RYLAH Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 1 minute ago, cloudking рече @RYLAH split? Мере, само кад будем испред конпујтера. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 2 hours ago, SomiKnight рече Ovo je put da se gay populacija koja realno nije ugrožena ničim, populariše, a onda da kao u inostranstvu dobiju više prava nego što imamo svi mi ostali. Na šta mislim dovoljno je pogledati kakav status imaju u americi na primer i sve će vam biti jasno. Ево, ја се опет слажем са тобом, баш мислим да "сви остали" имају и превише права, зато увек и предлажем надметање - кол'ко пара, тол'ко музике. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 @Ronald Hvala na podsecanju. Takodje bih roditeljima koji psihicki, fizicki i emocialno zlostavljaju decu oduzimala decu. To, kao i stav da gejevima ne bih dozvolila usvajanje dece kao ni pravo bilo kome da menja pol deteta su moji licni stavovi kao roditelja i kao pravoslavne hriscanke i imam pravo, slobodu na to. Ako vam se to ne dopada, slobodno se zalazite da se ljudima koji nemaju podobno misljenje (poput mene) oduzimaju deca ako mislite da je to ok. Ej, da. Da ne biste uzalud trosili vreme, unapred da vam kazem i da nisam politicki korektna osoba tako da nema potrebe da i to dokazujete :). Nije vezano za temu, ali da dodam i da ne verujem u globalno zagrevanje, tako da slobodno padajte u nesvest s kakvim trigloditima delite planetu Sanja Т., александар живаљев, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 3 hours ago, SomiKnight рече ... ja smatram da su homoseksualci NEPODOBNI za uzgajanje dece. Ko si ti? I djeca se ne uzgajaju, nisu biljke, niti stoka. 3 hours ago, SomiKnight рече Ovo je put da se gay populacija koja realno nije ugrožena ničim, populariše, a onda da kao u inostranstvu dobiju više prava nego što imamo svi mi ostali. Na šta mislim dovoljno je pogledati kakav status imaju u americi na primer i sve će vam biti jasno. Ugroženi su takvima kao što si ti. Ugroženi su primitivnm stavom onih koji ne prihvataju različitost. Mene plaši podizanje djece među roditeljima koji siju mržnju i netrpeljvost. To je zlo. Милан Ракић, александар живаљев, Justin Waters and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 5 minutes ago, florenntina рече @Ronald Hvala na podsecanju. Takodje bih roditeljima koji psihicki, fizicki i emocialno zlostavljaju decu oduzimala decu. To, kao i stav da gejevima ne bih dozvolila usvajanje dece kao ni pravo bilo kome da menja pol deteta su moji licni stavovi kao roditelja i kao pravoslavne hriscanke i imam pravo, slobodu na to. Ako vam se to ne dopada, slobodno se zalazite da se ljudima koji nemaju podobno misljenje (poput mene) oduzimaju deca ako mislite da je to ok. To je tvoj stav koji nema veze sa realnoscu jer da bi se nesto institucionalizovalo neophodno je da postoje objektivni i racionalni argumenti. Kada je u pitanju podizanje i vaspitanje djeteta od strane homosexualnih partnera sve studije koje su dosad pablikovane pokazuju da nema nikakvih psihickih posledica po razvoj djeteta, cesto su po pitanju obrazovanja i napredniji. Ne mozes se pozivati na prava tamo gdje to odgovara tvojim moralnim nacelima. Problem kod mnogih libertarijanaca je sto oni zanemaruju znanje koje nam je dostupno u tom trenutku jer se to ne uklapa u njihov svjetonazar. Studije pokazaju da batinanje nema nikakvih pozitivnih efekata na razvoj djeteta, vec samo negativne, kao sto studije objsnjavaju da nema nikakvih psihickih posledica ukoliku djecu podizu homosexualni partneri. To su cinjenice, e sad ti mozes da zanemaris realnost, ali onda nemoj da se pozivas na argumente u drugim oblastima jer ce ispasti da ih selektivno biras. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 19 hours ago, GeniusAtWork рече Можда зато што је брак споразумна заједница између две одрасле особе у који оба партнера морају да уђу својом вољом, а животиње обично не умеју да се изјасне да ли пристају на тако нешто, ма колико она друга страна то жарко желела? Ав ав? Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 @Ronald Koje studije i od kada se publikuju i koja je to baza podataka kada su se gejevi relativno skoro izborili za svoja prava? Sanja Т., -Владимир- and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 5 hours ago, SomiKnight рече Ovo je put da se gay populacija koja realno nije ugrožena ničim, populariše, a onda da kao u inostranstvu dobiju više prava nego što imamo svi mi ostali. Na šta mislim dovoljno je pogledati kakav status imaju u americi na primer i sve će vam biti jasno. Па у Америци нема никаквих проблема. Ирци им недавно на референдуму изгласаше право на брак. И шта би? Ништа. Живот се наставља даље. 5 hours ago, SomiKnight рече Vi mislite da sistem treba da daje decu samo podobnima, u tome i jeste stvar, ja smatram da su homoseksualci NEPODOBNI za uzgajanje dece. Зашто су неподобни? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 1 hour ago, florenntina рече @Ronald Koje studije i od kada se publikuju i koja je to baza podataka kada su se gejevi relativno skoro izborili za svoja prava? Стављао сам линкове нан екој теми кад сам причао о томе са Тањом1, ал' мрзи ме сад да копам. Но укратко, у Гуглу буквално укуцаш "children raised in homosexual couples researches" или тако нешто и одмах избацује колико ти душа жели линкова и чланака о тим истраживањима са разних неполитичких извора. Ronald and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 4 minutes ago, florenntina рече @Ronald Koje studije i od kada se publikuju i koja je to baza podataka kada su se gejevi relativno skoro izborili za svoja prava? Nije to vezano za sta su se oni izborili, studije postoje i na onoj djeci koja su odrastala cak i kad nije legalizovana mogucnost homosexualnog braka. Pogledaj na stranici Americke psiholoske asocijacije, Kanadske i Australijske, imas dovoljno studija. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 14 minutes ago, Ћириличар рече Стављао сам линкове нан екој теми кад сам причао о томе са Тањом1, ал' мрзи ме сад да копам. Но укратко, у Гуглу буквално укуцаш "children raised in homosexual couples researches" или тако нешто и одмах избацује колико ти душа жели линкова и чланака о тим истраживањима са разних неполитичких извора. Rijetko gdje postoji takav koncenzus u drustvenim naukama kao kod usvajanja djece od strane homosexualnih partnera. Evo sta kaze prof. Judith Stacey sa drzavnog fakulteta u Njujorku: „Rijetko postoji toliko slaganja u bilo kojem području društvene znanosti kao što je u slučaju gej roditeljstva, što je razlog zašto su Američka akademija pedijatara i sve glavne profesionalne organizacije s ekpertize u području zdravlja djeteta izdala priopćenja i rezolucije kojima podržavaju roditeljska prava lezbijki i gejeva Ima toliko studija jer djeca u homo porodicama odrastaju od kraja sedamdesetih i pocetka osamdesetih. Ne mogu da nadjem jednu studiju koja je radjena u Australiji na sad vec odraslim osobama koje su odgojili lezbejke, gejevi, transrodne osobe, bisexualci itd. Dobro obrazovani ljudi, nisu imali nikakvih problema, imali su odlicno djetinjstvo itd. Oni koji pokusavaju da se pozivaju na prirodu, postoji slucaj u zoloskom vrtu u Njemackoj gdje je hetero par pingvina odbacio mladunce, preuzeo ga homo par i podigao. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Ако узмемо у обзир ,а све нове студије су то доказале,да је хомо нормална,здрава појава одређена генима и ко зна чега још, онда нека на исти такав начин ,тј природан и нормалан дођу до деце рађањем,а не усвајањем! verum est in beer, АлександраВ, florenntina and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 1 hour ago, Зосима рече Ако узмемо у обзир ,а све нове студије су то доказале,да је хомо нормална,здрава појава одређена генима и ко зна чега још, онда нека на исти такав начин ,тј природан и нормалан дођу до деце рађањем,а не усвајањем! Значи забранити и хетеросексуалним неплодним паровима усвајање? александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 @Ronald Je li ovo jedna od tih studija??? http://www.frc.org/issuebrief/new-study-on-homosexual-parents-tops-all-previous-research -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 1 minute ago, Ћириличар рече Значи забранити и хетеросексуалним неплодним паровима усвајање? Њима не,јер просто имају неки поремећај,па не могу имати децу, али гејеви су здрави и нормални,све научне студије су то доказале! АлександраВ, -Владимир-, verum est in beer and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука