Jump to content

"Pitaju me što sam rađala kad mi treba pomoć"

Препоручена порука

Svaka zena koja ima petoro dece treba da u Srbiji da dobije makar 100 evra po detetu mesecno od drzave . Ali ne postoji u Srba osecaj za ista vece i vaznije od JA u ovom trenutku , cak se ni o sutra ne misli . 

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, zuti car рече

Svaka zena koja ima petoro dece treba da u Srbiji da dobije makar 100 evra po detetu mesecno od drzave .  

Ciganija ima da se ovajdi najviše od toga. Ma koliko grubo zvučalo, tako se prave socijalni slučajevi, ljudi vole liniju manjeg otpora. Što da radi kad može od kuće da dobija pare, radeći što bi i inače radila-pere, kuva, pegla itd...Srbija treba ds omogući da može da zaradi za decu da ih prehrani, obuče, iškoluje, pa i neko putovanje da obezbedi, nije sve u pukom preživljavanju.

Подели на овим сајтовима

Kako zasto ... ? Pa zena je volela da ima decu . To je prirodno .

Sada se ona verovatno stidi zbog toga sto ima petoro dece .

Ne razumem . 

Treba im pomoci ... i ne analizirati mnogo kako je do toga doslo . 

:351780:

Подели на овим сајтовима

Al na svaki kukamo o beloj kugi

Msm gde je ovde logika?

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Драгана Милошевић рече

Al na svaki kukamo o beloj kugi

Msm gde je ovde logika?

Kuknjava o beloj kugi su politički poeni, nikog to ne interesuje.

Подели на овим сајтовима

21 minutes ago, Arsenija рече

Treba im pomoci ... i ne analizirati mnogo kako je do toga doslo . 

Eeee ne može, ček da vidimo pod kakvim okolnostima ima petoro, pa da ocenimo je l dostojno pišljivih 9000, ne može to bez dubinske filosofije i analize.

Подели на овим сајтовима

Бирократији пут под ноге, а на њено место да упадне милост.

Подели на овим сајтовима

19 hours ago, Драгана Милошевић рече

Privatni izvršitelj je prošle godine prodao kuću za 5.500 evra, od 170 kvadrata, koja je bila procenjena na 66.000 evra.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Драгана Милошевић рече

Бирократији пут под ноге, а на њено место да упадне милост.

Svidja mi se tvoj optimizam :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

Па дал је оптимизам, дал је револт не знам.

Подели на овим сајтовима

10 hours ago, zuti car рече

Svaka zena koja ima petoro dece treba da u Srbiji da dobije makar 100 evra po detetu mesecno od drzave . 

Nikako, takva stvar treba da se resava na individualnoj bazi.

Ciganija ima da se ovajdi najviše od toga. Ma koliko grubo zvučalo, tako se prave socijalni slučajevi, ljudi vole liniju manjeg otpora. Što da radi kad može od kuće da dobija pare, radeći što bi i inače radila-pere, kuva, pegla itd...Srbija treba ds omogući da može da zaradi za decu da ih prehrani, obuče, iškoluje, pa i neko putovanje da obezbedi, nije sve u pukom preživljavanju.

Tacno tako, bravo.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Mилена Трифковић рече

Ciganija se najvise i ovajdava od ovoga...

Problem sa romima nije samo sto se ovajde od toga, vec sto kreiraju generacije i generacije ljudi bez ikakve radne etike. I onda dodju liberalici i krenu da mi priacaj da mrzim rome jer zelim da unistim tu kulturu koju gaje. Pricaju mi da je romima lose jer ih srbi maltretiraju i diskriminisu. Ne moze da ti bude dobro kada je majka rodila vas 5, ne ulaze ni malo vremena u obrazovanje i edukaciju i izradjala vas je da bi lagano zivela. 

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Aurelije рече

Problem sa romima nije samo sto se ovajde od toga, vec sto kreiraju generacije i generacije ljudi bez ikakve radne etike. I onda dodju liberalici i krenu da mi priacaj da mrzim rome jer zelim da unistim tu kulturu koju gaje. Pricaju mi da je romima lose jer ih srbi maltretiraju i diskriminisu. Ne moze da ti bude dobro kada je majka rodila vas 5, ne ulaze ni malo vremena u obrazovanje i edukaciju i izradjala vas je da bi lagano zivela

Ako je to lagan život i vajda onda  .......možda u romskoj percepciji ali našoj nikako.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...