Jump to content

Srpsko-albanski odnosi - nove perspektive

Paradoksologija

Препоручена порука

3 hours ago, Човек Жоја рече

Није то аргумент. То се зове "једем све што лети", другим речима примио си се на спику. Свака национална акција код Албанаца, пази, СВАКА, своје извориште има у картелима. На крају крајева тако је избоксована и независност КиМ. Ко то до сада међу Србима није схватио одраст'о је у Дизниленду и гута "интелектуалне" причице за малу децу. 

Мораћу ти затражити конкретне доказе, да ми укажеш на шаблон албнаских картелских националних акција, јер заиста не видим како то може бити иоле тачно. Хајд да говоримо само о косовским Албанцима, па и некако да се може рећи да је тако у задњих пар деценија. Али за све Албанце, не видим заиста. Чак штавише, за Албанце у Албанији видим шаблон којем ми стријемимо и за којим жалимо што га немамо - велико национално јединство и национални полет.

Изјаве типа "Све је то шарена лажа" су ми исте као "Све је савршено и супер!". Категоричке апсолуте не варим, јер скоро никад нису тачни.

3 hours ago, Човек Жоја рече

Он је живео живот ИЗНАД свог порекла

И слажем се и не слажем се. Мислимо на исту ствар, али говоримо другачије ријечи :) Изнад сукоба своја два поријекла тако што је живјео у хармонији са њима. Прихватио је чињеницу да је то што је и поштовао обије стране. Тако се издигиао изнад њих, а не њиховим одбацивањем ( што ми звучи јако другосрбијански ).

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...