Jump to content

Tema za predstavljanje ili prozivku onih koji menjaju forumska imena :)

Оцени ову тему

Дијана.

Препоручена порука

On 8. 10. 2016. at 20:20, Фрида рече

Kako molim?! Postoji još nešto pored Fride Kahlo? NE, jedna je Frida ...! :))) Zasto Frida? Ako znas ko je i kakva je bila Frida, onda znas i zasto. Zbog osmeha , koji izvuce iz svakog bola i pretvori ga u remek delo...Zato!

Salim se malo malo... a i ne potpuno :) Da, bas ta Frida.Inace, imas njene oci na mom profilu :)....elem, a cije oci ti krijes,a?

P.S. Oš ti kažem i zašto konj na  avataru :)

Expand  

Hahaha ocu :D

Sto se Fride tice u pravu si sve! Covek i po, neponovljiva energija i zivot.

A sto se ociju tice pa ja ih ne krijem eto ih na avataru sve javno i transparentno Zivana glavom i bradom hocu reci okom i obrvom :D cak i koren nosa gratis :smeh1:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Wow, kakve oOoči...i još praaaaaaAve :D

On 8. 10. 2016. at 20:38, Живана рече

Hahaha ocu :D

Sto se Fride tice u pravu si sve! Covek i po, neponovljiva energija i zivot.

A sto se ociju tice pa ja ih ne krijem eto ih na avataru sve javno i transparentno Zivana glavom i bradom hocu reci okom i obrvom :D cak i koren nosa gratis :smeh1:

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 8. 10. 2016. at 19:42, Биљана рече

Kao, na primjer, Aqui :) 

i do skora Genijus :) 

Mada i ja nikad nisam mijenjala nik, a i sliku možda tri-četiri puta :)

A što se tiče tog mijenjanja, da budem iskrena, više je što me mrzi da to uradim, nego što sam nešto stabilna :D 

Expand  

Akvi je br. 1, mislim da je jedini, i mozda Kordun, a i Drvce... hm, Paradoksologija :D Bio i Genije dok ne skinu onog kauboja

Rylah, ako ikad promijeni onu ludu kapu totalno cu se zbuniti, ali vec godinama je tako. 

Nikad nesto nisam razumjela ta lazna imena. Pa onda kaze molite se za mene. - hocu, kako se zoves?...

Подели на овим сајтовима

Mislim da to mozes da promijenis sama, negdje u tvojim settings

Подели на овим сајтовима

NE, jedna je Frida ...! :))) Zasto Frida?

Expand  

Зашто Фрида? Да бих ја цео дан певала, мада запевам и сваки пут када читам неки твој пост... Фрида је била моја краљица,... запевајмо :)))

Подели на овим сајтовима

On 8. 10. 2016. at 21:04, Фрида рече

Dobro,hocu da mi umesto ovoga "dugo je sa nama" stoji pravo ime i prezime.Kako to da uradim?

Expand  

Када уђеш у "измени профил", прва ставка  ти је "member title", ту мењаш натпис изнад аватара.

Screenshot from 2016-10-09 00:34:53.png

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

@АлександраВ Песмица је фина, смерна, није да је нисам знао од раније. :) А можда Фрида није имала среће да нађе краља, па тако је то ишло. Не знам. 

А која би име било прикладно за сваки аватар? Има ли такве теме?

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

On 8. 10. 2016. at 21:01, Дијана. рече

Nikad nesto nisam razumjela ta lazna imena. Pa onda kaze molite se za mene. - hocu, kako se zoves?...

Expand  

Jer ako Bog ne dobije tačno kršteno ime u molitvi za drugog kaže "Pogrešno popunjen formular, molba se odbija"? :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Kad pomisliš na njega, Bog zna, ali ja volim da znam ime, a i eto, valja se dati ime na molitvu... :D

Подели на овим сајтовима

Сад приметих тему. Моје форумско име је на почетку био уствари мој надимак и то латиницом - Јаne, дакле нисам мењао име нити имао никнејм, а пренео сам га са форума Верујем :) 

Сад, што је то неке збуњивало па су мислили да сам женско (Јане као надимак од мила - Јановка, Јана или пак Џејн по енглески) је било помало и намерно провоцирано с моје стране јер сам конструисао реченице избегавајући род... :)))

А слику мењао чини ми се само два-три пута и то на релативно кратко - кад сам решио да направим паузу па окачио маторог бициклисту који гура бајс поред себе, ту негде и малог зеку везанога и сад око избора зезање са несталим колегом Плутоном (шта је са човеком, ко ће да ми каже?).

Иначе, како случајности не постоје, тако ни моје име ни аватар нису случајни. Име (од стране дародавца дато не према датуму у календару, већ су се при давању имена држали породичне традиције "три имена у круг". Кум одавде хтео да ме вика Веселин, али стигла депеша од черногораца "Срећно рођење сина Јанка" - и тако остаде...) носим по светитељу и заштитнику на чији празник зачећа сам рођен и чију десницу сам целивао. Ни мој аватар није производ неке ултра-мега-гига православности - то је други светитељ који празнујемо исти дан рођења и чије сам такође мошти целивао (и не намеравам да мењам дотичну икону :coolio:).

Тј мењаћу само ако ми неко открије датум мог упокојења... ;)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

@Јанко , ништа није случајно   :)     Тако ни кадионица, која је дуго красила мој аватар, била је она, која нас окади на дан венчања нашег. Супруг и ја , после 16 година брака, решимо да исправимо ствари и учинисмо како је Бог реко :)    Сад размишљам да је вратим, много ми је мила та кадионица :)

Подели на овим сајтовима

Postoji još nešto pored Fride Kahlo? NE, jedna je Frida ...!

Expand  

Ja sam jedno vrijeme drzala kao profil sliku ovaj njen portret, malo cak i licimo, a s osjecanjem mogu da se identifikujem. 

148744_460717663850_2614091_n.jpg?oh=440920042cb788d5bd15b54efd8edc33&oe=58625DA8

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...