Jump to content

Препоручена порука

Поштовање,

У андроид апликацији Православац додата је нова опција. Наиме, на календару за сваки дан у години исписује која зачала треба да се читају из апостола и јеванђеља. Сад корисници могу на врло лак начин, кликом на линк да прочитају зачало из апостола или јеванђеља за текући дан.
Пошто је још у фази израде, па Вас молим да сваку уочену грешку или неисправан линк пошаљете на маил или можете и у коментарима описати о чему се ради.

Апликацију можете преузети на гоогл плај продавници

https://play.google.com/store/apps/details…

Све остале апликације можете погледати на овом линку:

https://play.google.com/store/apps/developer…

За све детаљније информације посетите и званични сајт

http://hodocasnik.com/

Можете погледати и на званичној фејсбук страници

www.facebook.com/pravoslavneandroidaplikacije

kalendarnovi - Copy.png

Подели на овим сајтовима

• Гости

Могу да ти кажем да је апликација доста добра... можда би требало да се мало обрати пажња на дизајн, као и то да се направи премијум верзија без реклама... Ево пример: Хоћу да у цркви погледам нешто везано за празник, а оно крене да свирка музика рекламе. То ме нервира прилично. Направим преијум, нека кошта долар, два... и то је то...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, R2D2 рече

Могу да ти кажем да је апликација доста добра... можда би требало да се мало обрати пажња на дизајн, као и то да се направи премијум верзија без реклама... Ево пример: Хоћу да у цркви погледам нешто везано за празник, а оно крене да свирка музика рекламе. То ме нервира прилично. Направим преијум, нека кошта долар, два... и то је то...

Поштовање, 

у томе је и јесте цела суштина проблема ако ме разумете. Као и сваки човек мора од нечег да живи тј да наплати свој труд. Ја сам оставио да апликација буде бесплатна и то не би мењао тј да стављам да буде 1$ или тако нешто. Имам неке приватне разлоге и то држим између себе и Бога. Ово сам оставио као дар хришћанима. Јер који је смисао програмерима да седе сваки дан по неколико сати, а да немају зараде од тог труда.

Као прво ми програмери из Србије и Бих не можемо да наплатимо да буде фиксна цена апликације као што сте рекли 1$, друго чак ни не можемо да ето кажемо да кад се плати да се укину рекламе, једини начин ето да кажем начин зараде је од реклама, не од ПРИКАЗА јер то не би имало смисла већ од КЛИКОВА на рекламе. Тако нам је ГООГЛ на ГООГЛ ПЛАЈ продавници одредио. Тако како јесте и шта да му се ради. Ово дође као мала ДОНАЦИЈА и ПОДРШКА за даљи труд и залагање. Надам се да сте ме разумели. Желим Вам свако добро!

У прилогу имате поруку шта каже ГООГЛ ПЛАЈ за наше земље ево имте линк. Са овим Вам је јасно да смо на поводцу и дугом штапу.

https://support.google.com/googleplay/android-developer/table/3539140?hl=sr&ref_topic=3452890

1.png

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Гости

Потпуно са разумео... кажем само да би било одлично кад бих апликацију могао да платим а да немам рекламе. Волим да имам premium app. 

Но, шта је ту је. Православац је веома добар, можеш још мало да се потрудиш око дизајна, да се мало поједностави, да слова не буду ова "црквена", већ неки обичан фонт Times new roman, тог типа.

Искрено, много је тако прегледније и природније. Бар се мени тако чини.

Иначе, свака част за труд... само напред! 

Подели на овим сајтовима

Не.  Било би доста компликовано.  Имате посебно у књигама распоред читања по духовима итд... Па ту можете видети. Слично је као на календару само, што је на календару обухваћено све.  Свако добро! 

Подели на овим сајтовима

On 24.1.2017. at 0:02, R2D2 рече

Помаже Бог! 

Треба ми мала помоћ око дизајна тј око менија апликација. У прилогу имате слику, па сад ако неко може да направи као што је доле у прилогу а да буде друге боје тако да кад се убаци текст у апликацији да се лепо види тј да буде прегледно. Јер проблем је xml фајлу у андроиду што подржава неколико типова фонтова. Пробајте, па сад ако неко има предлога нек ми јави. Хвала!

group_header_bg.png

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Хаџи Срђан рече

Помаже Бог! 

Треба ми мала помоћ око дизајна тј око менија апликација. У прилогу имате слику, па сад ако неко може да направи као што је доле у прилогу а да буде друге боје тако да кад се убаци текст у апликацији да се лепо види тј да буде прегледно. Јер проблем је xml фајлу у андроиду што подржава неколико типова фонтова. Пробајте, па сад ако неко има предлога нек ми јави. Хвала!

group_header_bg.png

Ако може да буде истих димензија као ова слика хвала унапред.

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог!

Да ли неко на форуму има линк од охридског пролога на РУСКОМ И ЕНГЛЕСКОМ ЈЕЗИКУ. Био бих му неизмерно захвалан. Посебно на руском, хтео сам да направим андроид апп охридски пролог на руском. Хвала унапред!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...