Jump to content

Muzika za voznju

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, Живана рече

'naci izegavaj tisinu lose utice na koncentraciju :D

Ретко је тишина код мене, чује се или музика или ја са изјавама љубави и комплиментима осталим учесницима у саобраћају...:)))

Подели на овим сајтовима

6 hours ago, 3006 рече

изјавама љубави и комплиментима осталим учесницима у саобраћају...:)))

:smeh1: gradska voznja isteruje zlo iz ljudi ;):D 

• Волим 1

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • 1 year later...

Muziku za voznju imam, samo jos da nabavim kola...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, obi-wan рече

Muziku za voznju imam, samo jos da nabavim kola...

Predlog ako vec treba da kupujes :D

Umetnost za volanom.

• Радостан 1

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Лапис Лазули рече

Predlog ako vec treba da kupujes :D

Nisko ti je ovo bolan, kud` cu ga po ovim rupama. Ja sam ti vise za ovako nesto... nadam se da doticnog i kupim, kad Bog dadne da se ima sredstava...

...

Touran-1T-Cross.jpg

http://www.eurospeed.co.za/product/vw-touran-1t-cross-1-4-tsi/

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, obi-wan рече

Nisko ti je ovo bolan, kud` cu ga po ovim rupama. Ja sam ti vise za ovako nesto... nadam se da doticnog i kupim, kad Bog dadne da se ima sredstava...

...

Touran-1T-Cross.jpg

http://www.eurospeed.co.za/product/vw-touran-1t-cross-1-4-tsi/

Jes vala ove nase puteve jedino tenk moze da prezivi.  

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Pa da, zato ti je ovaj - 4WD, malo podignut zbog toga, 7 sedista. Nista bolje mi ne treba...

Подели на овим сајтовима

Inace, ja bi na otvorenom putu prvo pustio ovo...

...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...