Justin Waters Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 пре 8 минута, Juanito рече Зар ниси видео? Два комаТа. Vidio sam ovo, ali mislio montaza kad ono stvarno lol. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Децембар 31, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2016 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 31, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2016 Ја буквално не могу да... Шта ако је цео наш свет његова метафоричка салата? GeniusAtWork, Paradoksologija, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 31, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2016 Одлично, још један потенцијални политички "месија" који може да се искористи за замлаћивање народа како само он може променити Србију. Поготову код млађих који се не сећају да је управо то радио тамо 2003-2004 кад је имао своју политичку странку (ја већ и заборавио како се звала). Ignjatije, RYLAH and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 31, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2016 Једну ствар само не разумем. Како (и зашто) је овај потпуно сирови лик направио ономад онако кавалитетну телевизију? RYLAH and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 31, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2016 пре 55 минута, Juanito рече Једну ствар само не разумем. Како (и зашто) је овај потпуно сирови лик направио ономад онако кавалитетну телевизију? Зато што је није он уређивао и зато што то нема везе. Рекао је и сам: "Ја не знам, али знам ко зна..." Уопште немој да га потцењујеш, он је веома способан. uros, АлександраВ and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 31, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2016 пре 7 часа, Natasa. рече Osećam se zaglavljeno u '90 i nekoj . линк Natasa., Џуманџи, Ignjatije and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 31, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2016 Србији дефинитивно требају промене револуционарних пропорција. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Децембар 31, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2016 Samo jos jedan dokaz da komunisti nikada nisu otisli sa Dedinja iz otetih vila i vrha drzave Srbije. Ali nece ni oni zadugo, kao ni americki i evropski levicari, cela ta ekipa ce biti unistena, to je nezaustavljivo i neizbezno. Dosta je bilo! florenntina, Дејан-Марковић and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 31, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2016 пре 4 часа, Аурор рече Србији дефинитивно требају промене револуционарних пропорција. То и ја говорим стално. "Демократским" методама нећемо отерати ову булументу никада са власти, као што ни Косово нећемо повратити тим истим методама. Зли људи су то и само користе неке "циле-миле" методе и фарсе да што дуже владају, што више краду. Демократија, приватизација, слободно тржиште, либерална економија, људска права, изборни систем, прегпреговори са ММФ-ом и ЕУ .... Све су то алати којима штимају народ и државу да играју како њима одговара. Само револуција, браћо и сестре. Падај сило и неправдо! zuti car је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 31, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2016 пре 1 сат, Ignjatije рече То и ја говорим стално. "Демократским" методама нећемо отерати ову булументу никада са власти, као што ни Косово нећемо повратити тим истим методама. Зли људи су то и само користе неке "циле-миле" методе и фарсе да што дуже владају, што више краду. Демократија, приватизација, слободно тржиште, либерална економија, људска права, изборни систем, прегпреговори са ММФ-ом и ЕУ .... Све су то алати којима штимају народ и државу да играју како њима одговара. Само револуција, браћо и сестре. Падај сило и неправдо! Wtf? Uopste nisam mislio ni na kakav oruzani ustanak, ni na kakvo nasilje, vec da se uspostavi red, vladavina prava i da se stvari stave na svoje mesto. A sto se tice povratka Kosova, mislim da je u ovom trenutku sletanje na Mesec realnija mogucnost. P.s. Ovaj post smatram polu-fasistickim, a ne govorim to lako... Sta imas na umu slutim, ali mislim da ne zelim da znam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 31, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2016 пре 2 часа, Аурор рече Sta imas na umu slutim, ali mislim da ne zelim da znam. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 31, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2016 JESSY and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 31, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2016 1 hour ago, Kratos рече Која карикатура овај Карић. Како бре такви ликови успеју толико у животу, запитам се неки пут. Кратос је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 31, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2016 пре 8 минута, Ignjatije рече Која карикатура овај Карић. Како бре такви ликови успеју толико у животу, запитам се неки пут. To je zato što je odlučan čovek i sve stvari u životu radi sekundarno znači istog sekunda. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука