Jump to content

"Zapad na Krimu negira volju naroda, a na Kosovu priznaje"

Оцени ову тему

Ronald

Препоручена порука

9 minutes ago, grigorije22 рече

Albanci sa Kosmeta.

А Јукрајинци и Кримљани јесу!?

Подели на овим сајтовима

Значи, Крим је могао да прогласи неовисност, а Космет односно преовлађујуђи народ ономадошњи није... Која фора је у Украјини?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Милан Ракић рече

Значи, Крим је могао да прогласи неовисност, а Космет односно преовлађујуђи народ ономадошњи није... Која фора је у Украјини? Не схватам заиста

Подели на овим сајтовима

10 hours ago, Милан Ракић рече

Шта јесу? 

Jao bre brate sto me peglas? Imali su pravo na samoopredeljenje, jer je vlast u  Ukrajni htela da izvrsi etnicko cisecenje. Ukrajna ima naslednike Stepana Bandere koji su vrsili teske zlocine nad narodom Krima. Milosevic kakav god da je bio, nije bio fasista.

Подели на овим сајтовима

Туга је да народ страда и убија се међусобно зато што цареви мере чији је већи.

Ваљда ћемо да се опаметимо ускоро...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

36 minutes ago, grigorije22 рече

Jao bre brate sto me peglas? Imali su pravo na samoopredeljenje, jer je vlast u  Ukrajni htela da izvrsi etnicko cisecenje. Ukrajna ima naslednike Stepana Bandere koji su vrsili teske zlocine nad narodom Krima. Milosevic kakav god da je bio, nije bio fasista.

A zašto Kosovo ne bi imalo nekakvo "pravo"? Kao što je CG imala, tako je na Kosovu već bio referendum 1991. godine i za je glasalo 99.98%. E sad što nije priznat jer je velikim silama to tada odgovaralo to je druga priča. Milošević jeste bio fasista koji je vršio teške zlocine.

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, Ronald рече

Milošević jeste bio fasista koji je vršio teške zlocine.

7896634По чему је био фашиста ? Молим те, реци ми. Та етикета се так олако баца данас, да је изгубила свако значење.

Подели на овим сајтовима

Не постоји бре никакво међународно право :)  Постоји право јачег, па ако неко 'оће то да назива међународним правом, може слободно, али то нема везе са правом и правдом како се обично замишља.

Да је ситуација била обрнута и да је Крим био у Русији, а Украјина покушала да га припоји, добили би по носу као ми '99. У међународним односима можеш нешто тако да радиш само ако си сила или ако нека сила стоји иза тебе, у супротном добијаш по носу (или ако имаш баш мноого среће, па се налазиш негде где то што радиш никога не занима; али то мало теже пролази данас) . Увек тако било, увек ће и бити...

Подели на овим сајтовима

35 minutes ago, -Владимир- рече

7896634По чему је био фашиста ? Молим те, реци ми. Та етикета се так олако баца данас, да је изгубила свако значење.

У праву си! 

Био је ђубре, које је овај народ довео на разину парије. И име не треба да му се запамти никако. Евентуално да се помиње у повијести као гомно милошевић

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Милан Ракић рече

У праву си! 

Био је ђубре, које је овај народ довео на разину парије. И име не треба да му се запамти никако. Евентуално да се помиње у повијести као гомно милошевић

Ја начуо нешто да преЦедник Дипломислав помиње да се дотичном подигне споменик и да би такав чин ујединио Србију?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...