Jump to content

Зоран Ђуровић: Јерес равноземљаша

Оцени ову тему

Zoran Đurović

Препоручена порука

пре 6 минута, Justin Waters рече

Ovo vam je genijalno. Dobro imamo NASU koja se svojski trudi da sve prikrije. Onda imamo Ruse koji imaju svemirski program, ahm pa i oni se svojski trude da prikriju. Dobro, imamo kineski svemirski program...pa i oni se svojski trude da prikriju istinu...dobro dobro imamo indijski svemirski program...a pa i oni se svojski trude da sakriju isitnu. Pa dobro imamo LIVE video sa svemirskoih stanica...a pa to je negdje u studiju namjesteno. 

Tacno tako...ne objasnjavate, nista ne objasnjavate. Niti pomracenje sunca niti mjeseca, niti zasto je putanja sunca polulucna na horizontu, niti zasto je sjenka na mjesecu zakrivljena, niti otkud poticu godisnja doba po meridijanima niti smjena dana i noci po meridijanima, niti zasto je mjesec obrnut na juznoj polulopti niti zasto funkcionise geodzija, niti zasto su rastojanja izmedju dve tacke iste na meridijanima iste geografske sirine.....

Све то може да се објасни и са моделом,Равне земље

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RahelaKoen рече

Све то може да се објасни и са моделом,Равне земље

Ne moze. Ajde lijepo da krenemo polako. Pomracenje mjeseca i sunca? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Па наравно да су били

Подели на овим сајтовима

Све је то ствар избора коме ћете да верујете. Ја не верујем у њихове свемирске програме. 

Да ли ви верујете да су Американци били на Месецу 69. год?

Nije stvar izbor, vec je stvar da li vi umjete da objasnite u ono usta propagirate? Pustimo sad Amere na mjesecu, da naravno da su bili. Vratimo se na pomracenje mjeseca i sunca. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, RahelaKoen рече

Да ли ви верујете да су Американци били на Месецу 69. год?

Bili su sigurno, ali je moguce da oni snimci nisu autenticni. :)

Malo i ja zaverologiju...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RahelaKoen рече

Зашто наравно? Врви јутјуб доказивањима да нису . Зашто ви њима тако лако верујете?

Па тзато што сам нпр. читав радни век провео у РВ као пилот и не мало пута се уверио у закривљеност земљ нпр.

Подели на овим сајтовима

Мислила сам да вам је ово нека трол тема. :D Хеботе, зар и ово мемче закачисмо? :blush:

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

И ја бих волела да мени неко докаже да је Земља лопта. Буни ме онолика водурина која неће да се оцеди:)

Gravitacija? 

...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Милан Ракић рече

Па тзато што сам нпр. читав радни век провео у РВ као пилот и не мало пута се уверио у закривљеност земљ нпр.

Е цврц сад!

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Иван ♪♫ рече

A šta je s druge strane tog diska? I koliko je debeo taj disk? I kako znaš da nije valjak?

А зашто је уопште битно шта је и да ли је нешто са друге стране диска/ваљка? Нико не зна и тешко да ће знати колико је дебео диск.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...