Рапсоди Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 2 minutes ago, Ronald рече Pa ne znam zašto bi neko imao potrebu na forumu da se slihta nekome, kakve koristi od toga ili od bilo koje vrste slihtanja, ovde ili u realnosti. Ма Рони је си ли ти при себи, када постављаш овако нереална питања. Поготово ово за шлихтање у реалности.... е слатко си ме насмејао. Добро је када још има идеалиста као ти, и људи којима су духовне вредности претежније од материјалних . Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 1 minute ago, Рапсоди рече Ма Рони је си ли ти при себи, када постављаш овако нереална питања. Поготово ово за шлихтање у реалности.... е слатко си ме насмејао. Добро је када још има идеалиста као ти, и људи којима су духовне вредности претежније од материјалних . Ne slihtam se nikome, to mi je baš odvratno. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 19 minutes ago, Зосима рече Ја стварно не капирам,где видите провокацију, мени ово више личи на повређену сујету админа и модова... Зосима је реаговао/ла на ово 1 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 9 minutes ago, Ronald рече Ne slihtam se nikome, to mi je baš odvratno. Ja sam uvek spreman da pohvalim nase vodjstvo kad to zasluzi, a to se, iskren da budem, desava poprilicno cesto. Срђан Шијакињић, Ronald, Џуманџи and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 Sami ste izvukli poruku da forum nije dobar . Da je to tacno šta bi forumas poput mene , osim ako nije lud , tražio na njemu ? Ja ne misionarim u ime bilo koje crkve , ni sa čijim blagoslovom ... Jednostavno komentarišem , kao i većina forumasa . To je neko moje nazovi pravo . Vi imate viziju o misionarenju . Ponekad to nije dovoljno ...Sama ideja je nerazvijena ... na jako niskom kulturološkom nivou ... Nasa misljenja se mimoilaze , a to ne moze nikoga da ugrozi ni na koji nacin . O ukusima ne treba raspravljati . Svako sluša ili gleda ono što mu je zanimljivo . Budite bez brige ...Široko je polje . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 3 hours ago, Зосима рече Ја стварно не капирам,где видите провокацију, мени ово више личи на повређену сујету админа и модова... Могуће је и то. Ево ја баш све време размишљам да ли је то у питању. Али ипак мислим на крају да није. Мислим да је овде реч пре свега о томе да СПЦ као институција не препознаје овај начин рада или можда препознаје али не жели да изађе из својих оквира и да се упусти у такво што јер се чврсто држи неког косервативизма и формализма и да је то један од узрока пропуштених 20 година на пољу мисионарења међ Србљима. Ипак, сајт поуке има тај благослов за ову врсту рада, мада је то више избоксовано на фрку него што је "од срца" прихваћено и дато од стране СПЦ. И свакоме коме је искрено стало до Цркве и овог народа, макар мало је криво због таквог односа а пре свега му је веома жао што је то све тако генерано на свим нивоима цркве. С друге стране и поред заиста доста резултата рада овог сајта, Арсенија је изнела став да је сајт практично безначајан, да је она ту због шеге и слично. Мислим ок је то и да је неко овде због дангубе и шеге, нема ништа против, и ја се у 50% случајева само шалим на овом сајту. Али не можемо прихватити да је сајт безначајан и да није имао утицаја на читаоце и пратиоце (јер било је овде а бива и даље и видео и аудио дешавања) када то просто није тачно. Јасно је да је Арсенија изнела своје виђење сајта и као што је њој дозвољено да га изнесе, ваљда је и нама уредницима дозвољено да изнесемо своје виђење, поготово што је њено виђење критичко према раду самог сајта. П.С. посебна је прича код Србаља што сви воле понекад да натукну "властима" по нешто када за то имају прилику. 3006, Goku, Paradoksologija and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 35 minutes ago, Arsenija рече Da je to tacno šta bi forumas poput mene , osim ako nije lud , tražio na njemu ? Наравно, толико сте правила сајта прекршили да би већ годину или две били у трајном бану. Kaludjerovic Sreten and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 9 hours ago, Arsenija рече Da bi ovaj sajt bio bolji , nije potreban ni novac , ni bogati preduzetnik koji će da ga uloži ... već ljudi koji mogu druge da obogate . Verujem da svi to žele ovde da pronadju . Вараш се ако тако мислиш. Потребно је и једно и друго. За оволики простор који заузимају сви подаци на овом сајту треба ипак платити негде на нету. Не може то да стане у неки блог или на фејсбук страницу. С друге стране у праву си да су потребни и људи, јер у супротном смо звоно које јечи. Али ја мислим да имамо доста квалитетних људи мада би било добро да их имамо и више. Драшко, Милан Ракић, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 12 hours ago, Arsenija рече Za mene lično je ovaj forum zabavnog karaktera ... Тешко да би ти овде била да је овај форум само забавног карактера и да је рецимо политички или да се бави пољопривредном проблематиком. Ти си овде ипак зато што је ово верски сајт. АлександраВ, Goku, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 Што волем ове ликове који вако упану ко ајдуци и онда кажу: "Зар сам ја чувар брата свог?!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 Zar vi stvarno ne shvatate šta sam ja htela da kažem ? Vidim da niste ograničeni , pa se pitam - Da li trolujete ovu temu ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 5 hours ago, Зосима рече Ја стварно не капирам,где видите провокацију, мени ово више личи на повређену сујету админа и модова... Ти си овај сајт и све нас критиковао мали милион пута. Да ли је теби речено да си провокатор? Кад имаш став супротан од свих и кад се ужари прича, шта је најгоре што ти се икада овде десило, сем пар уређених и можда понеког уклоњеног поста због језика који си користио? Са друге стране, Арсенија јесте. Кад неко дође, саспе кофу фекалија по свему што радиш без икаквог аргумента, кад крене да без разлога ниподаштава труд и залагање огромног броја људи, што админа и модова што форумаша без "титуле", а притом знаш и како се понаша и на другим темама врло често, шта је то? Једна је ствар да неко критикује, а друга је ствар да просто омаловажава из неких само њој/њему знаних разлога. Прво је чак и пожељно, а друго је просто провокација без зрна конструктивног у себи. Снежана, Милан Ракић, Mилена КШ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 8 hours ago, drvce рече Ja sam uvek spreman da pohvalim nase vodjstvo kad to zasluzi, a to se, iskren da budem, desava poprilicno cesto. Naravno, oni odlicno rade posao s obzirom da nemaju nikakvu nadokanadu za to. Da li ima gresaka? Ima, ali to je u redu, jer nisu u stanju da nadgledaju forum non stop. drvce and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 On 10/11/2016 at 8:00, Ronald рече Jer ove fraze" mora biti mnogo bolji" su besmislene ukoliko nisi u stanju da napraviš neku paralelu. U odnosu na šta biti bolji, za koga i na kraju kako? Исус нам није заповедио да размишљамо. Ronald је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 А да се посљедњих пар страница, тј све осим прве, пребаце на ону тему Шта мислите о поукама или како већ, јер све од Арсиног првог коментара има мало или нимало везе са насловом? Џуманџи, АлександраВ and 3006 је реаговао/ла на ово 3 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука