Solomon Kane Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Ljudi u opasnosti sam, žena me tjera od kompjutera i moja egzistencija je u pitanju(njen stan, njeni nam plačaju račune,)šTO SE MORA, MORA.kADA ZASPI ČUJEMO SE!Чекај,чекај...видим ја да ћеш се преселити у интернет кафе,само полако. 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 А и црко му је већ један компјутер због форумашења! 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 А и црко му је већ један компјутер због форумашења! 0110_hahaha 0110_hahahaДа...а онај ко због претераног форумашења предњачи у куповини компјутера,"виртуелност" савремене комјутерске технологије му се брзо рефлектује не само на џеп,већ и на место за спавање. 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Hajde ako ja nabelajih, a što vi idete mojim stopama? Neka neka, crknut će i vaš kompjuter, smijat ću se i ja vama! Znate za onu ko se zadnji smije najljepše se smije. tanning crvenilo crvenilo :mad: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Hajde ako ja nabelajih, a što vi idete mojim stopama? Neka neka, crknut će i vaš kompjuter, smijat ću se i ja vama! Znate za onu ko se zadnji smije najzadnji se smije. crvenilo crvenilo :mad: pravilaa tanning Шта ће ти комп? Ајде признај,зар ниси без њега барем на трен био "слободан као птица"? ...а и кавез је сигурно изгледао много удобније! 0104_cheesy Шала! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Hajde ako ja nabelajih, a što vi idete mojim stopama? Neka neka, crknut će i vaš kompjuter, smijat ću se i ja vama! Znate za onu ko se zadnji smije najzadnji se smije. crvenilo :mad: pravilaa smej.gif crvenilo Шта ће ти комп? Ајде признај,зар ниси без њега барем на трен био "слободан као птица"? ...а и кавез је сигурно изгледао много удобније! 0104_cheesy Шала! To ti brate iz svog iskustva! pravilaa tanning Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Ljudi u opasnosti sam, žena me tjera od kompjutera i moja egzistencija je u pitanju(njen stan, njeni nam plačaju račune,)šTO SE MORA, MORA.kADA ZASPI ČUJEMO SE! Е ако јој још будем рекао да си овде писао афирмативно о полигамији, држ се добро! tanning Nemoj, letim iz stana! crvenilo crvenilo :mad: pravilaa.gif' class='bbc_emoticon' alt='sFun_bat' /> pravilaa smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Hajde ako ja nabelajih, a što vi idete mojim stopama? Neka neka, crknut će i vaš kompjuter, smijat ću se i ja vama! Znate za onu ko se zadnji smije najzadnji se smije. crvenilo :mad: pravilaa smej.gif crvenilo Шта ће ти комп? Ајде признај,зар ниси без њега барем на трен био "слободан као птица"? ...а и кавез је сигурно изгледао много удобније! 0104_cheesy Шала! To ti brate iz svog iskustva! pravilaa tanningНаравно,и зато се треба чувати жена,мој братац,јер са њима прођеш као са домороцима у Амазонији...прво ти ставе хвалоспевни ловоров венац,а онда изненада завршиш у казану! 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Hajde ako ja nabelajih, a što vi idete mojim stopama? Neka neka, crknut će i vaš kompjuter, smijat ću se i ja vama! Znate za onu ko se zadnji smije najzadnji se smije. :mad: pravilaa pravilaa smej.gif crvenilo Шта ће ти комп? Ајде признај,зар ниси без њега барем на трен био "слободан као птица"? ...а и кавез је сигурно изгледао много удобније! 0104_cheesy Шала! To ti brate iz svog iskustva! smej.gif tanningНаравно,и зато се треба чувати жена,мој братац,јер са њима прођеш као са домороцима у Амазонији...прво ти ставе хвалоспевни ловоров венац,а онда изненада завршиш у казану! 0104_cheesyE moj brate napočetku pisanja i upoznavanja rekoh sebi, dragi bože da li se ovaj zna nasmijati?Kad ono ljudeskara! Brate uživaj ti u životu. crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Моја жена се не би са тобом сложила и рекла би ти да задржиш пређашње мишљење о мени...ево,пар пута су је оџепарили и кад су видели моју слику у њеном новчанику,вратили су јој све...из сажаљења. 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Моја жена се не би са тобом сложила и рекла би ти да задржиш пређашње мишљење о мени...ево,пар пута су је оџепарили и кад су видели моју слику у њеном новчанику,вратили су јој све...из сажаљења. 0104_cheesy tanning crvenilo crvenilo :mad: pravilaa pravilaa smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Април 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Твој и ваш муслимански проблем је што ви не схватате да се у Библији налазе, поред Божје речи, неодвојиво и свест и култура и схватања и историја људи тога времена. То је она прича о форми и суштини, коју ви не схватате. Да дочарам: када би Библија којим случајем настајала у Црној Гори данас, а поготову пре 100 и више година, и кда би текст говорио о наследнику између двоје деце, како би то изгледало? Ако су деца различитог пола, морало би се знати којом логиком су Црногорци размишљали, да би се схватило зашто мушко добија све а женско ништа или готово ништа од наследства. Када би сад такву Библију узео један Словенац, рецимо, и када би само из профила своје свести тумачио тај текст, он би рекао да то није тачно записано и да су пред Богом и пред људима сви људи, без обзира на пол, једнаки. Међутим, да би се правилно разумеле ствари, мора се познавати историја Црне Горе, њихова култура, обичаји, закони. Исто тако, ако узмеш да проучаваш истприју старог Израиља, њихову културу, стање сбести, обичаје, праксу делања, законе, видећеђ да је ово што је Аврам урадио апсолутно у духу те историје. Док, са друге стране, оно што ви тврдите за Исмаила апсолутно нема веза се истом. То је као када би неко тврдио да је пракса у Црној Гори била да жене буду глава куће, а да мужеви нисе кецеље. Дакле, апсурд. Aleksandre ako mi nadjes ijednu istorijsku cinjenicu o Ibrahimu a.s. imas kahvu od mene winterNe mislim na narod izraelski nego konkretno na zivot Ibrahima a.s. koji je imao prije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Поменуо сам ти књигу Џона Дрејна. Човек све што у Библији пише (у СЗ) проверава кроз историјске изворе и археологију. Када изучиш такве ствари, невезано за верско убеђење, увидећеш да тврдња да се Исмаил у Аврамовој свести и времену у којем је живео назове "првенцем" поред Исака, је НЕМОГУЋА. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Април 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Поменуо сам ти књигу Џона Дрејна. Човек све што у Библији пише (у СЗ) проверава кроз историјске изворе и археологију. Када изучиш такве ствари, невезано за верско убеђење, увидећеш да тврдња да се Исмаил у Аврамовој свести и времену у којем је живео назове "првенцем" поред Исака, је НЕМОГУЋА. Pa de mi taj dio iz Knjige o Ibrahimu a.s. koji to pojasnjava da sad ne trazim sve Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Мислим да нема у електронском облику. Покушај да гуглаш, Џон Дрејн, Увод у Стари Завет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука