Danijela Написано Септембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 Саша од Москве, Драшко, Goku and 16 осталих је реаговао/ла на ово 19 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 Ленка*, Данче*, Драгана Милошевић and 18 осталих је реаговао/ла на ово 21 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 Плаво Небо, "Tamo daleko", мирођија and 22 осталих је реаговао/ла на ово 25 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 Baš ste lepi Arsenija, Ленка*, мирођија and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 Fala Nale Natasa. је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Септембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 Divno ... bas steta sto mi drugi nismo mogli doci. Ali ove fotografije akatista, u mraku, odozgo, ljudi sa svijecom u ruci su vanvremene, predivne, Draleta i Paradokse narocito, odavno ne vidjeh nesto tako zanimljivo i krasno kao ova njena zadnja fotografija iz poluprofila ... Данче*, Ленка*, ivanaika and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Септембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 Лепо жена каже - станите као да сте нормалне! Али не, не вреди мени причати... Драшко, Драгана Милошевић, Paradoksologija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 25, 2016 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 Лепе вам много слике Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 Eto vam skole za sledeci put. Moji komplimenti sa makovnjacu gospodji tasti od Draska Mилена КШ, JESSY, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 Bilo je divno Otac Ivan je pravi covek za komunikaciju sa ljudima Crkva i paraklis i parohijski dom Sve je jako lepo Vredi otici Nas je sad bilo cetvoro Sanja Т., Mилена КШ, Paradoksologija and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Септембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 Дођите нам опет Sanja Т., АлександраВ, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 фотографије су сјајне, а фотограф - прави, професионални... Sanja Т., Лидија Миленковић, Ленка* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 15 minutes ago, Ленка* рече Дођите нам опет Nadam se da hocemo Hvala vam na gostoprimstvu Tebi Jeco isto hvala sto si dosla pored svih obaveza Лидија Миленковић, Paradoksologija and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 17 minutes ago, Ленка* рече Дођите нам опет јеси ли и ти била тамо...? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 Ja prepoznajem samo Danijelu,Paradoksu, Draleta i ako me ne izdaju oci Vladimira. Lenka jel si ti za pevnicom u plavom? Ajte malo imena Драгана Милошевић, Sanja Т., Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука