Дијана. Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 21 hours ago, Muramasa рече To još iz vremena kad sam trolovao kao Slobodnjak, uglavnom si pisala zajedno sa Srdašce i Blue. A! sjećam se, bilo mi iskreno žao tog mladca... to oslikano tada je veoma opasno duševno/duhovno stanje. To je to što ti rekoh, materinski transfer. Inače sam za to da se ličnost poštuje, i dozvoli joj sloboda koju joj Bog daje. Nije mi palo na pamet da mu nešto solim pamet i pokušam da ga preobratim, već sam iskreno poželjela da se za njega pomolim iz sažaljenja/saosjećanja. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 21 hours ago, Muramasa рече Mene nervira ta empatija, pre svega zato što ne vidim sebe kao ovcu i zato što mi smeta kad neko u meni vidi potencijalnog konvertita, ali me zato raduje kad neko maše neugasivim ognjem. Čak i u tom slučaju kad jesam bila patetična, nisam se uklopila ni u 1 od ova 3 šablona... Hahah, izgleda da te više uznemirujemo mi brižni i razumni, nego oni koji te svojataju, manipulišući emocijama, atakuju na tvoju slobodu volje naivno pokušavajući da te preobrate, a naročito više nego oni koji bi da te zgrome u pravednom gnjevu. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 To je smiješno ovako sa virtuelne distance, ali kad bolje razmislim, ni ja ne bih nešto da ga sretnem u stvarnosti. Mrzitelji, i 'naši i 'vaši' spadaju zajedno, i na zemlji (ko svaki loš čo'ek) i u vječnosti. Taj će s Peđom u paklu da se druži... (zadržaće svoje umno stanje nakon smrti). Elem, pošto su ti toliko dragi, moguće da ćeš i ti s njima imati jako puno vremena da se družiš... ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 On 18.11.2016. at 12:50, Muramasa рече Nešto se ozbiljno promenilo na Poukama u administraciji i mislim da znam šta. Pratio sam onu raspravu o Mlađoniju i onda sam se zamislio, kako to da sam ranije (recimo pre 2014) ja redovno dobijao banove, a on nije, a ja sad nikako da budem banovan, a on nikako da sastavi mesec dana. Izgleda da je stvar u tome što su administraciju uglavnom preuzeli prepodobni članovi foruma (poput Dijane), a u vreme kada sam ja bio banovan, glavnu reč su vodili Milojkov i o. Ivan. Razlika je u tome što njih dvojica nisu prepodobni kao o. Justin (patetično i dušebrižnički), nego su mnogo više nalik na Nikolaja Velimirovića - pravedničko-revniteljski gnev koji se lako raspali trolovanjem. Paradoksalno, ali ja sa nosiocima pravedničkog gneva mnogo lakše nađem zajednički jezik, iako su me više banovali, nego sa prepodobnima. Мислим да искрено желе да те оправославе па те зато толеришу. Ја се с друге стране слажем с тобом да ћеш пре постати сатаниста него православан. Зато је боље бановати те док си још атеиста. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 Muramaso, ел' ово Миро_љуб (како волЕм иронију)? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 1 minute ago, Muramasa рече Jeste, Miroljub. Ume da maše britkom sabljom kad preti protojereju Đakovcu, a kad ga neko izazove, samo se povuče. Хааа, па ја за ово нисам знала. Царе, дедер причај кај је било. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 Хахаха, лол, хвала. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 1 hour ago, Muramasa рече Da nisam ateista, bio bih satanista. е кко дн! свсмти пврво Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 1 hour ago, Muramasa рече Da nisam ateista, bio bih satanista. Па морам да ти признам да си изабрао мање зло. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 2 hours ago, Muramasa рече Da nisam ateista, bio bih satanista. Ког правца? Има и тамо свакаквих облика. Шта би ти изабрао? Надам се да не би био од оних што жртвују животиње и људе. Или грешим? RYLAH and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 38 minutes ago, Ignjatije рече Ког правца? Има и тамо свакаквих облика. Шта би ти изабрао? Надам се да не би био од оних што жртвују животиње и људе. Или грешим? Изабрао би нови стајлинг. Остало све исто. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 11 minutes ago, Muramasa рече Nije poenta izgledati kao nakaza. To prepuštam levičarima i SJW-ovima. Bradu već imam odgovarajuću, a od stila bih promenio samo to što se ne bih više lindrao na keca, nego na nulu. Питао сам те за уверења, животно-верски стил и праксу, а не за изглед. Какав би сатаниста био? Црна ружа стил? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 Василије, опет си докон? GeniusAtWork, Дијана., Јанко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 1 minute ago, Muramasa рече Trening, disciplina, sposobnost, konstantno usavršavanje uz pomoć natprirodnih sredstava koja bi neutralisala umor i sprečavala slabost i nemoć pre nego što se pojave. Sa demonima čisto poslovni odnos i trgovina. Ај` болан Василије немој дрљати ту бзвзе... Признај да си латентни кршћанин и то је то... Само чекаш ЗНАК RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 1 minute ago, Muramasa рече Hrišćanin nikada. Neka bude volja moja, a ne tvoja. Како год дечаче Дијана., RYLAH and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука