Гости Guest Написано Октобар 10, 2016 Гости Пријави Подели Написано Октобар 10, 2016 4 minutes ago, Arsenija рече Iskreno , meni nisu poznati ti veliki mediji koji sa pouka prenose neke originalne stvari , jer osim ličnih mišljenja forumasa za koje i stoji da su licna mišljenja , a ne zvaničan stav bilo koje crkve ... ekskluzivne vesti i tekstovi i zapravo ne postoje . Što se tih teološkog diskusija tiče , ne može se naći 2 forumasa , teologa , da se slažu u nekim stavovima ... Tako da , uz dužno poštovanje prema divnom Ocu Savi koji je ovaj forum samo svojim prisustvom učinio boljim mestom , ja ne mogu da se složim sa tim da su pouke ozbiljan medij . Bar ga ja tako ne dozivljavam . Ма и боље што нису звали неког са Поука... вероватно под овим црквеним медијима не подразумевају сајтове, као што видите. Изгледа да смо тек сада на нивоу радија... Ај да се не лажемо - ко то слуша? Најискреније бих волео да нам неко ко се овим бави достави статистике слушаности црквених радио станица (и телевизије Храм). Да видимо где је шта... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 10, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2016 5 minutes ago, R2D2 рече Ево, вас позивам да дате коментар колико црквених медија пратите и да ли пратите? Када сте последњи пут слушали цркени радио са емисијама које нуде? Не причам о квалитету (има изузетно квалитетних), већ просто о томе да ли их неко конзумира... Искрен да будем, погледам повремено сајт Беседе, чисто кад чујем да је неки пријатељ рукоположен па да видим слике. Све остале верске инфо пратим на Поукама или на руским сајтовима. Сем тога на поукама сам доста научио о мојим душманима либералима што нигде другде не бих могао да нађем...:) Paradoksologija, АлександраВ and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 10, 2016 Гости Пријави Подели Написано Октобар 10, 2016 Довољно је што овај сајт има могућност упознавања људи за црквени брак и да има само 1 слопљен брак - учинили су велику ствар. Но, има много, много више... зато треба стати иза паметних и озбиљних људи са овог сајта. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 10, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2016 Колико је само Ракићевих текстова покрадено са Поука... Колико сам само ја "ђипио" текстова па после стављао у новине Новосадске који су званично регистровани медиј, или у Видовдан који је исто званично регистрован медиј и све тако. Ето ја сведочим из прве руке да сам као уредник званично регистрованих медија, који држави плаћају порезу, узимао текстове одавде, а после су са тих медија те текстове преносили на Телеграф, Курир, Блиц, итд. verum est in beer, александар живаљев, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 10, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2016 12 minutes ago, Arsenija рече Tako da , uz dužno poštovanje prema divnom Ocu Savi koji je ovaj forum samo svojim prisustvom učinio boljim mestom , ja ne mogu da se složim sa tim da su pouke ozbiljan medij . Bar ga ja tako ne dozivljavam . Озбиљнији је од било ког медија на интернету на српском на који сам ја наишао. Мада имам утисак да се мало зезаш...да не кажем нешто на "т" Danijela, Данче*, Баба and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 10, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2016 2 minutes ago, Жељко рече Наведи ми један медиј у Србији који ти сматраш озбиљним. Ovo je sajt verskog karaktera i ne može da se poredi da taj način ... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 10, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2016 Управо сада, Arsenija рече Ovo je sajt verskog karaktera i ne može da se poredi da taj način ... Врдаш Милан Ракић and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 10, 2016 Гости Пријави Подели Написано Октобар 10, 2016 @Arsenija признај да провоцираш и да немаш агрумената Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 10, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2016 2 minutes ago, GeniusAtWork рече Озбиљнији је од било ког медија на интернету на српском на који сам ја наишао. Мада имам утисак да се мало зезаш...да не кажем нешто на "т" Ja ? Na žalost - ne . To hejtovanje mi je više kao karakterna crta . александар живаљев and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 10, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2016 Управо сада, R2D2 рече @Arsenija признај да провоцираш и да немаш агрумената Radio Beseda je moj omiljeni radio . Imaju lepe emisije ... Sjajni su ! Eto , verujte mi , ovaj sajt mora i može biti mnogo bolji . Рапсоди and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 10, 2016 Гости Пријави Подели Написано Октобар 10, 2016 Управо сада, Arsenija рече Radio Beseda je moj omiljeni radio . Imaju lepe emisije ... Sjajni su ! Eto , verujte mi , ovaj sajt mora i može biti mnogo bolji . Хах.. ко је рекао да не може да буде бољи? А шта си ти урадила да буде бољи? Хајтовала? Да, Беседа је такође одличан радио, али га слушам искључиво у виду снимљених емисија на њиховом сајту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 10, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2016 29 minutes ago, R2D2 рече Хах.. ко је рекао да не може да буде бољи? А шта си ти урадила да буде бољи? Хајтовала? I ja se trudim da budem bolja . Šta drugo može tu da se uradi ? Леон Професионалац and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 @Arsenija Pa kud' ces sestro slatka direktniji odnos i bolji izvestaj " sa lica mesta" od ovoga na forumu. Jedino da se uzivo sretnemo pa divanimo, a koliko vidim ni to ovde ne izostaje. @ostali Upravo sve to sto ste naveli bi trebao biti razlog da pre svega pozovu o. Ivana a ne obrnuto. Nikako da se otresemo vise te salonske demagogije. Sto kaze Tramp za Hilari "30 godina samo pricas i nisi nista uradila". Po meni bi ovo trebao biti prvi kriterijum pri oceni necije vrednosti i sposobnosti. verum est in beer and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 11, 2016 Гости Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 1 hour ago, R2D2 рече Уз то ја као православни хришћанин не пратим ни један црквени медиј (сем ТВ ХРАМ на интернету веома ретко, највише на њиховом јутјуб каналу и Светигоре - који је најбољи радио по мом мишљењу), али знам да људи који раде на црквеим медијима улажу огроман труд, али је питање колико то има ефекта. Ево, вас позивам да дате коментар колико црквених медија пратите и да ли пратите? Када сте последњи пут слушали цркени радио са емисијама које нуде? Не причам о квалитету (има изузетно квалитетних), већ просто о томе да ли их неко конзумира... Ne lupaj gluposti. Prvo, to što ti ne pratiš ni jedan crkveni medij nije merilo ičega. Ne umišljaj se. Drugo, i ako jeste, to što govoriš, obrazac većine, šta s time? To što većine (pa i odavde) nema na liturgijama ne znači da su crkve prazne. Većina ... he he he ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 2 hours ago, D.M.W. рече Ne lupaj gluposti. Prvo, to što ti ne pratiš ni jedan crkveni medij nije merilo ičega. Ne umišljaj se. Drugo, i ako jeste, to što govoriš, obrazac većine, šta s time? To što većine (pa i odavde) nema na liturgijama ne znači da su crkve prazne. Većina ... he he he ... Немој тако да се обраћаш другима, није лепо. Друго, Поуке су урадиле више за СПЦ него иједан црквени медиј у овој земљи, сем Светигоре. А колико су урадиле за саме вернике невезано за имституцију СПЦ, можеш да прочиташ у темама које се тиме баве. И треће, не умишљај ти да си позван да будеш мерило било чега, посебно не ако не знаш (а из твог поста се види да не знаш), сви ми овде говоримо шта мислимо. СПЦ је утуцала огромне паре у скупе пројекте који једноставно не раде и који нису допрли до десетог дела људи до којих су допрле Поуке. Поуке су добиле званично покровитељство СПЦ, али један динар нико никада није хтео да да из Цркве за сам сајт, што опет доста говори о томе како се ради у Цркви. Е сад, зашто се тако ради, да ло је само проблем то што се отворено и неувијено говори о многим стварима, или је проблем нешто друго, остаје да одговори неко паметнији и упућенији. Драгана Милошевић, verum est in beer, ivanaika and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука