Џуманџи Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 Ја сам наааајбољи форумаш, признај! Ayla је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 2 hours ago, Muramasa рече patetična kao o. Justin ALI... sveti ava Justin je bio daleko od patetike... On je grmio kao Ilija Gromovnik i Jovan Krstitelj, zato nije bio podoban ni za episkopa u svoje vrijeme. On je komuniste koji su dolazili da ga hapse istjerivao iz crkve i tjerao da ga sačekaju dok odsluži liturgiju. Nešto si pobrkao. Ovako je on zvučao. https://www.youtube.com/watch?v=HhGROe12w3g A sveti Nikolaj Velimirović je koristio i filozofiju i poeziju da pridobija dušu.. možda ipak sve vrijeme ciljaš na njega. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 1 hour ago, Muramasa рече a Dijana, Jessy, Blue i Srdasce su odmah posle vas. ALI... ne mogu ga nikako razuvjeriti Džu, help... Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 14 minutes ago, Дијана. рече ALI... ne mogu ga nikako razuvjeriti Džu, help... Ћути и не жали се, ово само значи да смо одлично инфилтриране (свака на свој начин), као сви добри масони нашега ранга. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 2 hours ago, Muramasa рече Sad baš razmišljam u koju grupu prepodobnih bi spadala Arsenija. Nije ni patetična kao o. Justin, ni revniteljski gnev kao Milojkov i Velimirović, a onda sam se setio da je ona dosta nalik na blaženu Teodoru, sa nekim smirenoumljem tipa "pomolite se za jadnu grešnicu", a taj ko treba da se pomoli je nužno nekakav duhovni gorostas. Meni je uvijek bilo simpatično Arsino pisanje.. te postove ne preskačem. Često se pitam, postoji li? Doživljavam tog forumaša apsolutno kao virtuelno biće, da nekada nisam sigurna i da li je zaista žensko, i koje je životne dobi. Cijenim to što napiše, i uveseljava me, pa ma ko to bio. Ćak, nemam želju ni da saznam ko je, jer bi se narušio ovaj divan osjećaj koji gajim prema tom forumašu. Arsenija and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 Ako Bog postoji, ja sam imun na blagodat jer sam izvadio nova dokumenta. Do sada sam se tri puta slikao u komori. Добро је Мурамаса, сад иди и дижи тегове, веџбај мало, ми и онако кекељаве не примамо међ ришћане )))) Danijela је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 Како ли мене види наш самурај? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 24 minutes ago, Muramasa рече Do sada sam se tri puta slikao u komori. Hiperbaričnoj? Sada si i meni drag. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 Hajde, dobro. Zašto ti ne bih vjerovala... ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 Nedostaje ti zarez, ali sam shvatila misao. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2016 17 hours ago, Muramasa рече Pa sad, nikad me nisi navela na trolovanje. Сад си почео и да ми 'аминујеш' неке пост-ове, па готова сам! (meet ya in hell, hommie ) "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2016 18 minutes ago, Muramasa рече Ako bih poželeo da trolujem odgovorom na tvoj post, prvo bih morao da nađem novi proxy u Srbiji, pa da rekonfigurišem browser da ne pokazuje da koristim Linux, pa onda da izmislim novi identitet polupismenog revnitelja (kao što je bio Petar Ložanić), pa da stavim nekog duhovnu veličinu na avatar, a da to ne bude o. Joil, pa tek onda. Mnogo posla za kratku pauzu. Kad je nešto napisano pametno i ako nema ostrašćenosti, jedino se može trolovati iz pozicije budale. Контам. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 22, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2016 Троолуујеем јаааааа Троолуујееш тииииии Троолуујеемоооооо Оод љуубаавииииии извор слике Ignjatije, Mилена КШ, Arsenija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2016 19 hours ago, Ayla рече Meni je uvijek bilo simpatično Arsino pisanje.. te postove ne preskačem. Često se pitam, postoji li? Doživljavam tog forumaša apsolutno kao virtuelno biće, da nekada nisam sigurna i da li je zaista žensko, i koje je životne dobi. Cijenim to što napiše, i uveseljava me, pa ma ko to bio. Ćak, nemam želju ni da saznam ko je, jer bi se narušio ovaj divan osjećaj koji gajim prema tom forumašu. Postojim . Jesam trol , ponekad .... Ali samo jedan ... mali ... mali ženski trol ... -Владимир- and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2016 6 hours ago, Џуманџи рече Сад си почео и да ми 'аминујеш' неке пост-ове, па готова сам! (meet ya in hell, hommie ) Ne, pa ti ces njega prevuci gje si ti. Tesko da ces za ljubav prema ateistima biti osudjena. Ne samo da sam prepodobna nego i prozorljiva. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука