Paradoksologija Написано Децембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2016 пре 1 минут, Ignjatije рече Ова песма уживо на Гитаријади када сам први пут упао у "шутку". Једва претекох читав. Nostalgija, to su šutke Драшко, Natasa., Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2016 Фетиш из детињства. Нагрдити Слобин постер. Paradoksologija, RYLAH and Драшко је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 16, 2016 RYLAH, aliluja, Ignjatije and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2016 пре 2 минута, Ignjatije рече Фетиш из детињства. Нагрдити Слобин постер. Hihi, ja sam zamolila jedne noći posle par piva podmladak SPS-a koji ih je lepio po kraju da mi daju jedan primerak, a onda sam ga idućeg dana zalepila iznad školske table gde je prethodno stajao Tito, zatim jedno vreme i sv. Sava. Ironično, naravski Najbolja fora: niko od profesora nije znao kako da reaguje, te nisu ništa rekli ceo dan. Ignjatije, ivanaika, Natasa. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2016 пре 8 минута, Ignjatije рече Ова песма уживо на Гитаријади када сам први пут упао у "шутку". Једва претекох читав Jao Gitarijade i tvoji postovi o grešnosti...onaj period kad si hteo da se zamonašiš . Eto nostalgije-forum iz perioda kad je Ignjatije maštao o monaštvu. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2016 Nostalgija za studentskim danima, za periodom od pre 10-12 godina Za**bo sam šta sam uspeo, a uspeo sam očigledno....u odnosu na taj period Detinjstvo ne budi nostalgiju jer nije bilo za poželeti Ненад Р. and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2016 Управо сада, Natasa. рече Jao Gitarijade i tvoji postovi o grešnosti...onaj period kad si hteo da se zamonašiš . Eto nostalgije-forum iz perioda kad je Ignjatije maštao o monaštvu. Машта, жеља, план још трају. Почетнички период на форуму као носталгија... почиње да бива. Прошло је доста времена, од априла 2010. годне. Када читам те прве постове дође ми смешно. Natasa. and Драшко је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2016 пре 1 минут, Ignjatije рече Машта, жеља, план још трају. Почетнички период на форуму као носталгија... почиње да бива. Прошло је доста времена, од априла 2010. годне. Када читам те прве постове дође ми смешно. Ženi se, to je super http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Децембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2016 Nadam se da većina momaka zna šta je SDO i da pamte pasulj Slika sladoleda je tu zato što ne znam da je sklonim Neša_, Ignjatije, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2017 Ignjatije, Лидија Миленковић, Снежана and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2017 Ненад Р., obi-wan, ivanaika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 12, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2017 Носталгија за дружењем у школи, које је било доста давно и апсолутно другачије од овога сада. На жалост нису ми сви другови из школских дана више у животу. Лидија Миленковић and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 12, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2017 пре 57 минута, JESSY рече Јесу, моја баба, док је била жива, увек је месила хлеб и ја када сам био мали, веома сам волео да ми баба одсече парче хлеба и намаже кајмак који је предходно скинула са млека или пошећери са шећером. Без обзира шта родитељи спреме, увек сам волео прво да отрчим код бабе и деде. Узгред да кажем да тада није било индустријске производње млека, и млеко су носиле жене (млекарице) из села које су имале краву које са кантом и лончетом од литра ишле и разносиле млеко муштеријама по селу. И млекарице сам једва чекао, јер сам знао да ће мени баба обавезно да остави кајмак са млека. Лидија Миленковић, JESSY, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 12, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2017 On 29.12.2016. at 21:52, *SHONE* рече Nadam se da većina momaka zna šta je SDO i da pamte pasulj Slika sladoleda je tu zato što ne znam da je sklonim Od celog SDO-a ovaj čaj je bio najbolji Pasulj solidan sve drugo-------stomach-destroyer Ненад Р. and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 12, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2017 пре 3 минута, Драшко рече Od celog SDO-a ovaj čaj je bio najbolji Pasulj solidan sve drugo-------stomach-destroyer А сардине су се мало теже отварале, јер си морао ножићем да их отвориш. Није било као ово сада да само повучеш.Још ако је ножић туп, па остану пренге на прстима. Драшко and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука