Милан Меденица :) Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Брате, па јел ми видиш аватар? Јел мислиш да је то случајност? А, да, опет смо људима упропастили тему... То радимо где год да дођемо овде има људи? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340465503' post='665395] овде има људи? jaooooooo :D Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Моја колекција препарата: RYLAH and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 a voce Zvonko ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Добра тоалета, Звонко! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Saljicev Pronasol je super 29dz8zk http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Saljicev Pronasol je super 29dz8zk Колко то малигана има? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Колко то малигана има? Nista , Saljic pravi dobre meleme, a ovaj mi se posebno svidja, nema zastitni faktor, mesavina maslinovog, ricinusovog i lavandinog ulja...uljasto, a opet lagano za leto . Volim i Pantenol mast . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Знам бре, него сам хтео дискретно да ставим до знања да се на овој теми одавно не прича о козметици у традиционалном схватању козметике Јесам можда Балкањерос, али нисам баш толка балванчина Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Знам бре, него сам хтео дискретно да ставим до знања да се на овој теми одавно не прича о козметици у традиционалном схватању козметике Јесам можда Балкањерос, али нисам баш толка балванчина Pa kad smo je ispamovali . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Pa kad smo je ispamovali . Де Пантела прође, последице остају Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Де Пантела прође, последице остају .smeha. .smeha. .smeha. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Baš lepo, kad ste već došli do zaključka da ste ispamovali temu ( ko zna koju po redu ), vratite se na nju ili pravac razbribriga pa se lepo ispričajte o svemu i svačemu. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Анастасија, ова би тема била мртва да није нас, погледај датуме са претходне стране Као и многе друге теме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Znam od kad je ova tema, ali bezvezno je sad da svaku temu kojoj je istekao rok trajanja bespotrebno spamovati.Na šta bi to ličilo.Ako nema šta više da se kaže o kremicama, onda molim lepo u razbribrizi ima tema gde možete da spamujete od jutra do sutra. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука