Miki Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Христос Васкрсе! Јесте ли се некад питали како изгледа Васкрс на Светој Гори? Овај невјероватан догађај и цијелу неописиву атмосферу сам вам покушао пренијети у следећем видеу. Иако се све то мора уживо доживјети, јер је немогуће изразити нашим језицима осјећај и радост Васкрса на Светој Гори, сигуран сам да ће вам овај мали видео клип дати бар идеју како то све изгледа. Свима желим да вас свјетлост Васкрсења нашег Господа Исуса Христа обасјава вјечно и дарује нам храброст, вјеру, наду и љубав. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 klapklap ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 sjajan klip, sjajna muzika, jedna zdrava mistika... klapklap vaistinu http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Прееееееееееееееееедивно hvala на кипу !!!!!!!! klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap vaistinu klapklap klapklap klapklap klapklap vaistinu vaistinu vaistinu http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игрутин Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 klapklap Ове године сам био на васкрс у Хиландару и немогу речима да опишем колика се сила јавља и колико човек може да се испуни , људи морате то видети својим очима , и чути , толико је свечано и радосно све , на поду је расуто лишће ловора а добијете и лепу свећу при дну украшену цвећем рузмарином , гранчицом ловора, а бдење које је најлепше и васкршња литургија коју човек неможе да опише само се у срцу осећа , свима бих од Господа желео да виде и да проведу васкрс на светој гори. Свако Добро од Господа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miki Написано Април 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2010 0110_hahaha Ове године сам био на васкрс у Хиландару и немогу речима да опишем колика се сила јавља и колико човек може да се испуни , људи морате то видети својим очима , и чути , толико је свечано и радосно све , на поду је расуто лишће ловора а добијете и лепу свећу при дну украшену цвећем рузмарином , гранчицом ловора, а бдење које је најлепше и васкршња литургија коју човек неможе да опише само се у срцу осећа , свима бих од Господа желео да виде и да проведу васкрс на светој гори. Свако Добро од Господа 0110_hahaha Да, заиста је нешто неописиво и ванвременско! Ја сам прошле године био у грчком манастиру Григоријату на Васкрс, не у Хиландару. Али вјерујем да је и код нас тако лијепо са оним српским шмеком 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 sjajan klip, sjajna muzika, jedna zdrava mistika... vaistinu vaistinu vaistinu Брате, шта значи ово подебљано? Ја читам неке твоје поруке, и ниједну не могу да похватам. Мислим, ја сам обичан човек, православац, идем у цркву али ова твоја размишљања никако да уловим. Зашто истицати здрава мистика, да ли постоји нездрава у православљу и која је то? Како пак ти онда знаш која је здрава а која нездрава.Унапред хвала. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 sjajan klip, sjajna muzika, jedna zdrava mistika... vaistinu vaistinu vaistinu Брате, шта значи ово подебљано? Ја читам неке твоје поруке, и ниједну не могу да похватам. Мислим, ја сам обичан човек, православац, идем у цркву али ова твоја размишљања никако да уловим. Зашто истицати здрава мистика, да ли постоји нездрава у православљу и која је то? Како пак ти онда знаш која је здрава а која нездрава.Унапред хвала. Ја сам прочитао -здрава мастика. Ајд у здравље ! 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Христос Васкрсе! Јесте ли се некад питали како изгледа Васкрс на Светој Гори? Овај невјероватан догађај и цијелу неописиву атмосферу сам вам покушао пренијети у следећем видеу. Иако се све то мора уживо доживјети, јер је немогуће изразити нашим језицима осјећај и радост Васкрса на Светој Гори, сигуран сам да ће вам овај мали видео клип дати бар идеју како то све изгледа. Свима желим да вас свјетлост Васкрсења нашег Господа Исуса Христа обасјава вјечно и дарује нам храброст, вјеру, наду и љубав. ovo je stvrano sjajno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Христос Васкрсе! Јесте ли се некад питали како изгледа Васкрс на Светој Гори? Овај невјероватан догађај и цијелу неописиву атмосферу сам вам покушао пренијети у следећем видеу. Иако се све то мора уживо доживјети, јер је немогуће изразити нашим језицима осјећај и радост Васкрса на Светој Гори, сигуран сам да ће вам овај мали видео клип дати бар идеју како то све изгледа. Свима желим да вас свјетлост Васкрсења нашег Господа Исуса Христа обасјава вјечно и дарује нам храброст, вјеру, наду и љубав. ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ!!!!!!!!!!!!!! hvala hvala hvala 0205_whistling 1405_love 1405_love 1405_love 1405_love 1405_love 0442_feel 0442_feel "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука