Милан Меденица :) Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 разумем да је корисно или лековито, ал остало ми је напаћено. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 hehe iako ova nasa Lima mi ovako izgleda jos bolje! greengrin Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 тек да видиш како ја изгледам ујутру DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 А да ли се сапун рачуна у скупе козметичке производе? Али не онај са бувљака, него Палмолив онај? Исто и зубну пасту користим, и то Колинос. DYNABLASTER and Apis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 hehe iako ova nasa Lima mi ovako izgleda jos bolje! greengrin Lima i Hajdi su lepe kako god okrenes :D ! DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 vas dvojica bi bili dobar par hahahahahaha 0110_hahaha RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 А да ли се сапун рачуна у скупе козметичке производе? Али не онај са бувљака, него Палмолив онај? Исто и зубну пасту користим, и то Колинос. To si srpski metroseksualac,peres ruke i zube redovno :laugh: DYNABLASTER, dragisa and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 За мој вечерашњи (а и сутрашњи) изглед побринуће се Апатинска пивара За пар сати креће шминкање Anette and Таша је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Za moj se pobrinula Karlovačka a od ponedeljka ponovo stesavanje i ulepšavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 За мој изглед се већ дуже време брине приватни подрум вина Радовановић Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Imaš privanog stilistu RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 За мој изглед се већ дуже време брине приватни подрум вина Радовановић opa Mile ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 opa Mile ! то намерно изоставља кад пише CV за женидбу клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340465119' post='665386] то намерно изоставља кад пише CV за женидбу pa tako je u mogucnosti :D Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Брате, па јел ми видиш аватар? Јел мислиш да је то случајност? А, да, опет смо људима упропастили тему... То радимо где год да дођемо Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука