cloudking Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 1 минут, Kratos рече i ja neću da finansiram paradu pedera i promenu pola i to ne bi finansirala većina građana Srbije pa opet država to radi.Tako da priča o plaćanju i o tome šta hoćete da država radi mož da okačite mačku o rep. Jos kad bi vi etnofiletisti, naciJonalsiti i homofobi jos razvili sposobnost da postavljate adekvatne metafore, de bi nam kraj bio! A jelte, koja to vecina gradjana ne bi to finansirala? Da nije mozda pravoslavna vecina? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 5 минута, cloudking рече Jos kad bi vi etnofiletisti, naciJonalsiti i homofobi jos razvili sposobnost da postavljate adekvatne metafore, de bi nam kraj bio! A jelte, koja to vecina gradjana ne bi to finansirala? Da nije mozda pravoslavna vecina? Većina.To je fakat.Analogija je više nego adekvatna ali vaš pedofilofobni mozak to ne želi da uklaviri a ima kapaciteta. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 3 минута, GeniusAtWork рече Тому плаћа свако коме се од плате одбија за порез, радио тај неко у државној фирми или не. Тако да не видим баш поенту овде. Теоретски да. Практично и није баш тако. Многи су у тим државним фирмама захваљујући додваравању и везама са разним "томама" и на штету су овог друштва два пута месечно, сваке године. А такви се још највише буне, па и за бадњак. Од њихове плате коју добијају из истог извора као и Тома, плаћен је тај исти Тома дестак минута док је уносио бадњак. А продуктивност на послу им је ту негде, нашег председника и њих. Најмање се буне они који стварно привређују. Њих нисам ни чуо да се буне за бадњак. Њима су реални проблеми битни, а не Томино уношење бадњака и сл. потпуно небитне ствари. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 Управо сада, Kratos рече Većina.To je fakat.Analogije je više nego adekvatna ali vaš pedofilofobni mozak to ne želi da uklaviri a ima kapaciteta. Ignjatije me proziva da sam neradnik i lezilebovic, ti me prozivas da volim pedofiliju... ima li medju vama barem jedan koji ume lepo da diskutuje a da ne poseze odma za agresijom? Pa se posle ljutite sto naciJonaliste bije glas da su mrcine i sirovine s kikirikjem mesto mozga koji jedino znaju da biju i ubijaju neistomisljenike... PS. Analogija je dozlaboga glupa. Neobjasnjivo neadekvatna... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 2 минута, Ignjatije рече Теоретски да. Практично и није баш тако. Многи су у тим државним фирмама захваљујући додваравању и везама са разним "томама" и на штету су овог друштва два пута месечно, сваке године. А такви се још највише буне, па и за бадњак. Од њихове плате коју добијају из истог извора као и Тома, плаћен је тај исти Тома дестак минута док је уносио бадњак. А продуктивност на послу им је ту негде, нашег председника и њих. Најмање се буне они који стварно привређују. Њих нисам ни чуо да се буне за бадњак. Њима су реални проблеми битни, а не Томино уношење бадњака и сл. потпуно небитне ствари. Cenim da si licno sproveo anketu o ucinku zaposlenih u Srbiji... odakle nadje vremena leba ti? Mora da si nezaposlen? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 2 минута, cloudking рече Ignjatije me proziva da sam neradnik i lezilebovic, ti me prozivas da volim pedofiliju... ima li medju vama barem jedan koji ume lepo da diskutuje a da ne poseze odma za agresijom? Pa se posle ljutite sto naciJonaliste bije glas da su mrcine i sirovine s kikirikjem mesto mozga koji jedino znaju da biju i ubijaju neistomisljenike... PS. Analogija je dozlaboga glupa. Neobjasnjivo neadekvatna... Kad god spomeneš homofobiju dobiješ pedofilofobiju kao odgovor.Samo primenjujem tvoj način razmišljanja.To ti vidi sa Ignjatijem za lezilebovanje.Ja nemam pojma dal jesi ili nijesi i ne me interesira.A ko je pominjao bilo kakvo ubijanje?Svraćo Mitke od jutros... Ignjatije and cloudking је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 3 минута, cloudking рече Моra da si nezaposlen? Тренутно сам незапослен. И то није смешно, него жалосно. Овако сам сезонски радник углавном. Једино добро у свему томе је што не плаћам Тому ни бадњак да унесе. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 2 минута, Ignjatije рече Тренутно сам незапослен. И то није смешно, него жалосно. Овако сам сезонски радник углавном. Једино добро у свему томе је што не плаћам Тому ни бадњак да унесе. Eto otkrili smo uzrok te ogorcenosti na nas sa poslom... Sto nisi hteo da ucis skole... ko ti je kriv sad... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 11 минута, Kratos рече Kad god spomeneš homofobiju dobiješ pedofilofobiju kao odgovor.Samo primenjujem tvoj način razmišljanja. Da , da... kapiram... to su ta poredjenja kojima nikako da uhvatite logiku pa ih frljate kako vam se ucini zgodno пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 1 сат, Lady Godiva рече Може се применити и на Доналда. Yeah... Ali govori istinu, za razliku od ostalih, pre svega ovih 'politicki korektnih' tipova. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 1 минут, cloudking рече Eto otkrili smo uzrok te ogorcenosti na nas sa poslom... Sto nisi hteo da ucis skole... ko ti je kriv sad... Учио сам ја за мене довољно. Имам 6. степен, али посао слабо. Још ученији од мене немају посла. Боље прођоше поједини са основном и средњом. Огорченост је целим системом. Питање је какав ти био да си на мом месту.... али а не спамујемо више, није хришћански на теми о бадњаку још. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 10 минута, Ignjatije рече Учио сам ја за мене довољно. Имам 6. степен, али посао слабо. Још ученији од мене немају посла. Боље прођоше поједини са основном и средњом. Огорченост је целим системом. Питање је какав ти био да си на мом месту.... али а не спамујемо више, није хришћански на теми о бадњаку још. Da se ne uvredi hriscanski badnjak? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 17 часа, Ronald рече Čini mi se da se ovim postupkom krsi sekularnost države, odnosno član 11. Ustava Republike Srbije. Слажем се са тобом Роналде. Али шта би био разлог да не изабере божићне традиције? Секуларизам уопште раздваја религију и политику. Прецизније, политичке власти не мешају се у унутрашње ствари религија, и верске власти треба у складу са тим да не утичу на политичке одлуке. То значи да држава не би требала да спроводи верске законе или оправдава своје законе и политику са верским разлозима. Ако је Србија секуларна држава и људи не деле заједничка верска убеђења, онда се неће посматрати као израз воље свих грађана. Дакле, ово је случај политичког извршења религијских идеја. То је кршење секуларизма. То је истина - или с правом се може рећи да се добио неправедан третман. Али ако су укључене и друге религијске традиције, a знамо да јесу - у том случају се не могу критиковати за хришћанске традиције као неправедне. Јер... Zaposleni u R. Srbiji u skladu sa Zakonom, a prema veroispovesti, imaju pravo i na sledeći neradan dan: „1) pravoslavci – na prvi dan krsne slave; 2) katolici i pripadnici drugih hrišćanskih verskih zajednica – na prvi dan Božića i u dane Uskršnjih praznika počev od Velikog petka zaključno sa drugim danom Uskrsa, prema njihovom kalendaru; 3) pripadnici islamske zajednice – na prvi dan Ramazanskog bajrama i prvi dan Kurbanskog bajrama; 4) pripadnici jevrejske zajednice – na prvi dan Jom Kipura.“ *У Тексасу једногласно усвојен закон, штити право на Срећан Божић у јавним школама државе. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 @cloudking Батали провокације око посла и образовања, не своди расправу на личну раван. Драшко, Paradoksologija and Тања1 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 @Ronald @VaSa110 @cloudking @Avocado А и остали заинтересовани... Интересује ме, а нико ми није одговорио: Постоји ли једна земља у свету која поштује и доследно спроводи начело секуларности, чак и оваквог каквим га ви видите (само као одвојеност државе и религије)? Драшко, Paradoksologija, Баба and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука