3006 Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 1 hour ago, Живана рече 'naci izegavaj tisinu lose utice na koncentraciju Ретко је тишина код мене, чује се или музика или ја са изјавама љубави и комплиментима осталим учесницима у саобраћају... Лапис Лазули and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 6 hours ago, 3006 рече изјавама љубави и комплиментима осталим учесницима у саобраћају... gradska voznja isteruje zlo iz ljudi 3006 је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 geronymo је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 31, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2016 samo urbano... Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 31, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2016 easy night ride ... Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2018 Nocna voznja, odabrano drustvo, prazan grad i ova pesma... Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 15, 2018 Пријави Подели Написано Март 15, 2018 Muziku za voznju imam, samo jos da nabavim kola... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2018 пре 13 минута, obi-wan рече Muziku za voznju imam, samo jos da nabavim kola... Predlog ako vec treba da kupujes Umetnost za volanom. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 15, 2018 Пријави Подели Написано Март 15, 2018 пре 24 минута, Лапис Лазули рече Predlog ako vec treba da kupujes Nisko ti je ovo bolan, kud` cu ga po ovim rupama. Ja sam ti vise za ovako nesto... nadam se da doticnog i kupim, kad Bog dadne da se ima sredstava... ... http://www.eurospeed.co.za/product/vw-touran-1t-cross-1-4-tsi/ Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2018 пре 16 минута, obi-wan рече Nisko ti je ovo bolan, kud` cu ga po ovim rupama. Ja sam ti vise za ovako nesto... nadam se da doticnog i kupim, kad Bog dadne da se ima sredstava... ... http://www.eurospeed.co.za/product/vw-touran-1t-cross-1-4-tsi/ Jes vala ove nase puteve jedino tenk moze da prezivi. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 15, 2018 Пријави Подели Написано Март 15, 2018 Pa da, zato ti je ovaj - 4WD, malo podignut zbog toga, 7 sedista. Nista bolje mi ne treba... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 15, 2018 Пријави Подели Написано Март 15, 2018 Inace, ja bi na otvorenom putu prvo pustio ovo... ... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2018 Ah detinjstvo, ovo sam u osnovnoj slusala na ripit dok se nije izlizala kaseta ? Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 15, 2018 Пријави Подели Написано Март 15, 2018 goranger and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Март 15, 2018 Пријави Подели Написано Март 15, 2018 пре 4 минута, Grizzly Adams рече ovaj dobro vozi Лапис Лазули and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука