Eniz Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 bojim se da je ovdje u pitanju jedna velika neobjektivnost od strane mojih sugovornika. Kada im se postavi pitanje oni bježe i izvlače se od odgovora a kada oni postave teoriju ili pitanje prihvataju samo jedan odgovor a to je onaj koji oni žele.Na takav način se ne vodi dijalog Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Енизе, молим те одговори искрено: може ли секс са дететом од девет година да буде нешто прихватљиво и нормално? Да ја то урадим са својих 36 година, шта би о мени мислио? Да ли бих у твојим очима био нормалан и честит човек? Молим те, буди искрен. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Енизе, молим те одговори искрено: може ли секс са дететом од девет година да буде нешто прихватљиво и нормално? Да ја то урадим са својих 36 година, шта би о мени мислио? Да ли бих у твојим очима био нормалан и честит човек? Молим те, буди искрен.slusaj me brate moj:Historijskim kontekstom, u tom vremenu je to bilo normalno,.Dokaz za to je sto je Aisa već bila vjerena i prekinuta joj je vjeridba zbog različitosti vjera njenog zaručnika i nje i kada je postala bioloski zrela onda je usla u brak. Ja sam vam vec poslao ono štpo je napisao dr Safet Halilović i vi idete s tim pitanjem stalno u krug. Dok sam ja vama postavio niz pitanja i tražio od vas teologa da odgovorite ali vi niste odgovorili. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Još ovamo navodite tekstove i video klipove koji nemaju veze sa istinom. To isto kada bih ja vama poslaovide klip onih pedera koji se vjencavaju u crkvi ili onih golih koji dolaze bez odjece na misu ili onih koji su djecu zlostavljali itd...a krsčanstvo za to optužio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 I primjetio sam isto kada ja vama postavim pitanje vi se hvatate za historijski kontekst mada to nema veze sa time a ovamo kada zaista postoji dokaz ispravnosti vi to odbijate prihvatiti zaista smiješna situacija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Билошки зрела са девет година??? Не, то не могу да прихватим као објашњење. Познато ми је да је у средњем веку било удадбе са 14, 16 година, али са 9 не. Нема тог контекста у којем ће овако нешто бити нормално. Не знам на која то питања нисио добио одговоре? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Moj brate njihove zene brže sazrijevaju od balkanki ali o tome se treba čitati a pitanja: Evo nekih: Sta kaže vasa crkva o teoriji evolucije? Šta kaže vaša crkva o izgradnji objekata vjerskih na tuđoj zemlji? Ima ih još? Zanima me stav crkve ne lični stav Idem na nastavu.Cujemo se.Pozdrav! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Унапред напомињем да се држиш теме. Пусти сада теорију еволуције. Постоје активне теме на форуму па тамо можеш да питаш. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Moj brate njihove zene brže sazrijevaju od balkanki ali o tome se treba čitati Бојим се да је то само тврдња ни на чему заснована. Виђам ја девојчице арапског рода по Београду. Ни у чему се не разликују од осталог света. Деца су деца, мој Енизе. Чак, може тело и да буде нешто напредније с обзиром на године, али ипак у том телу је детиња душа. Тако нешто обљубити, то је злочин. А да ли је само историјски контекст у питању или норма по угледу на Мухамеда: Brak sa osmogodišnjakinjom 20 новембар 2009 Osmogodišnja devojčica iz Jemena tužila je svog muža jer se sa njim imala seksualni odnos pre puberteta. U Arapskom svetu venčanja sa devojčicama nisu ništa neobično. Advokat devojčice i borac za ljudska prava, Šatha Naser, rekao je da je devojčica podnela tužbu protiv svog tridesetogodišnjeg muža, jer ju je psihički i fizički zlostavljao, i prisiljavao na seksualne odnose. Kako bi apsurd bio veći, devojčicina porodica je bivšem mužu morala da plati odštetu, u iznosu od 250 dolara, zbog toga što je ostao bez žene. Sud je presudu proglasio punomoćnom i nije dozvolio da se odbačeni suprug žali i traži ponovnu uspostavu braka. Inače, u Arapskom svetu udaja malih devojčica nije ništa neobično, ali muževi, prema običajima, na seks moraju sačekati dok njihove „žene“ ne stupe u pubertet. Takvi brakovi su, u državama poput Jemena, koji je jedna od najsiromašnijih država izvan Afričkog kontinenta, najčešće rezultat siromaštva. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 ...ili onih golih koji dolaze bez odjece na misu... За тај случај сам чуо. Наравно, то нема везе са нама, јер се то десило код римокатолика. Да се надовежем, ти људи то раде, вероватно из глупости или незнања. Они кажу да у томе нема ничега лошег, јер су и Адам и Ева били голи. Међутим, после Адамовог и Евиног греха, они су се крили од Господа, јер су били голи. Падом у грех, Адам је са пожудом почео да гледа на Еву, а Ева на њега. Зато им је Бог и дао одећу од коже. Ту пожуду, коју је Адам осећао после пада, Мухамед није могао да обузда кад је у питању једна деветогодишња девојчица. Господ је рекао да ће лажни пророци изађи у свет, ал' по роду њиховом, познаћемо их. Мухамедова дела су зла и он не може бити пророк Божији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Није била реч ни о миси ни о римокатолицима колико ја знам. Ко зна ко је то био. Секта ко секта. Таква глупост се не може десити у хришћанском свету, макар без црквене осуде. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Није била реч ни о миси ни о римокатолицима колико ја знам. Ко зна ко је то био. Секта ко секта. Таква глупост се не може десити у хришћанском свету, макар без црквене осуде. Значи за тебе није глупост што је Мери Гласпул из епископалне цркве, именована за бискупицу? Иначе, она је лезбејка. За мене је могуће да се римокатолици скидају голи, тј. да се то десило код њих. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Не, на оном снимку нису римокатолици. Нека америчка секта је у питању. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Не, на оном снимку нису римокатолици. Нека америчка секта је у питању. Небитно...Ениз је поменуо мису. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Ovako što se tiče rasprave nemuslimana o islamu oni se djele na dvije grupe: 1)Oni koji neznaju o islamu a raspravljaju, njima kažemo ono što Kuran kaže:Eto, vi se raspravljate o onome što imate znanje a zašto se raspravljate o onome što neznate. 2)Oni koji mrze islam i muslimane(islamofobičari) Njima kažemo ono što za njih Kuran kaže:Oni žele njihovim ustima utrnuti Allahovo svjetlo a Allah odbija osim da se upotpuni Njegovo svjetlo , pa makar to bilo krivo nevjernicima. Kada je u pitanju odnos islama prema ženi ovi drugi imaju dva cilja 1) širenje laži o islamu da bi muslimani skrenuli sa puta islama u zabludu i da se podjele a time se oslabe. 2)Rušenje islamske porodice koja je najmanja zajednica isl. društva, I TO PREKO STUBA ISLAMSKE PORODICE A TO JE ŽENA. Namjere su jasne a što se tiče nemuslimana koji raspravljaju o islamu neka pročitaju ono gore i neka vide koju od dvije skupine sugovornika čine. Da postoji i treća skupina onih koji pitaju a njih izuzetno cjenim a to su ljudi koji pitaju o onome što neznaju da nešto nauče. A što se tiče Milane onog tvog komentara o evoluciji to je samo jedno novo bježanje ali otom potom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука