Jump to content

My favourite bookshelves...:)

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 32
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

B5qIOmzIUAAlHbr.jpg

B5qIOqPIcAAOmJZ.jpg

B5qI0YEIIAA8EGv.jpg

B5qJIuyIEAA_l1w.jpg

B5qKA9wIIAEgLHL.jpg

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

tumblr_mnrj36emYD1qzupj0o1_500.jpg

tumblr_lzu1ufo2eA1qeovpso1_500.jpg

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

30 minutes ago, Снежана рече

b4cce1b728c3e9e9a1a972b241cd6cd9.jpg

Slično ovako nešto je imao moj otac. Bio je pasionirani ljubitelj knjiga i imao ih je mnogo. Obožavala sam boraviti u njegovoj radnoj sobi. :) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

@Снежана, отмено, нема шта, а она прва нека Хобит лајбри :)

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Човек Жоја рече

@Снежана, отмено, нема шта, а она прва нека Хобит лајбри :)

На оној првој фотографији је књижара у Италији.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Неколико занимљивих идеја, које уопште није тешко направити :) 

14054016_1211199342234889_3428414526337693924_n.jpg?oh=52387d9a5e17dd402812899c1994ddce&oe=58787981

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...