Снежана Написано Август 21, 2016 Пријави Подели Написано Август 21, 2016 9 minutes ago, kordun рече pa sta ce vam objasnjenje od muskarca, muskarci su priglupi... prvo poslusnost proizilazi iz postovanja, autoratitivnosti, mogu ja da volim nekog kog hocu, ali necu biti sliijepo poslusan prema njegovim glupostima... takodjer mi je skroz strani svijet ta zenska uslovnost, znaci ljubav je prava samo ako je ona voljena, prava ljubav ne poznaje uslove i tocka! pokornost ne mora proizilaziti iz straha, moze proizilaziti i iz gore pomenute autoratitivnosti, ako ja volim i stalo mi je do bracne zajednice, a svjestan sam da nisam bas nadaren sa pamecu , da znam cesto da uprskam stvari a pri tom sam jos zensko, pa ako cemo posteno bolje da popustim boljem od sebe i tocka. мхм, да само што ти приглупи не схватају да нису надарени памећу, иначе не би ни били приглупи са оним болдованим се једино слажем, али под идеалним условима, али пошто за сада не живимо у таквом свету, нити смо ми идеални, то не постоји, безусловно воли само Бог, нама таква љубав може бити само идеал ка којем тежимо. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 21, 2016 Пријави Подели Написано Август 21, 2016 1 minute ago, Снежана рече мхм, да само што ти приглупи не схватају да нису надарени памећу, иначе не би ни били приглупи са оним болдованим се једино слажем, али под идеалним условима, али пошто за сада не живимо у таквом свету, нити смо ми идеални, то не постоји, безусловно воли само Бог, нама таква љубав може бити само идеал ка којем тежимо. vi zene imate velike probleme sa tim bezuslovno, to je vasa priroda... ja ladno mogu da volim nekog ko mene ne voli! 3006 and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 21, 2016 Пријави Подели Написано Август 21, 2016 11 minutes ago, kordun рече vi zene imate velike probleme sa tim bezuslovno, to je vasa priroda... ja ladno mogu da volim nekog ko mene ne voli! добро, а да ли можеш да волиш неког ко тебе мрзи, пошто и то постоји у људској природи? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 21, 2016 Пријави Подели Написано Август 21, 2016 1 hour ago, aliluja рече Eva.. je poželela zabranjeno voće.. A Adam da vlada ... i eto pada... Nije tu samo voćka bila u pitanju.. Ali je otvorila vrata... Adama je privukla želja da nema nikog iznad sebe (kako mu je Sotona predlagao)... Da nije pristao spasao bi i sebe i Evu... Na njemu je bilo da odluči... Oboje su kažnjeni po pravdi Bozijoj... Mislim da je muškarac bio teže kažnjen.. jer je imao veću odgovornost kao telo od koga je nastala žena... i što je poželeo da nema nikog nad sobom.. kao što je to nekad poželeo Satanail... Adam vlast nije želeo ona mu je Bogom data.Adam nije imao direktan kontakt sa satanom osim ako Evu ne smatraš đavolom. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 21, 2016 Пријави Подели Написано Август 21, 2016 57 minutes ago, kordun рече vi zene imate velike probleme sa tim bezuslovno, to je vasa priroda... ja ladno mogu da volim nekog ko mene ne voli! To je neuzvraćena ljubav, svako to prodje...romant'ka aliluja and Снежана је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 21, 2016 Пријави Подели Написано Август 21, 2016 1 hour ago, kordun рече vi zene imate velike probleme sa tim bezuslovno, to je vasa priroda... ja ladno mogu da volim nekog ko mene ne voli! A mi muškarci prosto isjiavamo od bezuslovne ljubavi Bezuslovna ljubav ne postoji osim kod Boga možda i u ljudskom umu kao ideja. aliluja, -Владимир-, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Август 22, 2016 Пријави Подели Написано Август 22, 2016 6 hours ago, Kratos рече Adam vlast nije želeo ona mu je Bogom data.Adam nije imao direktan kontakt sa satanom osim ako Evu ne smatraš đavolom. Kako nije? Privukla ga je pomisao da mu Bog nije potreban..koja je došla do njega nebitno na koji način.. bila je tu.. počeo je sumnjati u svog tvorca kroz celi taj akt.... Recimo da je Eva bila neposlušna.. jer je bila zavedena.. dok je Adam posumnjao u svog tvorca... jer je bio zaveden.. Taj isti koji ih je zaveo ni danas nije prestao da zavodi i nas... a mi se tu raspravljamo ko je kriv... i tražimo zlo jedni u drugima I to je toliko prosto reći da je sve zbog Eve ... skoro pa dečije... a Adam je ko mutav... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 22, 2016 Пријави Подели Написано Август 22, 2016 19 hours ago, Снежана рече добро, а да ли можеш да волиш неког ко тебе мрзи, пошто и то постоји у људској природи? mogu ako sam ja odgovoran za tu mrznju i ne trazi dlaku u jajetu, pricam generalno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 22, 2016 Пријави Подели Написано Август 22, 2016 18 hours ago, Natasa. рече To je neuzvraćena ljubav, svako to prodje...romant'ka ne radi se samo o tome, ali motiv za komentar mi je dao alilujin komentar gdje pominje da je zena voljena, prvi red u komentaru odma uslov, hahah. idi peglaj ves Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 22, 2016 Пријави Подели Написано Август 22, 2016 18 hours ago, Kratos рече A mi muškarci prosto isjiavamo od bezuslovne ljubavi Bezuslovna ljubav ne postoji osim kod Boga možda i u ljudskom umu kao ideja. pa prava ljubav u osnovi i jeste bezuslovna, cim neki uslovi postoje to i niej ljubav prema drugome, ljudi se vole i kad jedno drugo trpe, onaj ko pravi listu uslova ljubavi u sebi za tog drugog nema il je ima jako malo, nemate vi pojma Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 22, 2016 Пријави Подели Написано Август 22, 2016 4 minutes ago, kordun рече pa prava ljubav u osnovi i jeste bezuslovna, cim neki uslovi postoje to i niej ljubav prema drugome, ljudi se vole i kad jedno drugo trpe, onaj ko pravi listu uslova ljubavi u sebi za tog drugog nema il je ima jako malo, nemate vi pojma па и ти имаш услов, да ти жена не буде међед тракториста... ...иди и поправи ону славину. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 22, 2016 Пријави Подели Написано Август 22, 2016 8 minutes ago, Снежана рече па и ти имаш услов, да ти жена не буде међед тракториста... ...иди и поправи ону славину. to nije uslov, to je nesto sasvim drugo, vi brkate ljudsku ljubav sa privlacnoscu i hemijom medju ljudima, a sto se same ljubavi tice i komentara oko kog sam se ja pobunio , ne vjerujem ja u ljubav koja se zasniva na uslovu voli ti mene pa cu i ja tebe, to je nista, to je ugadjanje tudjoj sujeti, ljubav je mnogo sire od toga, mnogo vise i bez veze je da ja vama to pisem. i meni slavina ne treba, ja vodu ne pijem Снежана, АлександраВ and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 22, 2016 Пријави Подели Написано Август 22, 2016 23 minutes ago, kordun рече bez veze je da ja vama to pisem. у праву си 24 minutes ago, kordun рече i meni slavina ne treba, ja vodu ne pijem аха, камо несаде жртвовање заад љубави и мира??? Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 22, 2016 Пријави Подели Написано Август 22, 2016 On 8/20/2016 at 14:44, Јелена011 рече Zato sto je laz, al uostalom, posto se vec slazes bolje deaktiviraj nalog i ne pitaj se nista, ti si udta zena, nema sta da provodis vreme filozofirajuci na forumu. Toliko je prosto. Ako si vec ovde i imas neko svoje misljenje to je sizofrenija i sedenje na dve stolice. Odluci se, da li si katolkinja ili pravoslavka. U pauzi između rucka i vecere, procitaj malo Sveto pismo, zapovest je data Adamu, ne Evi, dakle na njemu je bilo da odgovara za njeno postovanje i da preuzme odgovornost. Toliko je prosto. A zene sklone mazohizmu ako vole,da misle drugacije sta da se radi. Ad hominem i etiketiranje. Nije u redu ovakvo komuniciranje. АлександраВ, -Владимир- and billy2014 је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Август 22, 2016 Пријави Подели Написано Август 22, 2016 Ne, to je samo primena onoga cim se slaze u tekstu. Ako je neko dosledan, onda to s cim se slaze zivi. Jer sve te uopstene recenice koje sam navela proizlaze iz onog "divnog li" teksta. One nisu moje misljenje, ni moj stav, ni moj cak predlog, ali preskocila si prvi deo -tekst je LAZ, neistinit, ali ako nekom volja da tako misli, ima mesta na zemlji za svakog. Onda ako je na liniji teksta, zivi u skladu sa tim. Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука