drvce Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 Kako da znam koje su mi godine srednje, kad ne znam kad ce mi doci kraj? Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 2 minutes ago, drvce рече Kako da znam koje su mi godine srednje, kad ne znam kad ce mi doci kraj? računaj statistički Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Новембар 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2016 2 minutes ago, drvce рече Kako da znam koje su mi godine srednje, kad ne znam kad ce mi doci kraj? Ti si u krizi zadnjh godina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 16, 2018 Пријави Подели Написано Март 16, 2018 Broken, Неки тамо and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Март 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2018 Dobra tema. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука