Jump to content

Најбољем пилоту у класи Војне академије, Диковић увалио полован пиштољ

Оцени ову тему

Препоручена порука

У јединице Војске Србије, ових дана су ступили потпоручници, припадници 137. класе Војне академије, који су у тај први официрски чин промовисани на свечаности испред Дома Народне скупштине у суботу 10. септембра.

Према обичају, најбољима у класи и по видовима су, од стране Председника Републике, Министра одбране и Начелника Генералштаба, уручене официрске сабље, парадни бодежи и пиштољи са посветом.

MJV_1890.jpg

Најбољег у виду РВ и ПВО-студијски програм Војно ваздухопловство, потпоручника авијације пилота Александра Стевановића, Начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић, наградио је пиштољем са посветом.

Untitled.jpg

Међутим, пиштољ је по свој прилици полован, заправо „ремонтован“. Како лауреат каже на свом ФБ профилу:

„Ево га… Награда за мој дугогодишњи труд, пожртвованост и преданост… Полован пиштољ, вероватно нисам заслужио више… Толико…“

01.png

Подели на овим сајтовима

SRAMOTA!

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

И после ме називају заверологом када кажем да наши политичари имају задатак да нам, поред осталог, униште војску, морал и патриотизам. Ово је само још једна у низу срамота.

Подели на овим сајтовима

А у руке Мандушића Вука...

Но, да му је дао једно половно авионче, па и да схватим.:)

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Милан Ракић рече
Spoiler

У јединице Војске Србије, ових дана су ступили потпоручници, припадници 137. класе Војне академије, који су у тај први официрски чин промовисани на свечаности испред Дома Народне скупштине у суботу 10. септембра.

Према обичају, најбољима у класи и по видовима су, од стране Председника Републике, Министра одбране и Начелника Генералштаба, уручене официрске сабље, парадни бодежи и пиштољи са посветом.

MJV_1890.jpg

Најбољег у виду РВ и ПВО-студијски програм Војно ваздухопловство, потпоручника авијације пилота Александра Стевановића, Начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић, наградио је пиштољем са посветом.

Untitled.jpg

Међутим, пиштољ је по свој прилици полован, заправо „ремонтован“. Како лауреат каже на свом ФБ профилу:

„Ево га… Награда за мој дугогодишњи труд, пожртвованост и преданост… Полован пиштољ, вероватно нисам заслужио више… Толико…“

01.png

Како би иначе био "готово заборављен херој" да си добио нов пиштољ?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

6 hours ago, Ignjatije рече

И после ме називају заверологом када кажем да наши политичари имају задатак да нам, поред осталог, униште војску, морал и патриотизам. Ово је само још једна у низу срамота.

To im je osnovni zadatak od 2000. godine. a sve pod parolom šatro gistro reformi i demokratizacije zemlje.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Ovaj polovan pištolj je totalno nebitan spram odnosa prema ratnim veteranima kojima dosmanlijska goveda već 16. godina ne mogu da isplate ratne dnevnice.Ne poštuješ ratnika koji je glavu stavio na oltar otadžbine a štitiš raznoraznu tajkunsko-profitersku bagru koja bi i rođenu majku prodala a kamoli državu.Al tako je valjda vazda bilo,budale ginu za idela najbolji su ginuli da bi najgori vladali.U svakom slučaju pišam na takvu ,,državu,,.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Шта си друго очекивао да добијеш од половних људи...

Ко их шљиви Ацо, знање и способност нико не мож` да ти узме.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Grizzly Adams рече

Шта си друго очекивао да добијеш од половних људи...

Ко их шљиви Ацо, знање и способност нико не мож` да ти узме.

Што каже један од коменатара на ову вест на мом Фезбуку:

Ne treba da brine , nalet ce mu biti nula ( 0 ) , pistolj mu ne treba , sada na ATPL pa u Air Serbia  Linija BGD-JFK, samo takoooo!!

Подели на овим сајтовима

БРУКА, МИЛИОН ЕВРА ЗА ГЕЈ ПАРАДУ – А НАЈБОЉЕМ ПИЛОТУ У КЛАСИ ВОЈНЕ АКАДЕМИЈЕ, ДАЛИ КАО НАГРАДУ ПОЛОВАН ПИШТОЉ!

https://www.srbijadanas.net/bruka-milion-evra-za-gej-paradu-a-najboljem-pilotu-u-klasi-vojne-akademije-dali-kao-nagradu-polovan-pistolj-foto/

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...