Аурор Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 4 минута, Снежана рече Za ovu pesmu je moj sin do pre par meseci mislio da je peva žensko Ne daj mu to da slusa! Hoces da izraste u levicara? -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 11 минута, Аурор рече Ne daj mu to da slusa! Hoces da izraste u levicara? Moja deca su na roku odrasla, nikada nisu voleli klasične dečije pesmice, Strahinji je bila omiljena "Baš čelik je naš" - Deca loših muzičara, sa tri godine ga je vaspitačica vodala po jaslicama da recituje "Daj mi mama šibicu i kanticu benzina, da zapalim školicu, jer je u njoj zima" O Lani ne smem ni da pričam, da se ne sablažnjavate. Lady Godiva, 3006 and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 3 минута, Снежана рече Moja deca su na roku odrasla, nikada nisu voleli dečije pesmice, Strahinji je bila omiljena "Baš čelik je naš" - Deca loših muzičara, sa tri godine ga je vaspitačica vodala po jaslicama da recituje "Daj mi mama šibicu i kanticu benzina, da zapalim školicu, jer je u njoj zima" O Lani ne smem ni da pričam, da se ne sablažnjavate. Dark stuff... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 7 часа, Paradoksologija рече Ijao, i mene izluđuje. Pa je l' mora prihvatanje sopstvenog tela da ide preko hejta na druge žene? Ej, 'stick figure silicone Barbie dolls' i 'skinny bitches'?! A što je najgore, ritam mi zarazan, pa mi se često vrti po glavi, a od reči mi se stomak prevrne. Upravo me zato izluđuje. Još deo kad kaže kako joj je mama rekla da ne brine zbog težine (tačnije size) jer to momci vole. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ina Ina Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 9 часа, Драшко рече aaaaapsolutno još kad ona violina opali, ta na ta na tananananaaaa bacam pegle! ... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 1 сат, Lady Godiva рече Upravo me zato izluđuje. Još deo kad kaže kako joj je mama rekla da ne brine zbog težine (tačnije size) jer to momci vole. Није она ништа измислила. Знаш како наше тетке и бабе кажу: "Поправила си се!" кад се угојиш. Тако је било хиљадама година. Идеал мршавости је нов и наметнули су га геј модни креатори којима се свиђа да жене изгледају као дечаци. GeniusAtWork and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 Турбо - фолк (масовна музика и масовна забава, класична комунистичка, другови и другарице), комплетне осамдесете, деведесете...и даље, сви су одвратни, јако досадни. Ако неко не мисли исто, то је стварно супер. Мени су класична и инструментали деликатес, и у малим комадима. Има нешто у класичној што ме чини срећном, записи из мог детињства, иде директно у срце. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 Освајачи. Све од Освајача. Нови, стари, какогод. Можда и најиритантнији бенд са ових простора, ако не рачунамо оне "Руж" бендове чија је сврха постојања једино да се ложе девојчице. -Владимир-, Juanito and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 4 часа, Lady Godiva рече Još deo kad kaže kako joj je mama rekla da ne brine zbog težine (tačnije size) jer to momci vole. Aammmmm... To je toliiiko daleko od istine! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 2 часа, Juanito рече Није она ништа измислила. Знаш како наше тетке и бабе кажу: "Поправила си се!" кад се угојиш. Тако је било хиљадама година. Идеал мршавости је нов и наметнули су га геј модни креатори којима се свиђа да жене изгледају као дечаци. @Аурор Nije u tome poenta, nego da realno nije bitno sta misle drugi i društvo o bilo čijem izgledu, nego da se ta osoba oseća prijatno u svojoj koži. Ona ovde umesto tog ideala mršave, androgene devojke nameće ideal chubby southern gal. One koje ne pripadaju tom skupu su bitches. Ajde da ne razglabamo dalje nego dajte Mile voli disko, za društo iz ćoška. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 9 минута, Lady Godiva рече nameće ideal chubby southern gal Не намеће она ништа, само пева. Можеш и ти да напишеш и објавиш песму: ”Ни, мршаво, ни дебело, не дај да те нико ложи, већ заволи своје тело и уживај у својој кожи!” А Парадоксологија може у позадини у споту да меша куковима. Аурор and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 9 минута, Juanito рече Не намеће она ништа, само пева. Можеш и ти да напишеш и објавиш песму: ”Ни, мршаво, ни дебело, не дај да те нико ложи, већ заволи своје тело и уживај у својој кожи!” А Парадоксологија може у позадини у споту да меша куковима. Mal' je falilo da ti dam lajk, al' to mešanje kukovima... A ovo je tema o pesmama koje nas nerviraju, ne pesmama koje bismo zabranile, cenzurisale, pa čak ni moralno osudile, pa ne moraš da odma' krećeš u liberalnu slobodnotržišnu anti-cenzorsku argumentaciju (koja bi prerasla u Juanito vs. Paradoksologija runda #591), jasno nam je da i mi možemo da ponudimo svoju verziju svetu... Ali moj slobodan izbor kako slobodno da se izrazim i iskoristim svoje pravo slobodnog govora jeste da biram da hejtujem ovu pesmu Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 1 минут, Paradoksologija рече Mal' je falilo da ti dam lajk, al' to mešanje kukovima... Ш'о, шта фали? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 18 минута, Juanito рече А Парадоксологија може у позадини у споту да меша куковима. A posto je ona protiv objektivizacije zena i Patrijarhata - ne bi imalo smisla, insistiram da to radim ja. Mozes i ti ako hoces, ali nikako Juanita. (#nohomo) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 24 минута, Lady Godiva рече Nije u tome poenta, nego da realno nije bitno sta misle drugi i društvo o bilo čijem izgledu, nego da se ta osoba oseća prijatno u svojoj koži. Pa to, poenta pesme je na kraju opet 'brini se da l' si dovoljno privlačna muškarcima i razmišljaj o sebi isključivo kroz prizmu toga šta muškarci vole'. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука