Војвода7 Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 On 2/13/2017 at 23:13, Vesna Milovic рече Specijalna aparatuta snima ceo organizam... emitujući elektromagnetne talase, taj aparat prima signale od čovekovih ćelija i nekih dr. supstanci, mikroorganizama, čak misli i osećanja, takođe prima informacije o vibracionim stanjima organa, hormona, tkiva, minerala, vitamina... - pa se tako dobija kompletna slika o pacijentu. U roku od 10 min. aparat daje dijagnozu svih poremećenih vibracija u organizmu i odašilje elektromagnetne signale koji će te vibracije ispraviti i ponov uspostaviti zdravlje. Mozda bi ovo moglo pomoci i kod psihickih bolesti... Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 пре 46 минута, arizan рече Немам неких већих здравствених проблема, па не могу из личног искуства да говорим о већим ефектима. Мада сам читао велики број туђих позитивних искустава у лечењу, од астме до чирева свакојаких. Али оно што могу да потврдим то је ефекат који мућкање има на зубе. Након две недеље мућкања зуби имају да се сјаје! И биће примећено. Неће бити бели, јер им ни природна боја није бела, али ће бити сјајни као да су полирани. Поред тога, остаци хране на њима се неће осећати чак и ако читав дан не мућкаш уље! За разлику од тога, ако користиш пасту, једно прескочено прање значи одмах наталожену храну. Такође, крварење десни након коришћења конца се губи већ након неколико дана. Хладно цеђено сунцокретово јуе најприступачније због цене, али најбоље је маслиново (ко може да приушти, цена је око 800 дин/л). Једна моја пријатељица је добила препоруку свог зубара да примењује ову методу против парадентозе. А за свеж дах након мућкања довољно је да се сажваће комадић-два каранфилића (ово такође из личног искуства. Најбоље на мерење, у кесицама је као изветрео). Након свега овога, пастама се може рећи бај, бај... Da se zubi sjaje od ulja - to sam primetila vrlo brzo a i ne zadržavaju se ostaci hrane tokom dana. Što se paste za zube tiče, ni jedna u prodavnicama ne valja, opasne su za zdravlje... Sadrže penušavac koji se nalazi u svim deterdžentima za pranje i ribanje, a upravo taj penušavac je opasan. Ali, u bio-špaizima se može kupiti pasta za zube na bazi gline i lekovitog bilja... ''Shenemil'', niški profesor je patentirao. Izuzetno je zdrava i čak leči gingivitis i zaustavlja krvarenje desni i paradentozu. Mojoj mami je pomogla kod paradentoze, a cena je daleko manja od one paste za paradentozu što se na TV-u reklamira (plus što ta pasta ima i štetnih sastojaka). Jedino što nekim ljudima smeta jer ne penuša, ali lako se navikne, plus ima lep ukus i miris (zbog mente). Tačno za karanfilić I ne samo da osvežava dah, nego i štiti od virusa i bakterija. Ova zima je prva da nisam dobila virus, a u školu su svi dolazili virusni, i deca i profesori, gradski prevoz da ne pominjem... Svako veče sam jela čen-dva belog luka sa sendvičima (beli luk je dokazano 100 puta jači od eritromicina i deluje momentalno), a ujutru bi uzela par komada karanfilića, pa kad omekša sažvaćem ga i progutam. Plus mešavina meda i cimeta Sve ovo je daleko bolje od vakcina, koje kao ''štite'' od gripa i virusa. arizan, "Tamo daleko", JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
arizan Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 @Vesna Milovic Па , искрено, од како користим уље, нисам имао потребе за пастом. Верујем да је тако као што кажеш у вези са том природном из Ниша, али уље ми је било довољно. Можда и њу пробам у догледно време . Карфиолац and Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 пре 38 минута, Sasa Vojvoda рече Mozda bi ovo moglo pomoci i kod psihickih bolesti... Možda, to ne znam... sve sam to pročitala po sajtovima i časopisima što sam napisala, i čula sam pozitivna iskustva drugih ljudi pa i mojih rokađa. Mada nisam sigurna da li može pomoći kod psihičkih bolesti, možda može kod nekih lakših oblika. Treba pitati doktorku. A ima još nešto što je izvanredno za opšte zdravlje, pa čak utiče i na emotivno stanje - nameštanje Atlasa (vratnog pršljena). Ako atlas nije u dobrom položaju, može doći do različitih zdravstvenih problema - ne samo ravnih tabana i deformiteta i drugih problema kičme, već i do poremećaja rada nekih organa, glavobolja, emotivnog stanja (npr. depresija)... utiče na čitav organizam. Već je uveliko poznata ta priča o nameštanju atlasa... čitala sam puno pozitivnih iskustava ljudi koji su to odradili, a i moji kumovi su platili našetanje (doduše mladi i zdravi ljudi bez ikakvih tegoba). Kad sam mamu vodila kod fizijatra pitala sam ga da li je zaista to toliko dobro. Reče mi da jeste i da bi svako to trebao da uradi, ali veoma je važno da zna kod koga! Sad se i za to raspitujem, pa ako nešto saznam, ovde ću objaviti Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 пре 2 минута, arizan рече @Vesna Milovic Па , искрено, од како користим уље, нисам имао потребе за пастом. Верујем да је тако као што кажеш у вези са том природном из Ниша, али уље ми је било довољно. Можда и њу пробам у догледно време . Obavezno probajte svideće vam se. Mada i taj ukrajinski dr. Karač, koji je veći broj svojih pacijenata u bolnici izlečio sa tim mućkanjem ulja, kaže da posle mućkanja uljem treba izmućkati usta vodom pa oprati zube i pastom, ali ne bilo kojom - već prirodnom. arizan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 пре 18 минута, Vesna Milovic рече Možda, to ne znam... sve sam to pročitala po sajtovima i časopisima što sam napisala, i čula sam pozitivna iskustva drugih ljudi pa i mojih rokađa. Mada nisam sigurna da li može pomoći kod psihičkih bolesti, možda može kod nekih lakših oblika. Treba pitati doktorku. Aha, pa zvuci kao da bi mozda i moglo, jer prima signale od misli i osjecanja a odasilje elektromagnetne signale koje ispravljaju vibracije... пре 20 минута, Vesna Milovic рече A ima još nešto što je izvanredno za opšte zdravlje, pa čak utiče i na emotivno stanje - nameštanje Atlasa (vratnog pršljena). Ja sam imao problema sa stomakom, isao ljekaru, sve uredno. Onda sam cuo za namjestanje zeluca, samo jedva sam nasao nekoga da radi to, slabo neko od mladjih zna, vecinom su to bake po selima...tako da sam baku i nasao :).Posto je to bila stara struna morao sam ici nekoliko puta, ali posle nisam imaoproblema nekoliko godina...prosle godine me opet poceo zezati i cujem za neku mladju zenu oko 50 godina i eto od kako mi je namjestila zeludac nisam imao problema...., a krupna zena, jaka, racunam da sam miran narednih 20 ak godina sto se zeluca tice, mislim imam kod koga ici namjestiti Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 6, 2017 Пријави Подели Написано Март 6, 2017 Немам неких већих здравствених проблема, па не могу из личног искуства да говорим о већим ефектима. Мада сам читао велики број туђих позитивних искустава у лечењу, од астме до чирева свакојаких. Али оно што могу да потврдим то је ефекат који мућкање има на зубе. Након две недеље мућкања зуби имају да се сјаје! И биће примећено. Неће бити бели, јер им ни природна боја није бела, али ће бити сјајни као да су полирани. Поред тога, остаци хране на њима се неће осећати чак и ако читав дан не мућкаш уље! За разлику од тога, ако користиш пасту, једно прескочено прање значи одмах наталожену храну. Такође, крварење десни након коришћења конца се губи већ након неколико дана. Хладно цеђено сунцокретово јуе најприступачније због цене, али најбоље је маслиново (ко може да приушти, цена је око 800 дин/л). Једна моја пријатељица је добила препоруку свог зубара да примењује ову методу против парадентозе. А за свеж дах након мућкања довољно је да се сажваће комадић-два каранфилића (ово такође из личног искуства. Најбоље на мерење, у кесицама је као изветрео). Након свега овога, пастама се може рећи бај, бај... Ово сам негде прескочио. Може ли линк или копија текста о тој методи прања зуба? Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 6, 2017 Пријави Подели Написано Март 6, 2017 Možda, to ne znam... sve sam to pročitala po sajtovima i časopisima što sam napisala, i čula sam pozitivna iskustva drugih ljudi pa i mojih rokađa. Mada nisam sigurna da li može pomoći kod psihičkih bolesti, možda može kod nekih lakših oblika. Treba pitati doktorku. A ima još nešto što je izvanredno za opšte zdravlje, pa čak utiče i na emotivno stanje - nameštanje Atlasa (vratnog pršljena). Ako atlas nije u dobrom položaju, može doći do različitih zdravstvenih problema - ne samo ravnih tabana i deformiteta i drugih problema kičme, već i do poremećaja rada nekih organa, glavobolja, emotivnog stanja (npr. depresija)... utiče na čitav organizam. Već je uveliko poznata ta priča o nameštanju atlasa... čitala sam puno pozitivnih iskustava ljudi koji su to odradili, a i moji kumovi su platili našetanje (doduše mladi i zdravi ljudi bez ikakvih tegoba). Kad sam mamu vodila kod fizijatra pitala sam ga da li je zaista to toliko dobro. Reče mi da jeste i da bi svako to trebao da uradi, ali veoma je važno da zna kod koga! Sad se i za to raspitujem, pa ako nešto saznam, ovde ću objaviti [emoji4] Атлас - лично искуство. Имао велике проблеме са вратом, коленом (десна страна), лумбалним делом, алергијама.После намештања нос продисао, са поленом у лето више немам (скоро) нимало проблема (пре сам морао редовно и дуготрајно да користим еријус или сл од маја до августа због полена, сад ништа, евентуално се јави блага реакција врло кратко али прође), играм фздбал и баскет без бола у леђима, радим са моторком (пре бих се укочио после пола сата-сат тих активности), и ја и супруга спавамо практично без јастука...Др Небојша Миликић, онколог у пензији, Чачак (Атеница). 062-845-2125 има га на Виберу и фејсбуку. Супер лик.Доста нас било код њега, пун кофер искустава...Ипак, поред тога што не слиним и не морам да стално носим наочаре за сунце (од ранијих лекова за нос типа нафазола била се развила преосетљивост, одмах почнем да кијам на јаку светлост) најлепше ми што могу да радим трбушњаке са исправљеним ногама, то раније због бола у лумбалном делу нисам смео ни да помислим. Још кад бих их редовно радио... JESSY, Vesna Milovic and arizan је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 6, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2017 дивим се а и завидим свима вама који се на здрав начин трудите да побољшате своје здравље...нарочито кад су у питању желудац и Атлас...да ли зато што нисам одрастала и бивала одгајана с тим, или што у мом окружењу тога нема, тек ја то ништа не радим.... да ли можда неко има савет како побољшати и отклонити проблеме са дисањем....? milijan75 and Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
arizan Написано Март 6, 2017 Пријави Подели Написано Март 6, 2017 пре 8 часа, Јанко рече Ово сам негде прескочио. Може ли линк или копија текста о тој методи прања зуба? Не знам како се линкује, а текст имаш на 2. страници ове теме који је поделила Весна Миловић са називом Hladno ceđeno nerafinisano suncokretovo ulje заузео је доста места, нема шансе да га не приметиш. Ја бих додао само неколико ствари за оне који би хтели да ово пробају или практикују: 1. НЕМОЈТЕ ГРГОРИТИ УЉЕМ. Уље мућкати искључиво у усној дупљи. 2. КОЛИЧИНА УЉА И БРОЈ МУЋКАЊА НИСУ ОГРАНИЧЕНИ. Свуда ће се наћи препорука од 1 супене кашике по мућкању. Можете и више од тога, само што ћете морати дуже да мућкате. 3. ДУЖИНА МУЋКАЊА зависи од тога колико сте уља узели и колико течности тог тренутка имате у организму. Што више пијете воде у току дана, пре ћете смућкати уље. Код мене то траје обично 10-так минута. А када је уље смућкано? ... знаћете, тј. осетићете готово у секунди... тачно се у устима осети прелаз из густе, уљане фазе у ретку, житку, готово водену фазу. То се осети и на зубима и на унутрашњој страни образа и по звуку у устима, течност се од тог тренутка лакше креће по усној дупљи. 4. АКО СЕ СИМПТОМИ БОЛЕСТИ ПОЈАЧАЈУ,не бојте се. Ово стоји у Веснином посту, али ипак да нагласим. Неко се можда стварно уплаши. Један који је имао проблема са зубима је након почетка терапије имао утисак да су му зуби олабавили и да су пред испадањем. Наравно да није било опасности, већ је то само субјективни осећај. 5. ИЗМУЋКАНО УЉЕ БАЦАЈТЕ ВАН ДОМАШАЈА ЖИВИХ СТВОРОВА. Напомиње се да је испљувак изузетно токсичан, а ја сам наишао на пример (не знам колико је то било тачно) да се једна мачка чак отровала када је лизала измућкано уље. Ја уље избацујем у тоалет шољу. 6. ЗА ВИШЕ ИНФОРМАЦИЈА можете да претражите интернет. На српском нема много материјала, али на енглеском има бројних текстова. Израз је OIL PULLING. Vesna Milovic and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Март 6, 2017 Пријави Подели Написано Март 6, 2017 пре 10 часа, Јанко рече Ово сам негде прескочио. Може ли линк или копија текста о тој методи прања зуба? Tekst je u okviru ove teme (''Mali saveti za bolje zdravlje''), na str. 2:https://pouke.org/forum/topic/44960-мали-савети-за-боље-здравље/?page=2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Март 6, 2017 Пријави Подели Написано Март 6, 2017 пре 10 часа, Јанко рече Атлас - лично искуство. Имао велике проблеме са вратом, коленом (десна страна), лумбалним делом, алергијама. После намештања нос продисао, са поленом у лето више немам (скоро) нимало проблема (пре сам морао редовно и дуготрајно да користим еријус или сл од маја до августа због полена, сад ништа, евентуално се јави блага реакција врло кратко али прође), играм фздбал и баскет без бола у леђима, радим са моторком (пре бих се укочио после пола сата-сат тих активности), и ја и супруга спавамо практично без јастука... Др Небојша Миликић, онколог у пензији, Чачак (Атеница). 062-845-2125 има га на Виберу и фејсбуку. Супер лик. Доста нас било код њега, пун кофер искустава... Ипак, поред тога што не слиним и не морам да стално носим наочаре за сунце (од ранијих лекова за нос типа нафазола била се развила преосетљивост, одмах почнем да кијам на јаку светлост) најлепше ми што могу да радим трбушњаке са исправљеним ногама, то раније због бола у лумбалном делу нисам смео ни да помислим. Још кад бих их редовно радио... Hvala što si podelio sa nama svoje iskustvo! Da ne znaš možda ko je u BG-u stručnjak za nameštanje atlasa, ili možda neko od ljudi koje poznaješ zna? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 6, 2017 Пријави Подели Написано Март 6, 2017 Hvala što si podelio sa nama svoje iskustvo! Da ne znaš možda ko je u BG-u stručnjak za nameštanje atlasa, ili možda neko od ljudi koje poznaješ zna? Зовни др. Небојшу па питај. Написао сам телефон. Нисам се даље распитивао. Можда он долази у БГ приватно... Знам да је радио неким монасима и лаицима кад је ишао на летовање...Sent from my 5010D using Pouke.org mobile app Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 6, 2017 Пријави Подели Написано Март 6, 2017 И слободно реци да си добила број од вероучитеља Јанка из УЕ. Или ја да га питам ако ти је непријатно?Sent from my 5010D using Pouke.org mobile app Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Март 6, 2017 Пријави Подели Написано Март 6, 2017 пре 17 часа, Sasa Vojvoda рече Aha, pa zvuci kao da bi mozda i moglo, jer prima signale od misli i osjecanja a odasilje elektromagnetne signale koje ispravljaju vibracije... Ja sam imao problema sa stomakom, isao ljekaru, sve uredno. Onda sam cuo za namjestanje zeluca, samo jedva sam nasao nekoga da radi to, slabo neko od mladjih zna, vecinom su to bake po selima...tako da sam baku i nasao :).Posto je to bila stara struna morao sam ici nekoliko puta, ali posle nisam imaoproblema nekoliko godina...prosle godine me opet poceo zezati i cujem za neku mladju zenu oko 50 godina i eto od kako mi je namjestila zeludac nisam imao problema...., a krupna zena, jaka, racunam da sam miran narednih 20 ak godina sto se zeluca tice, mislim imam kod koga ici namjestiti A gde je ta žena koja ti je pomogla? Danas malo ko zna da namešta želudac. Moja strina ima muke zbog spuštenog želuca i ne zna kod koga da ide. Nameštanje želuca rade i lekari u holističkom centru Balans Medika u Beogradu, ali je verovatno cena veća nekog kod neke bake. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука