Џуманџи Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 15 minutes ago, Драшко рече Wow This is so Džumi-like Wut u mean, hommie? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 8 minutes ago, Џуманџи рече Wut u mean, hommie? Dough! "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 1 hour ago, Драшко рече хм,,,,, јесте тако често, али пре свега што су људи више у страху, искуство уме ....пардон, ми умемо да се обесхрабримо искуством и страхом... а не мора тако, негде сам читап да највећа достигнућа људи у професијама достижу баш у 40им па и 50им Још један прилог причи, отидох на наговор једног ми друга, у град, на свирку, по клубовима, пре недељу две Он млађи од мене 3 године, знамо се 20, он се ништа променио није, мени се виде и боре и седе по бради...мада сам ко дечкић Елем, било је .....баш оно интензивно, једно место, друго место, треће место (то треће је било са најбољом музиком али са 200 људи по метру квадратном, масирање бубрега, ваташ се за ког стигнеш да не паднеш или да та особа не падне али ајде) Углавном тај мој ортак, кажем изгледа ко да има 28, а има 38, представља ме некој другарици и каже како смо се он и ја дружили кад смо били млади, на шта ова зблануто реагује "а шта сте сад?" Поента: Време треба искористити, неке ствари се могу завршити и у 5 до 12...али ако кмечимо и жалопојкамо над личном картом итд... не знам шта можемо да постигнемо Мене су обесхрабривали (неки) што тек са 21 година уписујем факултет!!!!!!! Данас ми то делује пресмешно!!! Људима фали живота!! Криза може да буде и у 20им и 30им, свако је прође, али ако осмишљава живот, ако се пита који су му циљеви, шта може да уради (не да ли може) онда има шансе да кризе не буде... Много тога зависи од нас самих, али и околности које нас окружује. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 3 minutes ago, Ненад Р. рече Много тога зависи од нас самих, али и околности које нас окружује. "Лидер мења реалност" Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 1 hour ago, Драшко рече Dough! Ох, прихватам комплименАт. Драшко је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 KSG se uglavnom manifestuje mentalno, doba kada rizikujes da izgubis dostojanstvo. Ocajnicki pokusaj da ostanes mlad, po cenu i da budes smesan po okolinu. Zurke, zabave, koncerti, izlasci sa rodjenom decom, tetovaze, furanje price "mlad u dusi" ... i ostale trice. To su opasne stvari. A to sede, "razlaganje" misica, po koja bora ... to je samo sarm godina u kojima se nalazis. Дијана., ivanaika, RYLAH and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 7 hours ago, Ненад Р. рече Роналде и ја сам мислио када сам био млађи да ћу увек бити млад у души, али када сам малко остарио видео сам да није баш тако. Док си млађи можеш далеко лакше да почнеш нешто поново из почетка, са далеко више оптимизма. Шта да ради рецимо онај грдник који рецимо са 50 година остане без посла, ко ће да га прими да ради са тим годинама и како да почне нови посао у тим годинама? Двадесете и тридесете године су најлепше и тада можете и да маштате, али не маштајте превише, јер може бити разочарења. Grdnik da pokuša nešto da nauči i usavrši se, zašto da ne? Nije nikakva masta, covjek je mlad onoliko koliko on to želi, a čim počne sebe da žali i misli kako je kasno i kako je nešto propustio on je ostario bez obzira da li ima 20 ili 50. Nikad nije kasno ukoliko je tvoj duh dovoljno sposoban da u trenutnim okolnostima i u skladu sa godinama započne nešto novo i tako promijeni i upotpuni svoj zivot zuti car, Јанко, Џуманџи and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 Није то "криза", него оно кад животариш годинама па се сетиш да си жив. Зато немој да животариш него живи. Данче*, Paradoksologija, Аурор and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 6 hours ago, Grizzly Adams рече Није то "криза", него оно кад животариш годинама па се сетиш да си жив. Зато немој да животариш него живи. Tacno, ali ima i ona kada zivotaris ili jos bolje jedva prezivljavas a ubedjuju te kako "zivis" pa i ti sam pocnes da se ubedjujes kako "zivis". E onda su stvarno potrebne godine da se "setis" ili bolje reci da se otreznis, pokupis to malo jada od samopouzdanja i zbrises RYLAH, Иван ♪♫, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 7 hours ago, Ronald рече Grdnik da pokuša nešto da nauči i usavrši se, zašto da ne? Nije nikakva masta, covjek je mlad onoliko koliko on to želi, a čim počne sebe da žali i misli kako je kasno i kako je nešto propustio on je ostario bez obzira da li ima 20 ili 50. Nikad nije kasno ukoliko je tvoj duh dovoljno sposoban da u trenutnim okolnostima i u skladu sa godinama započne nešto novo i tako promijeni i upotpuni svoj zivot Још једна Џуми-like : Филиб. 3:13 Браћо, ја за себе не мислим још да сам то достигао; једно пак чиним: што је за мном заборављам, а стремим за оним што је преда мном Драшко је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 2 hours ago, Џуманџи рече Још једна Џуми-like : Филиб. 3:13 Браћо, ја за себе не мислим још да сам то достигао; једно пак чиним: што је за мном заборављам, а стремим за оним што је преда мном Opasno te drma krizica osrednjih dvadesetih godina, vrijeme je za jednu terapiju podmladjivanja duha, bez kako i sta; kako ce biti i sta ce biti, hihihihhihi Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 7 minutes ago, Ronald рече Opasno te drma krizica osrednjih dvadesetih godina, vrijeme je za jednu terapiju podmladjivanja duha, bez kako i sta; kako ce biti i sta ce biti, hihihihhihi @Јанко и ја ћемо да оформимо кризни штаб, вазда смо у некој кризи (ако се добро сећам да је он то писао; ево, прикључујем се). Јанко је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 Управо сада, Џуманџи рече @Јанко и ја ћемо да оформимо кризни штаб, вазда смо у некој кризи (ако се добро сећам да је он то писао; ево, прикључујем се). Свака - осим кризе година. Ту могу да помогнем. За почетак - зовите ако се са неким посвађате до близу батина (да вас бију). Држим темпо на 400м, ако ме испратите спасили сте се 100% : zuti car, Драшко, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 Imam 52 godine a od moje 12-13 mi govore "Jedva čekam da se uozbiljiš", pa sam 'teo da pitam - ka'će ta ozbiljnost već jednom? Драшко, Grizzly Adams, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 2 minutes ago, Toma рече Imam 52 godine a od moje 12-13 mi govore "Jedva čekam da se uozbiljiš", pa sam 'teo da pitam - ka'će ta ozbiljnost već jednom? "И сама сам ти так'а комшинице!" Toma је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука