VaSa110 Написано Новембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2016 3 hours ago, Bokisd рече Pa, to je sasvim jasno, nije kriv sudski sistem i pravo, nego, ljudi koji sami , licemerisu sa sistemom. Mislim da itekako sistem može da bude "kriv" jer može od čoveka da traži ponašanje koje nije u skladu sa trenutnom situacijom u društvu. Ovo naročito važi za religije koje su po prirodi konzervativni sistemi i vrlo teško se prilagođavaju ili u najboljem slučaju vrlo sporo. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2016 Јел неко био? Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2016 37 minutes ago, Господин Дареалис рече Јел неко био? Сад сам се вратио са дебате. Предобро је било. Вукашин је издоминирао Али дискусија је била одлична, уз међусобно поштовање, пристојност и заиста су све лијепо разложили и издебатовали. Показало се да смо Џуманџи и ја у праву - у питању је неразумијевање теме о којој се прича код атеиста из АС-а са једне стране, а са друге у неким стварима једноставно њихове предрасуде замагљују здрав резон. Пар пута се десило да сам себи у браду избрбљао зашто Бојан из АС-а гријеши да би минут послије Вукашин то све исто рекао. Заиста, да ми није Поука не бих имао ту способност Додуше, Бојан је имао на почетку дебате добру позицију коју је могао боље разрадити и ударити на праве слабости вјеровања, али авај... оне прве двије мане га једноставно спријечише у томе. Навео је два примјера из права и, наравно, на оба је добио солидне контрааргументе, а ја сам остао у чуду како ја и Бојан из АС-а, иако обојица правници, кориситмо правничку логику и долазимо до различитих закључака. Све у свему, стварно одлична дебата. Треба их више бити, али само ако би дебатери били супер као вечерас, а не неки буздовани. Grizzly Adams, -Владимир-, Ronald and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2016 29 minutes ago, Господин Дареалис рече Јел неко био? Били @Ћириличар и ја до пре неких сат времена; сад сам у Ласти, нисам могла да останем дуже. Било је супер, мислим да је Бојан био изненађен неким ставовима. Иначе, једним гестом је о. Вукашин показао шта је хришћанство, наиме, када је Бојан рекао да веронауци није место у школама, један човек у публици је почео да тапше и то се чуло. Онда су људи почели да се смеју том човеку што је сâм, тј. једини тапшао и онда је о. Вукашин почео да тапше, тј. придружио се. То је то, што се мене тиче. Ћириличар ће можда бољи и опширнији утисак да откуца; ја сам прост чо'еек, волим ситне ствари. -Владимир-, Tavita, Milan Nikolic and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2016 8 minutes ago, Џуманџи рече Ћириличар ће можда бољи и опширнији утисак да откуца; ја сам прост чо'еек, волим ситне ствари. Ах та лажна ришћанска скромност, а у трамвају само разглабаш о стотину детаља зашто је било супер Paradoksologija and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2016 2 minutes ago, Ћириличар рече Ах та лажна ришћанска скромност, а у трамвају само разглабаш о стотину детаља зашто је било супер Сума сумарум, све је "речено" (за мене) тим 1 гестом о. Вукашина. А и да не буде да сам пристрасна. Ето, агностик вели да је о. Вукашин издоминир'о, the end И мрзи ме да куцкам преко фона, у суштини, било је кул. Ћириличар and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2016 1 minute ago, Muramasa рече Ja bio. Ne bi me čudilo da popa dobije anatemu zbog labavosti i mlakosti. Што се ниси јавио? :/ Могли смо да се нађемо. Која лабавост, Вуле је хардкор Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2016 Има ли снимак за нас са јефтинијим улазницама? Аурор, Milan Nikolic and Ronald је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2016 9 minutes ago, Muramasa рече Ja bio. Ne bi me čudilo da popa dobije anatemu zbog labavosti i mlakosti. Што ти иначе мислиш да је Хришћанство = слабићство? Ја баш то не мислим нпр. Теби је то Weaklianity... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2016 3 minutes ago, Grizzly Adams рече Има ли снимак за нас са јефтинијим улазницама? Биће, снимано је. Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Новембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2016 Ja kao što sam obećao bio. I da se pohvalim bio sam prilično jedinstven. U svoj onoj mladosti stojim ja. Mene je prirodno zanimalo šta ima da kaže profa Jako bi voleo da su i drugi profesori kao on To je dobra vest. Manje dobra vest ogromna je razlika između teorije (profa) i prakse (puk). Eto za prvu ruku. Џуманџи and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2016 @Ћириличар @Џуманџи ОК, дебата је била одлична и све то, него, имате ли ви још нешто да нам кажете? Grizzly Adams, Ronald, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2016 19 minutes ago, Muramasa рече Ja bio. Ne bi me čudilo da popa dobije anatemu zbog labavosti i mlakosti. 17 minutes ago, Џуманџи рече Што се ниси јавио? :/ Могли смо да се нађемо. Која лабавост, Вуле је хардкор Taman htedoh da odgovorim, kad ono međutim. Da, totalno 4 minutes ago, Muramasa рече Ja sam sedeo u prvom redu. Učinilo mi se da sam te vide negde. Pop koji podržava sekularnost seče sebi granu na kojoj sedi, bar što se tiče biznisa. Moguće. I fala Bogu da hrišćanstvo nije i ne bude biznis. Baš mi je žao što nisam mogla da dođem, ali obavezno ću gledati snimak i nadam se da će ovakvih razgovora biti više ubuduće. Аурор and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2016 (измењено) 25 minutes ago, Muramasa рече Ja sam sedeo u prvom redu. Učinilo mi se da sam te vide negde. Васа и ти сте ме разочарали, ццц Ми смо били скроз горе, на спрату. 18 minutes ago, Juanito рече @Ћириличар @Џуманџи ОК, дебата је била одлична и све то, него, имате ли ви још нешто да нам кажете? Not guilty! Едит: и дрвце ме разочара(л)о због лајка Хуану! Ви, атеисти сте жасу! Измењено Новембар 23, 2016 од Џуманџи Ћириличар and Ronald је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2016 7 minutes ago, Џуманџи рече Not guilty! ДонХуановска интуиција ме ретко кад вара. drvce, Ronald, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука