Jump to content

Mnogozenstvo i pedofilija u Islamu i Bibliji

Оцени ову тему

Препоручена порука

ГЛОБАЛНИ МОДЕРАТОР

Инвентар форума

На мрежи

Поруке: 2.365

У почетку беше Логос...

Одг: Odg: Zivot i vjera Ibrahima a.s.(Abrahama ili Avram)

« Одговор #210 послато: данас у 01:06:46 » Цитат 

--------------------------------------------------------------------------------

Цитат: samo dijalog  данас у 01:03:25

Dobro brate ti mene sada pitaj, da nebudem bezobrazan prema tebi, stavljam ti se na raspolaganje!

Објасни ми свој непринципијелан став: тражиш и најмањи морални недостатак код старозаветних личности, а не примењујеш исти аршин када је Мухамед у питању? Како он, после Ајше, може бити по вољи Божијој? 

Пријави уреднику    Сачувана 

--------------------------------------------------------------------------------

"Само оне, који су слепи за све од Бога ниже, Господ умудрује; показујући им оно што је од свега светије."

Свети Максим Исповедник

samo dijalog

брат муслиман

Не мисли да оде

На мрежи

Поруке: 1.598

Odg: Одг: Odg: Zivot i vjera Ibrahima a.s.(Abrahama ili Avram)

« Одговор #211 послато: данас у 01:08:46 » Цитат Измени Уклони 

Цитат: Александар  данас у 01:06:46

Dobro brate ti mene sada pitaj, da nebudem bezobrazan prema tebi, stavljam ti se na raspolaganje!

Објасни ми свој непринципијелан став: тражиш и најмањи морални недостатак код старозаветних личности, а не примењујеш исти аршин када је Мухамед у питању? Како он, после Ајше, може бити по вољи Божијој?

Brate moj dragi, u raspravi sa bratom Selkobom uvidio sam da mu najveću kritiku upučujete na njegovo po vama neuvažavanje historijskog konteksta dešavanja vezanih za Ishaka i Ismaila.a.s.!Jesam li u pravu? 

Пријави уреднику    92.36.188.236 

selkoba

брат муслиман

Дуго је са нама

На мрежи

Поруке: 1.242

Одг: Odg: Zivot i vjera Ibrahima a.s.(Abrahama ili Avram)

« Одговор #212 послато: данас у 01:09:13 » Цитат 

Цитат: Александар  данас у 01:06:46

Eno tamo teme sam stavio pa da prenesemo pitanje tamo.

Пријави уреднику    Сачувана 

samo dijalog

брат муслиман

Не мисли да оде

На мрежи

Поруке: 1.598

Odg: Zivot i vjera Ibrahima a.s.(Abrahama ili Avram)

« Одговор #213 послато: данас у 01:15:55 » Цитат Измени Уклони 

Ostajemo li ovdje ili idemo na temu koja je otvorena! 

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Da prvo pomenemo zivot Muhameda s.a.w.s kao mladica

U to vrijeme su zene tretirane kao stvari i mogao si da radis s njima sta hoces!

Mogao si da pravis bluda koliko hoces i sa koliko i kakvim god hoces zenama!

Napominjem opet da je zrelost zene drugacija tada bila.

Kratko i ovo:

Sa Aisom r.a. je Muhamed s.a.w.s ucinio brak sto znaci da je nju tad doveo sebi od Ebu Bekra!

Je li iko vidio da je on odmah tu noc sa njom proveo?

Hadisi prenose kako se on igrao sa Aisom r.a.

Dalje nakon njegove smrti mogla je Aisa r.a. da sve najgore o njemu kaze i da sa neprijateljem njegovim potpuno unisti svu njegovu misiju i sav njegov ugled.

Ona nijednu ruznu rijec nikad nije izgovorila protiv MUhameda s.a.w.s

Aisa r.a. je prenosioc mnogih hadisa i bila je savjetnik muslimanima nakon Muhamedove s.a.w.s smrti!

Najjaci mzuslimani su dolazili njoj po savjet.

U mladosti muhamed s.a.w.s uopste nije mario za blud za orgije nego je zivio povucen i bio veoma cijenjen.

Kakve orgije kakvi bakraci.A mogao je to da radi bez da mu iko to prebaci jer takvi su bili skoro svi.

Ozenio se sa Hatidzom r.a. kad je imao 25 godina.Volio je Hatidzu mnogo i tek nakon njene smrti se ozenio sa vise zena kad mu je Allah swt to dozvolio

Zenio se iz socijalnih i iz politickih razloga da bi jacao plemena sirocad dao familiju itd

Na to sve slijedece:

Sve zene su bile ili istih godina ili starije od njega

Pa gdje je tu blud?

1. nije je cinio u mladosti.

2. sad treba da cini sa 40 godina i to sa zenama istih godina ili starijim

ne ide bratre

Подели на овим сајтовима

Па чини блуд са више жена у "браку".

Ставио сам под наводе, јер је Бог Адаму створио једну жену, а не четири или више.

Зашто је Бог један?

Да су два или више, једног ћеш волети, а другог мрзети.

Или их нећеш моћи волети подједнако.

Тако је и са женом.

Друго су деца, њих треба имати што више, 'камо среће да је тако у Србији.

Са женом се мушкарац везује до краја живота, а са децом се раздваја, кад се она ожене и поудавају.

Само брачно уређење код вас говори о неравноправности мушкараца и жена.

Код нас је друга прича.

Као што се Свети Дух исходи од Оца, а ипак је раван Оцу, тако је и Ева настала од Адама (његовог ребра), а ипак она је равноправна са њим.

Подели на овим сајтовима

Само да се надовежем на одговор брата Цвелета,

Код нас је однос између жене и мушкарца стављен у свету тајну брака, кроз ту тајну двоје постаје једно.

Они несмеју брачну постељу да користе за блудничење, већ само са рађање деце.

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Код нас је однос између жене и мушкарца стављен у свету тајну брака, кроз ту тајну двоје постаје једно.

Брак јесте за рађање деце, али постоји нешто више од тога. Сама брачна љубав је сврха брака. На пример, ако је неко од брачника стерилан, то није сметња за брак, али ако је један од брачника неспособан за ,,брачну дужност'', односно за ,,сексуални однос'', то је онда сметња.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Брак јесте за рађање деце, али постоји нешто више од тога. Сама брачна љубав је сврха брака. На пример, ако је неко од брачника стерилан, то није сметња за брак, али ако је један од брачника неспособан за ,,брачну дужност'', односно за ,,сексуални однос'', то је онда сметња.

Наравно да је брак више од тога, можда сам је непрецизно написао само за рађање деце, јер то је једна од тајни кроз коју се људи спасавају.

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Па јесте. Мада данас оправдавамо и употребу контрацепције, као нешто мање штетно од ,,абортуса''. Не бих знао да судим о томе. Ја бих волео да нико не обраћа пажњу на ,,зачеће'', па да сви рађају што више деце. Али, не можемо ући у свачију муку и разумети свачије поступке и разлоге за то.

Једно је сигурно. Абортус је отворено убисто човека и живота. А да ли за све контрацепција представља грех, или је за неке оправдано, то не бих знао објективно да расудим.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Mene interesuje gde se to pojavljuje pedofilija u Bibliji!

Искрено, ја нисам видео да се у Библији то појављује. Можда се у Курану појављује.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Mene interesuje gde se to pojavljuje pedofilija u Bibliji!

Искрено, ја нисам видео да се у Библији то појављује. Можда се у Курану појављује.

Можда у Курану кажеш  319.gif
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...