Jump to content

Материјално потребно за брак - Љубав и новац

Оцени ову тему

Препоручена порука

13 minutes ago, Juan рече

Шта знам, може и тако да се гледа. :) Али ја ипак гледам отприлике с друге стране. Сваки секс ми је потпуно ОК све док га упражњавају одрасле (сексуално и ментално зреле) особе слободном вољом и без било какве присиле и, наравно, уз преузимање потпуне одговорности. Мотива за секс има бесконачно и варирају како од особе до особе, тако и код исте особе у различитим тренуцима. Блуд, проституција, спонзорство и остало су само имена која су неки људи дали одређеним комбинацијама тих мотива које сматрају непримереним, грешним, на које су љубоморни итд. Што би рекла драга Парадоксологија, све су то конструкције. Једина реалност је секс. :)))

Lako je njima da budu pošteni kad ih niko neće :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Па, и спонзоруша има своје квалитете и за узврат и она тражи нешто. То је легитимно. Легитимно је и да волиш такве, а и да не волиш. Свако има свој укус. Ставите на тас квалитете обе половине и тешко да могу бити подједнаки. Али, ми и не причамо о трговини. Треба знати с ким си срећан.

• Волим 1

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

14 hours ago, Дејан рече

Наравно да је битно, увек је било битно, увек ће бити битно, еволуција нас је такве створила.

Е сада, постоји више опција, као и у свему.

Дебели мушкарац у ферарију је меда, дебела жена у ферарију је и даље дебела жена.

Мушкарац , по својој природи, у односу са супротиним полом за циљ има само једно, то је секс. Што више и што квалитетније, под квалитетом се мисли на физичке особине.

Да би добио што бољи генетски материјал и у што већим количинама, мушкарац показује своје ресурсе, како материјалне тако и физичке.

Људи су по природи полигамни, доминантни мужијак ће имати много више женки око себе. Мушкарцу није толико важно да ли га жена воли, мушкарцу је најважније да није спавала са другим мушкарцем. Разлог оваквог понашања је тај што мушкарац има простора да сумња да ли је потомство његово.

Жена, доминантно, има за циљ осећај сигурности, она сама није циљ, циљ је безбедност и сигурност потомства. Њој није толико важно да ли јој је мушкарац веран, важно јој је да ли је мушкарац воли, опет, није она циљ, циљ је потомство, где мушкарац више воли он ту више и улаже.

Наведене ствари су условљене генима и природно имамо нагон за тим, али, поред своје природе човек има и личност, емоционалну писменост и могућност да не живи онако како му природа налаже. Доказ томе су Хришћани с обзиром на то да је Хришћанство противприродна вера.

Хришћана нема много, емоционално писмених људи и зрелих личности такође, сходно томе их и не треба узимати као мерило како се понашају људи.

Има људи који су физички атрактивни, богати, са угледом у друштву и супротног пола му не мањка у животу, има оних који немају ништа од наведеног и супротног пола нема нигде код њих. Суштински, и једни, и други имају исте жеље али различите могућности да их остваре. Еволуција је таква, слабе јединке имају мале шансе за опстанак и да пренесу гене на потомство.

Велику улогу игра и сам хабитат,  у развијеним земљама где жена својим радом може да оствари своју сигурност, однос полова је другачији од сиромашнијих земаља са нижим степеном цивилизацијске развијености.

Не постоји разлог да нормалана, здрава, материјално осигурана жена има старијег, дебелог и богатог мушкарца, када себи може да приушти млађег, лепшег и потентнијег, калкулација је врло јасна.

Сад би се тема могла ширити , ово је довољно за сада.

Браво!

14 hours ago, Дејан рече

Бураз, има једна зачкољица. Када си добар у кревету онда ти не траже баш оволико пара и рада ;)

Ту се не слажем. Добар секс је довољан за комбинацију, за нешто озбиљније је пожељан и олакшава ствари, али није пресудан.

Подели на овим сајтовима

I sta kazes na svo ovo pisanije bratije @Vladimir Jankovic?

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

20 hours ago, Natasa. рече

Deki, je l ti stvarno misliš da je isključivo dobar sex dovoljan za ozbiljnu vezu i brak? 

Ne mislim.

Mislim da kada taj deo nije dobar, žena traži zadovoljenje u drugim stvarima, zato forsira materijalnu stranu.

Подели на овим сајтовима

Блажено незнање, бар у овом случају! И шта рећи. Коска бачена, осећам се на овој теми као преварени џукац. :blush:

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

21 minutes ago, Дејан рече

Ne mislim.

Mislim da kada taj deo nije dobar, žena traži zadovoljenje u drugim stvarima, zato forsira materijalnu stranu.

Mnogo ti je to uopšteno. Posle sexa, kad sve splasne, mora nešto i da se jede...plate računi...:smeh1:

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Natasa. рече

Mnogo ti je to uopšteno. Posle sexa, kad sve splasne, mora nešto i da se jede...plate računi...:smeh1:

Hoćeš da jedeš, hoćeš da opa cupa , druže košta ;)

Nerava, vremena , pažnje ovog onog.

Odgovori su uglavnom uopšteni na ovu temu. Svaki pojedinačni slučaj ima svoje a specifična obeležja.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Дејан рече

Hoćeš da jedeš, hoćeš da j..., druže košta ;)

Jedino da ide po šalterima i smiruje radnice da mu oproste račune :))

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Natasa. рече

Jedino da ide po šalterima i smiruje radnice da mu oproste račune :))

Već ih smiruje direktor i lokalni partijski funkcioner :)

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Дејан рече

Već ih smiruje direktor i lokalni partijski funkcioner :)

Dobro ajde da ne ponižavamo žene, nisu sve takve. 

Подели на овим сајтовима

10 hours ago, Justin Waters рече

Moram te razocarati, ne pokazuje se ljubav na takav nacin. To uopste nije presudno za ljubav. Zenama su mnogo bitnije male sitnice oko toga kako joj das paznju, kao je tretiras mimo novcanih tokova, itd....nego koliko para donosis u kucu. Ima puno zena koje ce se pomiriti s time, bolje ista nego nista, da mi donosi pare u kucu nego da bude neki probisvijet, ali to nece biti potpuna nego kompromisna ljubav, ako se ljubav uopste moze staviti u okvire kompromisa. 

"Žena se voli malim pažnjama svakog dana.A žena ko žena, primeti sve, cak i ako ne kaže. Mozda te neće voleti više, ali će te voleti lepše."

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Neša_ рече

Jesu li i ubice vredne poštovanja?

A ti si bolji od ubice? Oh gordosti moja...pogledaj me Boze, vidi kakav sam, nisam kao ovaj carinik...procitaj malo Sveto Pismo nece ti skoditi.

Svaki svaki covek je vredan postovanja jer je stvoren po liku Bozijem. To sto je izgubio svojim nedelima podobije Bozije je nesto izmedju njega i Boga kao i sudske vlasti za njen domen, al sigurno nije na tebi da sudis.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Поздрав свима.

Само да се јавим јер сам скоро цео дан био на послу и стигао касно ноћу. Сутра исто радим тако, па ћу тек прекосутра имати времена да прочитам шта сте писали на последње четири стране ове теме и некима ћу да одговорим на њихове постове. Извините ако сам неког повредио, увредио и томе слично. Видим да од почетка многи су ме погрешно схватили као да ја хоћу да се свађам а није тако. Потрудићу се од прекосутра да вас одобровољим ако Бог да. Мој циљ је да заједнички долазимо до нових корисних знања тако што ћемо поделити своја искуства међу нама овде и расуђивати их. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...