Лапис Лазули Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 On 8. 10. 2016. at 20:20, Фрида рече Kako molim?! Postoji još nešto pored Fride Kahlo? NE, jedna je Frida ...! Zasto Frida? Ako znas ko je i kakva je bila Frida, onda znas i zasto. Zbog osmeha , koji izvuce iz svakog bola i pretvori ga u remek delo...Zato! Salim se malo malo... a i ne potpuno Da, bas ta Frida.Inace, imas njene oci na mom profilu :)....elem, a cije oci ti krijes,a? P.S. Oš ti kažem i zašto konj na avataru Expand Hahaha ocu Sto se Fride tice u pravu si sve! Covek i po, neponovljiva energija i zivot. A sto se ociju tice pa ja ih ne krijem eto ih na avataru sve javno i transparentno Zivana glavom i bradom hocu reci okom i obrvom cak i koren nosa gratis Sanja Т., Јелена011 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 Wow, kakve oOoči...i još praaaaaaAve On 8. 10. 2016. at 20:38, Живана рече Hahaha ocu Sto se Fride tice u pravu si sve! Covek i po, neponovljiva energija i zivot. A sto se ociju tice pa ja ih ne krijem eto ih na avataru sve javno i transparentno Zivana glavom i bradom hocu reci okom i obrvom cak i koren nosa gratis Expand АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 On 8. 10. 2016. at 19:42, Биљана рече Kao, na primjer, Aqui i do skora Genijus Mada i ja nikad nisam mijenjala nik, a i sliku možda tri-četiri puta A što se tiče tog mijenjanja, da budem iskrena, više je što me mrzi da to uradim, nego što sam nešto stabilna Expand Akvi je br. 1, mislim da je jedini, i mozda Kordun, a i Drvce... hm, Paradoksologija Bio i Genije dok ne skinu onog kauboja Rylah, ako ikad promijeni onu ludu kapu totalno cu se zbuniti, ali vec godinama je tako. Nikad nesto nisam razumjela ta lazna imena. Pa onda kaze molite se za mene. - hocu, kako se zoves?... ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 On 8. 10. 2016. at 21:01, Дијана. рече Nikad nesto nisam razumjela ta lazna imena. Pa onda kaze molite se za mene. - hocu, kako se zoves?... Expand Dobro,hocu da mi umesto ovoga "dugo je sa nama" stoji pravo ime i prezime.Kako to da uradim? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 Mislim da to mozes da promijenis sama, negdje u tvojim settings Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 On 8. 10. 2016. at 20:20, Фрида рече NE, jedna je Frida ...! Zasto Frida? Expand Зашто Фрида? Да бих ја цео дан певала, мада запевам и сваки пут када читам неки твој пост... Фрида је била моја краљица,... запевајмо Ненад Р., Караконџула, Дијана. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 On 8. 10. 2016. at 21:04, Фрида рече Dobro,hocu da mi umesto ovoga "dugo je sa nama" stoji pravo ime i prezime.Kako to da uradim? Expand Када уђеш у "измени профил", прва ставка ти је "member title", ту мењаш натпис изнад аватара. Broken, Sanja Т. and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 9, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2016 @АлександраВ Песмица је фина, смерна, није да је нисам знао од раније. А можда Фрида није имала среће да нађе краља, па тако је то ишло. Не знам. А која би име било прикладно за сваки аватар? Има ли такве теме? АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 9, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2016 On 8. 10. 2016. at 21:01, Дијана. рече Nikad nesto nisam razumjela ta lazna imena. Pa onda kaze molite se za mene. - hocu, kako se zoves?... Expand Jer ako Bog ne dobije tačno kršteno ime u molitvi za drugog kaže "Pogrešno popunjen formular, molba se odbija"? Sanja Т., АлександраВ, Kaludjerovic Sreten and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2016 Kad pomisliš na njega, Bog zna, ali ja volim da znam ime, a i eto, valja se dati ime na molitvu... Ненад Р., Рапсоди and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 9, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2016 Сад приметих тему. Моје форумско име је на почетку био уствари мој надимак и то латиницом - Јаne, дакле нисам мењао име нити имао никнејм, а пренео сам га са форума Верујем Сад, што је то неке збуњивало па су мислили да сам женско (Јане као надимак од мила - Јановка, Јана или пак Џејн по енглески) је било помало и намерно провоцирано с моје стране јер сам конструисао реченице избегавајући род... А слику мењао чини ми се само два-три пута и то на релативно кратко - кад сам решио да направим паузу па окачио маторог бициклисту који гура бајс поред себе, ту негде и малог зеку везанога и сад око избора зезање са несталим колегом Плутоном (шта је са човеком, ко ће да ми каже?). Иначе, како случајности не постоје, тако ни моје име ни аватар нису случајни. Име (од стране дародавца дато не према датуму у календару, већ су се при давању имена држали породичне традиције "три имена у круг". Кум одавде хтео да ме вика Веселин, али стигла депеша од черногораца "Срећно рођење сина Јанка" - и тако остаде...) носим по светитељу и заштитнику на чији празник зачећа сам рођен и чију десницу сам целивао. Ни мој аватар није производ неке ултра-мега-гига православности - то је други светитељ који празнујемо исти дан рођења и чије сам такође мошти целивао (и не намеравам да мењам дотичну икону ). Тј мењаћу само ако ми неко открије датум мог упокојења... Ненад Р., Sanja Т., Дијана. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 10, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2016 @Јанко , ништа није случајно Тако ни кадионица, која је дуго красила мој аватар, била је она, која нас окади на дан венчања нашег. Супруг и ја , после 16 година брака, решимо да исправимо ствари и учинисмо како је Бог реко Сад размишљам да је вратим, много ми је мила та кадионица Дијана., Kaludjerovic Sreten, Јанко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 10, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2016 A ko je sad Ivona? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 On 8. 10. 2016. at 20:20, Фрида рече Postoji još nešto pored Fride Kahlo? NE, jedna je Frida ...! Expand Ja sam jedno vrijeme drzala kao profil sliku ovaj njen portret, malo cak i licimo, a s osjecanjem mogu da se identifikujem. АлександраВ, Sanja Т., Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 On 11. 10. 2016. at 6:30, Дијана. рече Ja sam jedno vrijeme drzala kao profil sliku ovaj njen portret, malo cak i licimo, a s osjecanjem mogu da se identifikujem. Expand To je ta priça Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука