Jump to content

БРЕЈКИНГ ЊУЗ....Многаја љета, многаја љета...Вратио се Богољуб...шампањац на аеродрому... :) ВИДЕО !!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 8 минута, Juanito рече

Зар ниси видео? Два комаТа.

mvki9j.jpg

Vidio sam ovo, ali mislio montaza kad ono stvarno lol.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Одлично, још један потенцијални политички "месија" који може да се искористи за замлаћивање народа како само он може променити Србију. Поготову код млађих који се не сећају да је управо то радио тамо 2003-2004 кад је имао своју политичку странку (ја већ и заборавио како се звала).

:)

Подели на овим сајтовима

Једну ствар само не разумем. Како (и зашто) је овај потпуно сирови лик направио ономад онако кавалитетну телевизију?

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Juanito рече

Једну ствар само не разумем. Како (и зашто) је овај потпуно сирови лик направио ономад онако кавалитетну телевизију?

Зато што је није он уређивао и зато што то нема везе. 

Рекао је и сам: "Ја не знам, али знам ко зна..." :) 

Уопште немој да га потцењујеш, он је веома способан.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Natasa. рече

Osećam se zaglavljeno u '90 i nekoj :0426_feel:.

15726618_1681011595529365_51308808542812

линк

Подели на овим сајтовима

Samo jos jedan dokaz da komunisti nikada nisu otisli sa Dedinja iz otetih vila i vrha drzave Srbije. Ali nece ni oni zadugo, kao ni americki i evropski levicari, cela ta ekipa ce biti unistena, to je nezaustavljivo i neizbezno. Dosta je bilo!

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Аурор рече

Србији дефинитивно требају промене револуционарних пропорција.

То и ја говорим стално. "Демократским" методама нећемо отерати ову булументу никада са власти, као што ни Косово нећемо повратити тим истим методама. Зли људи су то и само користе неке "циле-миле" методе и фарсе да што дуже владају, што више краду. Демократија, приватизација, слободно тржиште, либерална економија, људска права, изборни систем, прегпреговори са ММФ-ом и ЕУ .... Све су то алати којима штимају народ и државу да играју како њима одговара.

Само револуција, браћо и сестре. Падај сило и неправдо!

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ignjatije рече

То и ја говорим стално. "Демократским" методама нећемо отерати ову булументу никада са власти, као што ни Косово нећемо повратити тим истим методама. Зли људи су то и само користе неке "циле-миле" методе и фарсе да што дуже владају, што више краду. Демократија, приватизација, слободно тржиште, либерална економија, људска права, изборни систем, прегпреговори са ММФ-ом и ЕУ .... Све су то алати којима штимају народ и државу да играју како њима одговара.

Само револуција, браћо и сестре. Падај сило и неправдо!

Wtf?

Uopste nisam mislio ni na kakav oruzani ustanak, ni na kakvo nasilje, vec da se uspostavi red, vladavina prava i da se stvari stave na svoje mesto.  :)

A sto se tice povratka Kosova, mislim da je u ovom trenutku sletanje na Mesec realnija mogucnost.

P.s. Ovaj post smatram polu-fasistickim, a ne govorim to lako... Sta imas na umu slutim, ali mislim da ne zelim da znam.

Подели на овим сајтовима

aQ0sHt.gif

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Kratos рече

aQ0sHt.gif

Која карикатура овај Карић. Како бре такви ликови успеју толико у животу, запитам се неки пут.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ignjatije рече

Која карикатура овај Карић. Како бре такви ликови успеју толико у животу, запитам се неки пут.

To je zato što je odlučan čovek i sve stvari u životu radi sekundarno znači istog sekunda.:))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...