Sudija Написано Новембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2013 Mene interesuje da li je tuča bila na nacionalnoj osnovi,tj.da li je Srpska devojčica i ovog puta žrtva ili ne? Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2013 Mene interesuje da li je tuča bila na nacionalnoj osnovi,tj.da li je Srpska devojčica i ovog puta žrtva ili ne? а шта би то значило,то је само оправдање више за повод да идеш некога тући,има доста хрвата које сам ја премлатио једном сам руку сломио у основној,десило се....Кад сам био мали нисам спавао са медом у кревету ,то ме није занимало,нег са пластичним пушкомитраљезом,то је мени био неки култ,а нико ме тако није одгајао,једноставно сам такав био ко клињо... Не вјерујем да дјеца умију да неког мрзе на националној основи,то је само медијска подвала,дјеца једноставно воле да се туку,посебно мушка дјеца,па ја сам са мојим најбољим пријателјем једном седмично одмјеравао снаге,тукли смо се колико год смо могли,а подједнако јаки смо били,шта то значи да ја њега мрзим,не ,напротив волим га ко себе Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Новембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2013 .Кад сам био мали нисам спавао са медом у кревету ,то ме није занимало,нег са пластичним пушкомитраљезом,то је мени био неки култ, I ja isto spavao sa čitavim arsenalom kordun је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2013 Mene su deca tukla na nacionalnoj osnovi, bili smo ,mislim, cetvrti osnovne, tukli me od kuce do skole puna 4 km Al u bosni to nije nista cudno, stalno smo se tukli i igrali rata, tucemo se mesjusobno, pa izmedju razreda , sprat protiv sprata, ulica protiv ulice, naselje protiv naselja i tako stalno...To smo radili mi decaci ali se zaista ne secam da su devojcice jedna drugoj radile ,kao ove na snimku Јадранка-Дервента and Пг је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2013 Жалим насилнике из средњих и основних школа. То су они најаднији људи који траже најслабијег да би демонстрирали сами себи сопствену силу и помислили да су због тога неке величине - не схватајући колики су заправо слаби. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Новембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2013 Da se naplati kazna, od te 3 devojke od 30000e pa se neka nauce dal treba da se tuci, najzbiljnije ili ili, nece se nista promeniti ako im samo zapreti, i dalje ce se ponavaljati “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2013 ,има доста хрвата које сам ја премлатио једном сам руку сломио у основној Кад сам био мали нисам спавао са медом у кревету ,то ме није занимало,нег са пластичним пушкомитраљезом,то је мени био неки култ,а нико ме тако није одгајао,једноставно сам такав био ко клињ Извини што питам али шта си по занимању? Све ван Жандармерије ти је промашена струка bora је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2013 Skole su zatvori za decu. U zatvorima stalno izbijaju tuce pa je tako i u skolama....transfer nasilja,,, Свашта се овде може чути... "Школе су затвори за децу"... можеш мислити! Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2013 Свашта се овде може чути... "Школе су затвори за децу"... можеш мислити! Vala ja se kroz celu srednju i osnovnu školu nisam drugačije osetio u školi, nego kao u zatvoru iako mi niti gradivo niti učenje nije predstavljalo neki veliki problem. Tumaralo. and Anette је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2013 Vala ja se kroz celu srednju i osnovnu školu nisam drugačije osetio u školi, nego kao u zatvoru iako mi niti gradivo niti učenje nije predstavljalo neki veliki problem. јеси ли кидао са часова? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2013 јеси ли кидао са часова? Ofc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2013 Ofc па какав је то затвор ако можеш да киднеш? Ромејац and Odahviing је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2013 Дечије туче су спонтане акције. Ово је са предумишљајем, да би се снимило, да би и касније уживали у свом злу. То је оно што плаши. Одвратна пракса увезена са запада. Никола Поповић and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2013 Ово није за разумевање и сажаљење. Девојке нису мале и итекако су свесне шта јој чине. Друго, и да је дошло до туче, па ово није фер плеј, оне три на њу, још да је унаказе маказама. Ово је за поправни дом, да се постиде. Али мени само једно није јасно - хемијске и машинске школе су познате још одавно да имају проблеме са ученицима и њиховим понашањем, где је дежурни професор? Сваки спрат има свог дежурног професора, али и полицајца! Како се то људи изгубе и дозволе овако нешто?! Па сви су видели да се нешто дешава, они су се сигурно скупули, дакле није могуће да их нико не примети! Ма мислим, мука ми припадне од оваквих ствари, ово није само одговорност ових девојака већ и овог који је снимао, оних који су гледали и слично! Све мало на пропитивање! Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Brutalno pretučeni maturant samo sestru prepoznao po glasu Stefan Jovanović, kragujevački maturant kome je pre sedam meseci u kafiću „Premijer“ polomljena lobanja bejzbol palicom, ne vidi, jedva čuje, ali je prepoznao glas sestre Une. Devojčicu od 11 godina je uspeo da zagrli desnom rukom, koja mu je jedino pokretna... Došao je za vikend kući. U kolicima, jer ne može ni da hoda. Njegov otac Nebojša Jovanović kaže da je sretan jer je Stefan počeo i da jede. - Imao je 40 kilograma i nismo mogli ni u automobil da ga stavimo. Bio je kost i koža... Prekjuče sam prvi put video momke koji su ga tako pretukli. U sudu, na ročištu. To za mene nisu ljudi. Moj sin je sedeo u kafiću, sa drugaricom, a onda su mu polomili lobanju, povredili mozak. Oni su zdravi, a mi se borimo za svoje dete. Niko mi se nije izvinio, niko nije rekao ni da mu je žao. Ni oni, ni njihovi roditelji - priča Nebojša. Dok sedi u svojoj kući, gde je došao za vikend, Stefan uspeva, mada teško, da kaže šta hoće. Želi da se priseti tragičnog događaja. - Sećam se kome i majke koja mi priča da su anđeli uz mene, i da mirno spavam. I oca se prisećam. Govorio je da je tu, i da sam ja njegov, a on moj „Neba“ - teško izgovara Stefan. Miroslava, majka stradalog mladića, danonoćno je uz sina. Od njegovog kreveta se ne odvaja. A Stefanu su potrebni specijalna hrana i lekovi. Sve to porodica plaća. Kažu da su dobri ljudi pomogli. Potreban mu je logoped, a i operacija na skupoj klinici, kako bi mu se donekle povratio vid jer su mu povređeni očni nervi. Stefana je u kafiću prekoputa škole koju je pohađao, u Kosovskoj ulici, 28. marta bejzbol palicom teško povredio Darko R. (21), a pomagao mu je Nikola Š. (20) koji je okrivljen da je „čuvao stražu“. Maturant je bio u društvu drugarici, a napadač Darko R. je uhapšen posle trodnevne potrage jer se sve vreme krio u šumi u okolini Kragujevca. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/417849/Brutalno-pretuceni-maturant-samo-sestru-prepoznao-po-glasu Gordana . and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука