanje para,dame sa estrade posto imaju para bile bi lepe i mlade da to ima efekta. Ne bi im trebao plasticni hirurg. "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaNikolina Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Pavloviceva krema je najbolja ali ona koju prave u apotekama a ne origanal koja je pet puta skuplja! Господ чисто срце жели! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Iz mog iskustva malo skuplji preparati imaju efikasniji trenutni učinak,koji u zavinosti od proizvoda do prozivoda zadržavaju taj efekat i na nekoliko dana.Ovo govorim na primjeru kao neko ko je imao dugu kosu godinama i koristio šampon + balzam + maska + krema + razni sprejevi za kosu...Tako da sam koristio i isprobao razne palete i zaključak je da ipak oni preparati koji koštaju više ipak opravdavaju svoju višu cijenu...inače moja sestra je očigledno zavidjela mojoj kolekciji preparata za kosu ali sam se ošišao prije mjesec dana tako da sam spao na šampon i vosak,koji gledam da budu u nekom provjerenom rangu kvaliteta. Mada u ovoj temi ženski dio populacije se sigurno davi....ali evo jedan poster za izlazak : Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 šampon + balzam + maska + krema + razni sprejevi za kosu. Auuuu "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука