Немањић Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 ПОГЛАС ПРИНЦА ОД ЛОЗЕ НЕМАЊИЋА СРПСКОМ НАРОДУ 2016. ГОДИНА Мом српском народу, народе српски векови су пролазили у робовању Србије и срба. Вековима од престанка владања династије Немањића срби су трпели угњетавање разних злотвора и проданих душа. Народе српски, сви владари Србије у протеклих неколико векова нису се усудили да обнове Српско Царство. Народ српски је био вековима иложен безнаћу, братоубилачким ратовима и владарима који нису штитили интересе српског народа. Данашња Србија, губи свој индентитет, своју духовност и своју љутскост православног хришћанства, на које нас је заветовао Свети Сава. То се све одиграва методама финанцијске беде, испирањем мозгова разним лажима, "Гранд" музиком која нема веза са српском народном музиком, а и од недавно тзв. мигрантском кризом (исламиста) која има за циљ уништавање српског и других Европских народа, хришћанске вере и националног индентита итд. Све то доводи до служењу ђаволу и до хаоса, неморала, нељутскости и коначног нестанка Србије и срба са мапе Европе. Дошао је тренутак за коначну одлуку српског народа!, дали хоће сам себе да уништи или ће бити међу народима на овоземаљском свету са вером у Христоса који ће ући у вечност када дође поново на земљу син Божији Исус Христос. Последња је прилика мој српски народе да добровољно одлучиш, дали ћеш нестати и изгубити своју духовну везу са Христом или ћеш постати Јудејски народ идајника Христове вере. Уколико се освестиш мој народе српски и сам добровољно вратиш свог Цара у овоземаљаском свету и круну Немањића. Тада ћеш ући у оне од ретких народа који ће очувати веру у Исуса Христоса и ући у вечне овоземаљске народе. Србија не сме одабрати савезе са јудео-католицима и другим који су одступили од изворне православне вере Христоса. Србија треба да има православу дужност да склапа војно-политичке савезе са свим словенским народима и свим православним народима који су задржали своју православну душу. Уколико настави да склапа војно-политичке савезе са јудео-католицима, све више ће губити веру православног хришћанства и свој словенски дух. Српска култура и српски национални индентитет се годинама затире; јер срби више и непишу историју свог народа, владари српски не воде бригу о свом народу већ га муче у јади и беди овоземаљског света. У свим јавним фирмама, медијима и на све стране па чак и у државним институцијама користи се 70% латиничног писма, а тек само 30% ћериличног писма. Такође тзв. парламентарна демократија ништа добро није донела народима света и српском народу, уништила је традиционалне вредности и још увек их уништава; уништила је монархије у скоро свим држава Европе и света. Преостале монархије у свету и нису монархије, јер Краљеви и Цареви немају фактички никакву владарску моћ, претворили су се у владаре са насловне стране новина и телевизија, који су се претворили у живе музејске лутке за гледање. Чак и садашњи тзв. "Велики Срби" залажу се за Велику Србију у границама некадашње Југославије за коју сами кажу да је вештачка творевина, то само показује да нити су они велики срби нити се истински залажу за свој народ. Јер да су велики срби као што кажу за себе залагали бих се да се Србији припоје делови данашње Мађарске, Румуније, Бугарске, Албаније и Лужичка Србија где су срби вековима живели и данас живе. Српска православна црква, претворила се у институцију која по потреби кокетира са тренутним владарима Србије који ништа добро нису донели нити ће добро донети Србији и свом српском православном народу. У садашњој Српској православној цркви владају и данас тзв. црвене Владике (Епископи) који су постављени од стране безбожног "црвеног" режима. Доказ томе је да је званични Устав Српске православне цркве остао до данас да се користи а донет је у време безбожног "црвеног" режима. Такође понашање свештеника који су се претворили у слуге капитализма тј. слуга ђавола и живе раскалашним животом у дворцима док њихов народ гладује и храни се по контејнерима, народним кухињама и живи у нељутским условима. Сваки свештеник, када постане свештеник и прими свештеничку дужност више нема ништа своје и ништа му неприпада, чак ни мантија коју носи на себи није његова већ народна и Божија. Капитализам као друштвено-политичка идеологија јудео-католика ништа добро није донео свету и народима Европе. Капитализам узима љутску душу и тело, јер таква зликовачка ђаволска иделогија уништава православно хришћанство и све људе света, и отуђује људе од вере и својих ближњих. Данашњим људима је битно само то колико ће новца зарадити понашајући се према припадницима властитог народа, вере и члановима своје породице као према робовима а не љутским бићима. Те због нељутских улова живота, током једне године у Србији нестане један мањи град, јер се све мање рађа деце и све више има разведених бракова. Људи су постали робови, јер су отуђени једни од других; постоје на хиљаде и хиљаде самаца и самица (које хоће да живе у граду) који нису засновали пордицу због робовања капитализму и његовим тзв. "вредностима". Зато народе Српски на теби је да одлучиш дали ћеш постати вечни народ и ући у вечну овоземаљску историју народа света када се поново Бог врати на земљу; или ћеш постати јудејски народ који ће изабрати страну анђела који се окренуо против Бога и постао нечастиви. То ће време дочекати они народи који буду до краја са вером у Исуса Христоса и који се сами уздигну од свих злих утицаја и мисли. Принц од лозе Немањића RYLAH, коЖељ њацИ , 3006 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 Јеах,ако је то принц Немањић,онда сам ја принц Валијант... GeniusAtWork, Justin Waters, Светислав Павловић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 3 minutes ago, Зосима рече Јеах,ако је то принц Немањић,онда сам ја принц Валијант... Неписмен неки принц Ћириличар, GeniusAtWork, Биљана and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 О, принче од лозе Немањића, граматику у шаке па онда издај велике прогласе српскоме народу и држави! Биљана, Dexi, Paradoksologija and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 Čudesna češka toponimija: Zavidov - Nemanice Děčany - Kosovo Pole - Vojslavice - Zavidov - Srbsko - Nemanice - Dožín - Dožice- Deževa - Visoki Dečani http://bit.ly/2cPigsx Рапсоди and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 Morala sam naslov ispraviti, radi foruma. A tekst nek stoji kako je bio, sve sa naslovom. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 Ајде бре либераши пуштите чојека нека пише! Бруко љуЦка, несоју један! Замислите да сам ја вас тако дочекиво на воруму, ко што сте ви принца немањићског дочекали?! Па ви не би ође били ни три дана, ишли по интернету и кукали и плакали шта сам вам урадио и како сам неки вашкиста! -Владимир-, Џуманџи, Natasa. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 12 minutes ago, verum est in beer рече Мене ово подсећа на оно "Завештање Стефана Немање". Одмах се види да сте крв, а крв није вода. Пусти ти њих што те зачикавају за неписменост. Видео би њих да са старословенског пређу на српски, тј они су ти који су неписмени и који се не држе нашег писма. Зато ми је драго што се појавио принц из лозе Немањића на овом форуму. Чак мислим да је негде и записано да ће се појавити после много векова принц лозе Немањића, који ће освестити народ Српски и вратити га на старе стазе славе Немањића. Хвала ти и слава што си дошао овде међу нас. Само се ти зезај са чоеком, а шта ако чоек јесте из лозе Немањића? Шта је бре вама либерашима ви мислите да су из лозе Немањића све неки са енглеског двора, е па нису, лоза Немањића се наставила у простом сербском народу а не у фенси кругу двојке. Зато чоек пише простим народним језиком, и лепо пише, само ви то не разумете јер вам је тај либерашки наук помутио памет па ништа не видите -Владимир-, Милан Ракић, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 1 hour ago, Жељко рече Само се ти зезај са чоеком, а шта ако чоек јесте из лозе Немањића? Ништа. Ја сам Карађорђевићевац. Може бити сто пута Немањић, али један је само Петар краљ. КОЈЕКУДЕ! Goku and uros је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 15 minutes ago, verum est in beer рече Ко се зеза??? Само за твоју информацију, ја Немањиће пратим дуго и пратио сам после како се настављала лоза. Имао сам иформације све до пре неки 30, 40 година и онда сам изгубио ту везу, nisi izgubio vezu, cvjeticanini iz hercegovine i krajine su direktni nastavak loze nemanjica, ja ih imam u familiji i to bliskoj, prema tome princ sam ja, samo encu da se hvalim dok me ne isprovociraju plagijatori Човек Жоја, RYLAH, 3006 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 13 hours ago, Милан Ракић рече Неписмен неки принц E bas, nisam mogla duze od dve recenice da procitam, zaboleo me mozak. I, samo da vas obavestim, da u mojoj porodici zivi legenda kako poticemo od Nemanjica po zenskoj liniji (Grlica Nemanjiceva se udala za rodonacelnika nase loze), a i krsna slava nam je Sveti Sava, i molim vas da mi se odsad obracate sa "Vase visocanstvo" ili u najmanju ruku sa "presvetla kneginjo". Sanja Т., Рапсоди, Paradoksologija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 1 hour ago, Dijasporka рече E bas, nisam mogla duze od dve recenice da procitam, zaboleo me mozak. I, samo da vas obavestim, da u mojoj porodici zivi legenda kako poticemo od Nemanjica po zenskoj liniji (Grlica Nemanjiceva se udala za rodonacelnika nase loze), a i krsna slava nam je Sveti Sava, i molim vas da mi se odsad obracate sa "Vase visocanstvo" ili u najmanju ruku sa "presvetla kneginjo". Mozemo Vam, Vase Visocestvo, mi u Srpskoj ponuditi titulu hercega od Svetog Save. Vladacete zemljom kojom je i Sava vladao, a Miroslav prije njega, konkretno od Foce do Trebinja. Vas vjerni narod Vas ceka! Милан Ракић, Sanja Т., Dijasporka and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 Кад се већ "гађамо" титулама, само да кажем да сам и ја рода племенита. Мој неки чукун, чукун, чукун ђед је био црногорски војвода..........тако да, мисиииим Dijasporka, Ignjatije, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 31 minutes ago, Ћириличар рече Mozemo Vam, Vase Visocestvo, mi u Srpskoj ponuditi titulu hercega od Svetog Save. Vladacete zemljom kojom je i Sava vladao, a Miroslav prije njega, konkretno od Foce do Trebinja. Vas vjerni narod Vas ceka! Dogovoreno! Ovde da mi bude presto (mada, vec ga je napravio moj tata, od kamena): P.S. U skladu sa sadasnjim trendovima politicke korektnosti, molim da me se zove herceskinjom. GeniusAtWork, Goku, Ћириличар and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 ЖРУ игра престола Ја бих хтио да будНем краљ на северу. (иако нисам делија) Sanja Т., RYLAH, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука