Jump to content

ПPОГЛАС ПРИНЦА ОД ЛОЗЕ НЕМАЊИЋА СРПСКОМ НАРОДУ

Оцени ову тему

Немањић

Препоручена порука

14 minutes ago, Биљана рече

Кад се већ "гађамо" титулама, само да кажем да сам и ја рода племенита. :D

Мој неки чукун, чукун, чукун ђед је био црногорски војвода..........тако да, мисиииим :1319_womens:

Za Crnu Goru racuna se samo ljudsko potomstvo, a zensko ne.

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Ћириличар рече

Za Crnu Goru racuna se samo ljudsko potomstvo, a zensko ne.

Рачунало се или не, ђедо је имао само кћери, од којих се двије уопште нису удале (немају потомке). Потомцима треће кћери се губи сваки траг тамо негдје педесетих година 20. вијека, тако да су једини потомци од те четврте кћери од којих сам ја један ;) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, GeniusAtWork рече

Нема га принц, не јавља се више. Наљутили смо га изгледа :(

Princ komunjarskog mentaliteta-smeta mu konkurencija :smeh1:

Подели на овим сајтовима

18 minutes ago, 3006 рече

Дал' би се због титуле овако ошишао...

Кад је могао Шабан Шаулић, шта би њему фалило ?

Подели на овим сајтовима

E bas bre niste drugari... sto oteraste coveka? Zar vas niko nije naucio da nije ljudski da se rugate bilo kome?

Manje budite u pravu, vise budimo ljudi, kako to rece nas sjajni patrijarh.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

I nikad nisam video toliko Nemanjica na samo jednoj temi...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Мени отац причо да му је прадеда био много добар друг са хајду Вељком, ваљда се и то рачуна...

Било би пристојно да се аутор представи, пошто фора није успела, а и јасно је да је неко од сталних... Жељко?

Подели на овим сајтовима

14 hours ago, verum est in beer рече

Ово је велико откриће и мислим да би требало са овиме изаћи и у новине, да народ схвати ко је дошао међу нас. Када народ буде то сазнао, одмах ће се вратити вери православној и признаће принца нашег овог форумашког за јединог наследника лозе и круне немањићке.

Мислим да си мало љубоморан, пошто је оплео по вама капиталистима, а либераше нигде није поменуо.

Нема Србима спасења ако се не врате на ћирилицу, све остало је џаба.

Само ћирилица Србина спасава.

Ако и Спаситељ дође а рецимо пише латиницом , џаба је!

Подели на овим сајтовима

36 minutes ago, 3006 рече

Било би пристојно да се аутор представи, пошто фора није успела, а и јасно је да је неко од сталних... Жељко?

И ја помислила исто . Ракић је превише озбиљан. Сигурно је Жељко... 

А могуће да је неко од модерације и Арсенија и 3 тарабе .....:smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

30 minutes ago, Жељко рече

Људи ја немам везе са немањићима, а и са осталим Србима генерално слабо имам везе.

Па оно јес, ви колонизатори и не знате који сте, а који год да сте, крајинаши јал лалоши, на исто му дође, никаке везе за Србљима.

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

Osim uže Srbije, svi smo pošli/došli (u Krajinu. Bosnu, Vojvodinu) iz Crne Gore, preko Hercegovine... 1324_womens

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Дијана. рече

Osim uže Srbije, svi smo pošli/došli (u Krajinu. Bosnu, Vojvodinu) iz Crne Gore, preko Hercegovine... 1324_womens

Колико је мени познато, ако књиге не лажу, цела ужа Србија, оно што називамо београдским пашалуком, је тамо негде у 17. веку била једна пустара по питању демографије. Хоћу рећи и ужа Србија је досељеничка.

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...