Juanito Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 4 minutes ago, Grizzly Adams рече У суштини то је садржано у оној мојој причи о Цркви коју си можда приметио - да ми морамо да се "одвојимо". Да направимо јасну разлику између верних и "традиционалиста". Онда таквих проблема не би било. Наравно да би било. ”Магијске” погледе имају и многи литургисјки верници који би у твом одвајању завршили са твоје стране, не само традиционалисти. Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 24 minutes ago, Grizzly Adams рече Леле бате, што је добра вутра... Što,misliš da tako nešto ne postoji? Православни Србин је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 5 minutes ago, Grizzly Adams рече Пре свега није хришћански измишљати такве страшне ствари. Нажалост, ја не измишљам. Постоје званичне евиденције ФБИ о томе. Линк не могу да нађем, јер сам то давно читао у једној књизи, била је дата табела по годинама- извештаји ФБИ о свим отмицама деце. Табела је била поткпрепљена. Такође, на интернету (додуше на енглеском) се могу такође наћи и сведочанства деце који су били жртва таквих ритуала. Дакле, нажалост, ниси у праву. То се итекако дешава, нарочито у Америци. Кажем опет, нажалост, више бих волео да ја измишљам, али није. И заиста, нас Хришћане то не треба да чуди, јер ,,овај свет у злу лежи". Одавно је то тако, нажалост. Рапсоди and Кратос је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 Управо сада, Ayla рече Ovo je bilo na loptu, ne na igrača...monstrume! Nemoj štiklom samo da ne pukne lopta,beš igrača bez lopte nema igre. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 Управо сада, Kratos рече Nemoj štiklom samo da ne pukne lopta,beš igrača bez lopte nema igre. Onda pazi glavu, Kratose...kotrlja se, kao i lopta. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 6 minutes ago, Grizzly Adams рече Мени је то толико бесмислено да не видим неку велику потребу да коментаришем. У суштини то је садржано у оној мојој причи о Цркви коју си можда приметио - да ми морамо да се "одвојимо". Да направимо јасну разлику између верних и "традиционалиста". Онда таквих проблема не би било. Види, Гризли, један Хришћанин не би требало ни да помисли, а камоли да каже да је манифестација Ноћи вештица ок. Она то није. Ни почему. Та манифестација је сасвим супротна Хришћанству. Ја не говорим да ти, као Хришћанин треба да се залажеш за забрану те манифестације или нешто слично, али сваки Хришћанин који види нешто позитивно и прихватљиво у тој манифестацији-тај је, по мени, у великој заблуди. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 1 minute ago, Kratos рече Što,misliš da tako nešto ne postoji? Постоје свакакви лудаци, али да се дешава "масовно" то су небулозе. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 Управо сада, Ayla рече Onda pazi glavu, Kratose...kotrlja se, kao i lopta. To možda može kod vas veštica kod mene postoji ograničenje u rotaciji... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 2 minutes ago, Православни Србин рече Нажалост, ја не измишљам. Постоје званичне евиденције ФБИ о томе. Линк не могу да нађем, јер сам то давно читао у једној књизи, била је дата табела по годинама- извештаји ФБИ о свим отмицама деце. Табела је била поткпрепљена. Такође, на интернету (додуше на енглеском) се могу такође наћи и сведочанства деце који су били жртва таквих ритуала. Ако је то толико индикативно, Асанажа нису убили и интернет је још увек мање-више слободан. Немој бити неозбиљан. Не кажем да није, ал дај подели са нама Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 5 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече Наравно да би било. ”Магијске” погледе имају и многи литургисјки верници који би у твом одвајању завршили са твоје стране, не само традиционалисти. Што рече неко, греота је да тако озбиљну тему развлачимо овде... Ayla је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 5 minutes ago, Православни Србин рече ,,овај свет у злу лежи" Ko li ga napravi... Avocado, Juanito, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 2 minutes ago, Милан Ракић рече Ако је то толико индикативно, Асанажа нису убили и интернет је још увек мање-више слободан. Немој бити неозбиљан. Не кажем да није, ал дај подели са нама Кад будем постао папа поставићу те за шефа инквизиције... Дијана. је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 2 minutes ago, Kratos рече To možda može kod vas veštica kod mene postoji ograničenje u rotaciji... Da... sad bih ti odgovorila vezano za ograničenja vezana za tvoju glavu, ali odosmo off, na ovoj, veoma ozbiljnoj i nadasve poučnoj, temi. Zato neću. Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 Jes da je Miroljub al je ipak svedočanstvo Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 23 hours ago, cloudking рече Ni ti nisi odgovorila. Tvoj odgovor bi mogao da se sazme u "to je uvod za nesto strasnije" Sta strasnije? Kakav uvod? Na koji nacin nas helovin uvedi u nesto strasnije? Ljudi dajte nesto opipljivo a da nije metafora, basna ili opste mesto Да не ишчитавам написане томове на тему, видим да си коооооначно сконтао , што, како, зашто, које и зашто уааааа. А ја се баш забринула шта је са тобом кад не можеш јасна и децидна објашњења од стране Кратоса, Голуба, Православног Србина и Александре да укапираш .На страну то што после толико проведених година на форуму још ниси укапирао да Бог постоји, али не моћи да видиш прецизност одговора у репликама упућеним теби.....па стварно Клаудићу забрињаваш. Претпостављам да ниси јео бунике, па даћу себи слободу да претпоставим да ипак не тролујеш, па нешто не верујем да баш ништа не конташ. Намеће ми се закључак да као једина могућност твог несхватања реплицираних ставова је то, што ти драги Клаудићу не можеш да поднесеш да неко не размишља као ти и не само да не размишља већ се усуђује да размишља дијаметрално супротно од тебе, а што ти свако размишљање које се коси са твојим из неког / теби знаног разлога / видиш као претњу, питање је сад. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука