Jump to content

Познате нумере са ТВ и радија из осамдесетих и деведесетих

Оцени ову тему

GeniusAtWork

Препоручена порука

Ове две стварчице су се стално вртеле на радију. Разна интермеца, најаве, музичке паузе...

:)

Подели на овим сајтовима

A En-Mari Martin - iz Hamera - mi je bila jedna od prvih ljubavi u to vreme... :)))

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

A u tim pauzama, reklamama i intermecima puno su korisceni i Zn-Misel Zar i Majk Oldfild...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

49 minutes ago, obi-wan рече

A En-Mari Martin - iz Hamera - mi je bila jedna od prvih ljubavi u to vreme... :)))

Мени се свиђала она плавуша из "Демпси и Мејкпис". Једном док је била популарна серија изашла њена слика на насловној страни оног програма за идућу недељу што је излазио петком у Политици, 7 ТВ дана ил' тако нешто се звало. Тај број сам присвојио  :)))

Подели на овим сајтовима

:)

...и замало да заборавим

:navijanje:

Подели на овим сајтовима

А ту су наравно и домаће серије...

(Музика из Вука ми се толико свиђала да сам натерао моје да ми купе плочу :) )

Подели на овим сајтовима

Ne vredi, domace serije sam uvek vrlo slabo vario, bukvalno sve, tek poneka mi je ostavljala strpljenja da je ponekad pogledam. Bez nekog predubedjenja, ali sam se skoro uvek razocarao onim sto vidim naspram onog sto sam (verovatno) ocekivao. Mozda je to zbog jeftinije produkcije, mozda zbog zasicenosti istim glumcima, mozda zbog neceg treceg, ne znam ni sam. Recimo, "Vuk" mi je bio izrazito bezvezan i degutantan - pocev bas od muzike, pa preko plitke i neubedljive glume, do ukupne a sasvim aplasticne atmosfere (rek`o bih da nedostaje neka vrsta istorijske spektakularnosti i ubedljivosti). "Bolji zivot" mi je opet bio neverovatno sumoran, siv i beznadezan, sa sve muzikom, a od takvih raspolozenja sam bezao od kad znam za sebe.

Ono sto mi je bilo odlicno su decije serije u Skolskom programu, kao Kockica, Kolaric, i slicne.

Подели на овим сајтовима

Врућ ветар, уводна и завршна тема (Оливер Драгојевић).

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

• 8 months later...

:dobro:

...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...