Anika Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 Ovde nisu dozvoljene psovke? Osim Natasi. Nisam sklona istima, ali rado bih upotrebila. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 30, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2018 Broken @Broken Pravo ime Branko Jesovski. Potiče iz nepoznatog porekla. Sa 15 godina beži iz zrenjaninske tehničke škole u Milano. Sa 22 godine postaje najmlađe zaštitno lice Trussardi-serio parfema, koji se ekskluzivno prodavao samo u Kalabriji. Do svoje tridesete godine radi kao maneken u eltinim časopisima "Uomo" i "I sogni delle donne". Posle romansi sa Arianom Nikolodi i Đulietom Franke, navodno je bio u vezi sa Anom Oxom, koja je posle raskida imala problema sa alkoholom, ali to nije potvrđeno. Sada radi u pro(bi)sveti. АлександраВ, gavrosaurus, JESSY and 7 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 30, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2018 Nifada @Нифада Po jednom izvoru ime potičte od izreke "ni fada, ni Prada" iz Pesoine pripovetke o Portugaliji. Nifada je forumaš visokog kriterijuma. Njen književni stil je dotakao nežne uticaje sestara Bronte i drugih ženskih pisaca. Miljenko Jergović ju je nazvao "naša mala Agata" zbog sličnosti sa Kristijevom u stilu pisanja i pojavi. U kjniževnim krugovima se priča da je "njen pogled još oštriji od njenih reči". Милан Ракић, Lady Godiva, Mилена КШ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 30, 2018 Пријави Подели Написано Август 30, 2018 @Драшко браво Драле, мајсторе... Mилена КШ, Данче*, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Август 31, 2018 Пријави Подели Написано Август 31, 2018 пре 10 часа, Драшко рече Nifada @Нифада Po jednom izvoru ime potičte od izreke "ni fada, ni Prada" iz Pesoine pripovetke o Portugaliji. Nifada je forumaš visokog kriterijuma. Njen književni stil je dotakao nežne uticaje sestara Bronte i drugih ženskih pisaca. Miljenko Jergović ju je nazvao "naša mala Agata" zbog sličnosti sa Kristijevom u stilu pisanja i pojavi. U kjniževnim krugovima se priča da je "njen pogled još oštriji od njenih reči". Baš se nasmejah jutros kada pročitah ovo.Sestre BronteAgata Kristi Šta si ti Draško,inspektor Poaro? Драшко је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Август 31, 2018 Пријави Подели Написано Август 31, 2018 пре 11 часа, Драшко рече Broken @Broken Pravo ime Branko Jesovski. Potiče iz nepoznatog porekla. Sa 15 godina beži iz zrenjaninske tehničke škole u Milano. Sa 22 godine postaje najmlađe zaštitno lice Trussardi-serio parfema, koji se ekskluzivno prodavao samo u Kalabriji. Do svoje tridesete godine radi kao maneken u eltinim časopisima "Uomo" i "I sogni delle donne". Posle romansi sa Arianom Nikolodi i Đulietom Franke, navodno je bio u vezi sa Anom Oxom, koja je posle raskida imala problema sa alkoholom, ali to nije potvrđeno. Sada radi u pro(bi)sveti. Da, Draško, tako je bilo. Kad se samo setim. Bio sam na vrhu i pao sam na dno. Ali nema veze, to je život. Živeo sam pun život...nije mi žao. Ovo za Anu si u pravu, propila se kad sam raskinuo s njom. Rekao sam joj: "Anna, ne možeš me posedovati." Tim rečima. Pomilovao po obrazu, pokupio svoje parfeme i otišao. Bilo je tu svega...Monica, Bianca, Federica, Gina, Paolo iz cvećare, Alba Fiori, Mimi & Nora, ona mala crnkinja iz Senegala...šta da ti pričam. Драшко, Данче*, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука