Jump to content

Kriza srednjih godina

Broken

Da li ste u krizi srednjih godina ?  

22 члановâ је гласало

1. 1. Da li ste u KSG ?

• Ja sam U KSG
      6
    • Suviše malo godina imam za KSG
      7
    • Imam previše godina za KSG
      1
    • Nikad neću biti u KSG
      3
    • Bio/bila sam i uspešno sam je prevazišao/prevazišla
      1
    • Šta te se tiče ?
      1
    • Kontrolno dugme ( za one koji žele da vide rezultate)
      3

Препоручена порука

1 hour ago, Драшко рече

хм,,,,,

јесте тако често, али пре свега што су људи више у страху, искуство уме ....пардон, ми умемо да се обесхрабримо искуством и страхом...

а не мора тако, негде сам читап да највећа достигнућа људи у професијама достижу баш у 40им па и 50им

Још један прилог причи, отидох на наговор једног ми друга, у град, на свирку, по клубовима, пре недељу две

Он млађи од мене 3 године, знамо се 20, он се ништа променио није, мени се виде и боре и седе по бради...мада сам ко дечкић :)))

Елем, било је .....баш оно интензивно, једно место, друго место, треће место (то треће је било са најбољом музиком али са 200 људи по метру квадратном, масирање бубрега, ваташ се за ког стигнеш да не паднеш или да та особа не падне али ајде)

Углавном тај мој ортак, кажем изгледа ко да има 28, а има 38, представља ме некој другарици и каже како смо се он и ја дружили кад смо били млади, на шта ова зблануто реагује "а шта сте сад?"

Поента:

Време треба искористити, неке ствари се могу завршити и у 5 до 12...али ако кмечимо и жалопојкамо над личном картом итд... не знам шта можемо да постигнемо

Мене су обесхрабривали (неки) што тек са 21 година уписујем факултет!!!!!!! Данас ми то делује пресмешно!!!

Људима фали живота!!

Криза може да буде и у 20им и 30им, свако је прође, али ако осмишљава живот, ако се пита који су му циљеви, шта може да уради (не да ли може) онда има шансе да кризе не буде...

Много тога зависи од нас самих, али и околности које нас окружује.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Ненад Р. рече

Много тога зависи од нас самих, али и околности које нас окружује.

"Лидер мења реалност"

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

KSG se uglavnom manifestuje mentalno, doba kada rizikujes da izgubis dostojanstvo. Ocajnicki pokusaj da ostanes mlad, po cenu i da budes smesan po okolinu. Zurke, zabave, koncerti, izlasci sa rodjenom decom, tetovaze, furanje price "mlad u dusi" ... i ostale trice. To su opasne stvari.

A to sede, "razlaganje" misica, po koja bora ...  to je samo sarm godina u kojima se nalazis.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

7 hours ago, Ненад Р. рече

Роналде и ја сам мислио када сам био млађи да ћу увек бити млад у души, али када сам малко остарио видео сам да није баш тако.

Док си млађи можеш далеко лакше да почнеш нешто поново из почетка, са далеко више оптимизма.

Шта да ради рецимо онај грдник који рецимо са 50 година остане без посла, ко ће да га прими да ради са тим годинама и како да почне нови посао у тим годинама?

Двадесете и тридесете године су најлепше и тада можете и да маштате, али не маштајте превише, јер може бити разочарења.:)

Grdnik da pokuša nešto da nauči i usavrši se, zašto da ne? :) Nije nikakva masta, covjek je mlad onoliko koliko on to želi, a čim počne sebe da žali i misli kako je kasno  i kako je nešto propustio on je ostario bez obzira da li ima 20 ili 50. Nikad nije kasno ukoliko je tvoj duh dovoljno sposoban da u trenutnim okolnostima i u skladu sa godinama započne nešto novo i tako promijeni i upotpuni svoj zivot:)

Подели на овим сајтовима

Није то "криза", него оно кад животариш годинама па се сетиш да си жив.

Зато немој да животариш него живи.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

6 hours ago, Grizzly Adams рече

Није то "криза", него оно кад животариш годинама па се сетиш да си жив.

Зато немој да животариш него живи.

Tacno, ali ima i ona kada zivotaris ili jos bolje jedva prezivljavas a ubedjuju te kako "zivis" pa i ti sam pocnes da se ubedjujes kako "zivis". E onda su stvarno potrebne godine da se "setis" ili bolje reci da se otreznis, pokupis to malo jada od samopouzdanja i zbrises :)

Подели на овим сајтовима

7 hours ago, Ronald рече

Grdnik da pokuša nešto da nauči i usavrši se, zašto da ne? :) Nije nikakva masta, covjek je mlad onoliko koliko on to želi, a čim počne sebe da žali i misli kako je kasno  i kako je nešto propustio on je ostario bez obzira da li ima 20 ili 50. Nikad nije kasno ukoliko je tvoj duh dovoljno sposoban da u trenutnim okolnostima i u skladu sa godinama započne nešto novo i tako promijeni i upotpuni svoj zivot:)

Још једна Џуми-like :D : Филиб. 3:13 Браћо, ја за себе не мислим још да сам то достигао; једно пак чиним: што је за мном заборављам, а стремим за оним што је преда мном

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Џуманџи рече

Још једна Џуми-like :D : Филиб. 3:13 Браћо, ја за себе не мислим још да сам то достигао; једно пак чиним: што је за мном заборављам, а стремим за оним што је преда мном

Opasno te drma krizica osrednjih dvadesetih godina, vrijeme je za jednu terapiju podmladjivanja duha, bez kako i sta; kako ce biti i sta ce biti, hihihihhihi :D

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Ronald рече

Opasno te drma krizica osrednjih dvadesetih godina, vrijeme je za jednu terapiju podmladjivanja duha, bez kako i sta; kako ce biti i sta ce biti, hihihihhihi :D

@Јанко и ја ћемо да оформимо кризни штаб, вазда смо у некој кризи (ако се добро сећам да је он то писао; ево, прикључујем се). :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Џуманџи рече

@Јанко и ја ћемо да оформимо кризни штаб, вазда смо у некој кризи (ако се добро сећам да је он то писао; ево, прикључујем се). :D

Свака - осим кризе година. Ту могу да помогнем.

За почетак - зовите ако се са неким посвађате до близу батина (да вас бију). Држим темпо на 400м, ако ме испратите спасили сте се 100% :

:D

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Imam 52 godine a od moje 12-13 mi govore "Jedva čekam da se uozbiljiš",
pa sam 'teo da pitam - ka'će ta ozbiljnost već jednom?

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Toma рече

Imam 52 godine a od moje 12-13 mi govore "Jedva čekam da se uozbiljiš",
pa sam 'teo da pitam - ka'će ta ozbiljnost već jednom?

"И сама сам ти так'а комшинице!"

• Волим 1
"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...