Jump to content

САСТАНАК УРЕДНИКА ЕЛЕКТРОНСКИХ МЕДИЈА СПЦ

Оцени ову тему

Препоручена порука

У крајњој линији, ако неко мисли да Поуке нису добар сајт, да се квалитетан сајт и мисионарство може спровести без материјалних улагања, широко му интернет поље. Нека сам направи сајт, нека постане већи и посећенији од Поука па да му скинемо капу. Суштински, то и јесте наша жеља, да се појави неко бољи од нас. Све што ми радимо радимо у интересу Цркве а не свом личном зато и сматрамо да неко ко је бољи од нас више би допринео у овом пољу деловања. Ето вам изазов, направите свој сајт и превазиђите нас.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 97
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

1 minute ago, Дејан рече

Ето вам изазов, направите свој сајт и превазиђите нас.

А па не може тако... Стара српска традиција је да кад неко нешто направи радиш све што можеш да га минираш и порушиш шта је направио. Стара добра "да комшији цркне крава".

Никако да се и ти поквариш па правиш нешто. Но, но!

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Сама чињеница да на ТВ Храм постоји емисија који носи назив Разговор угодни дисквалификује је за било коју озбиљну причу! За остале не знам. Али проблем је што већина људи који се бави медијима у СПЦ су приучени у тој бранши. Као и у већини других ствари и активности. Владики се неки лик добадне, уклавири да је паметан или се овај довољно учепио и млатио празну сламу на манипулативан начин и ето!! Наравно, част изузецима. Не мислим да их нема.

Подели на овим сајтовима

Колико је наслов неке емисије добар и сам формат емисије, показаће број прегледа на јутубу. Мислим да за сад емисија Агапе и емисија Духовници дају домаћи задатак. Такође, Александра Јанковић и емисија Саборник на РТС-У је , још увек, и ако се не емитује већ дуго, много квалитетна .  Телевиија Храм има кога да пита за савет, да га упосли и сл. Ако се буде паметно радило телевизији Храм предстоји светла будућност.

Ја лично бих позвао младе људе са Српске научне телевизије и дао би им медијски простор.

Подели на овим сајтовима

Стекао сам утисак да је важно и сам назив телевизије, медија буде неутралан, никако стирктно православан. Хришћани су кроз векове развили симболику која је неутрална и прикривено Хришћанска. Стриктно хришћанска имена, иконографија и сл знају да делују врло одбојно за оне групе људи којима је Православље далеко а на овај начин постаје и одбојно, затуцано, превазиђено.

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Милан Ракић рече

Који они?

Арса осећа кривицу, значи да јој неко набија кривицу....они који јој набијају кривицу.

Иначе да не буде забуне, ја лично све најлепше мислим о сајту, без обзира на неке ствари које ми се не свиђају и које су мање више пролазне и  једноставно ишчиле  пред оним мнооооого, много лепшим стварима које се овде дешавају.

Што се тиче теме, лично мислим да ЖРУ заслужује већу медијску / као и  СПЦ пажњу /, мало више рекламе , то је нешто, по мом мишљењу, што фали сајту .Знам да треба новца за тај рекламни подухват...али опет мишљења сам ,да се на неки уобичајени начин сајт рекламира, за врло кратко време порушио би све остале сличне и популарније врсте медија .

Техничка страна сајта је савршено одрађена као  и дизајн сајта .

Али Арсу не дирајте, па забога куд ће вам душа, шта сте се сви устремили на њу...ако ћемо право  она је поприлично уникатни  комад сајта .:ani_biggrin:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Rapsodija

Nije se niko ustremio na nju, ali daj se zapitaj, pa ona voli da troluje i zeza se po forumu i sa druge strane ne vidi nista loše u tome kad kaže da forum nije dobar. Pa zar nije licemjerno da traži više misionarenja i poboljšanja, a prva kvari forum svojim glupostima, čak i kad je neko ozbiljan pita nešto.

Njen problem u ovom slučaju je logicko razmišljanje.

Подели на овим сајтовима

28 minutes ago, Рапсоди рече

Арса осећа кривицу, значи да јој неко набија кривицу....они који јој набијају кривицу.

Иначе да не буде забуне, ја лично све најлепше мислим о сајту, без обзира на неке ствари које ми се не свиђају и које су мање више пролазне и  једноставно ишчиле  пред оним мнооооого, много лепшим стварима које се овде дешавају.

Што се тиче теме, лично мислим да ЖРУ заслужује већу медијску / као и  СПЦ пажњу /, мало више рекламе , то је нешто, по мом мишљењу, што фали сајту .Знам да треба новца за тај рекламни подухват...али опет мишљења сам ,да се на неки уобичајени начин сајт рекламира, за врло кратко време порушио би све остале сличне и популарније врсте медија .

Техничка страна сајта је савршено одрађена као  и дизајн сајта .

Али Арсу не дирајте, па забога куд ће вам душа, шта сте се сви устремили на њу...ако ћемо право  она је поприлично уникатни  комад сајта .:ani_biggrin:

Нити јој неко набио кривицу, нити је уникатан део сајта. Овде јој је максимално снихођено, иако је преко уобичајених норми. И пљунула је на то. Ту добру намеру не видим.

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Ronald рече

Rapsodija

Nije se niko ustremio na nju, ali daj se zapitaj, pa ona voli da troluje i zeza se po forumu i sa druge strane ne vidi nista loše u tome kad kaže da forum nije dobar. Pa zar nije licemjerno da traži više misionarenja i poboljšanja, a prva kvari forum svojim glupostima, čak i kad je neko ozbiljan pita nešto.

Njen problem u ovom slučaju je logicko razmišljanje.

Где је Арса рекла децидно / форум није добар / ?  Она као и свако други на овом форуму има право да изрази своје мишљење,

које не мора увек да се поклапа са већинским размишљањем. Тема ова,  као и остале и јесте за то , да се из свог угла да оцена / процена / размишљање, а не да се под обавезно постови овог типа аминују по  принципу / јесте ,тако је, нема замерке, све идеално / .

Убеђена сам да Арса није трол, већ да има неке своје разлоге зашто жели остати анонимна.

А њен ко фол неозбиљни стил, мислим да носи ипак  неку дозу озбиљности  коју са намером прикрива тим као неозбиљно забавним писанијем.Уосталом чини ми се да нема  у себи ни најмању дозу шлихтања према било ком.  

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Милан Ракић рече

Нити јој неко набио кривицу, нити је уникатан део сајта. Овде јој је максимално снихођено, иако је преко уобичајених норми. И пљунула је на то. Ту добру намеру не видим.

Како за кога, свако гледа / посматра / и осећа из свог угла. Ја нисам видела лошу намеру....можда је  дисидент или контраш по природи.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рапсоди рече

Како за кога, свако гледа / посматра / и осећа из свог угла. Ја нисам видела лошу намеру....можда је  дисидент или контраш по природи.

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Рапсоди рече

Ја јесам.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Драшко рече

:smeh1:

Ја лично мислим да је Арса енглеска краљица и да зато таји свој идентитос :ani_biggrin:

Па сад ви видите коме се замерате...можда :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, RYLAH рече

Људи, не ложите се на провокације.

Ја стварно не капирам,где видите провокацију, мени ово више личи на повређену сујету  админа и модова...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Зосима рече

Ја стварно не капирам,где видите провокацију,

Предухитрио си ме са питањем, мада одговоре знам, те мислим да не бих ни питала.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...