АлександраВ Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 I spent the last couple of months wandering around St. Petersburg, asking every woman I met to "show me what's in your bag." Some thought I was a mugger, some thought I was insane, and some complied. Those who consented to my request, I noticed, took great care to arrange whatever items they possessed on a black piece of cloth I carried around in my own backpack, before they allowed me to photograph their composition. Finally, I also asked these women to let me snap their ID photos. I feel that the combination of each portrait and the subject's personal items gives a striking first impression of who these women are. Alena, 17 years old, student Alena, 17 years old, student Alexandra, 26 years old, freelance designer Alexandra, 26 years old, freelance designer Elena, 56 years old, businesswoman Elena, 56 years old, businesswoman Katya, 37 years old, journalist Katya, 37 years old, journalist Kristina, 19 years old, art student Kristina, 19 years old, art student Kseniya, 31 years old, photographer Kseniya, 31 years old, photographer Liza, 21 years old, currently unemployed Liza, 21 years old, currently unemployed Lubov, 31 years old, gallerist Lubov, 31 years old, gallerist Masha, 56 years old, jeweler Masha, 56 years old, jeweler Natalia, 58 years old, security guard Natalia, 58 years old, security guard Olga, 33 years old, unemployed Olga, 33 years old, unemployed Olya, 42 years old, professional urban explorer and mother of two Olya, 42 years old, professional urban explorer and mother of two Polina, 29 years old, seamstress Polina, 29 years old, seamstress Svetlana, 24 years old, administrator Svetlana, 24 years old, administrator Tatiana, 51 years old, public sector employee Tatiana, 51 years old, public sector employee Ulyana, 22 years old, philosophy teacher Ulyana, 22 years old, philosophy teacher Vera, 62 years old, kindergarten teacher Vera, 62 years old, kindergarten teacher Извор Драшко and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 u mojoj : АлександраВ, Лидија Миленковић and Phoebe је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2016 40 minutes ago, JESSY рече u mojoj : а у мојој Биљана, JESSY and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 1 minute ago, АлександраВ рече у мојој svasta nesto.... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 Tu sam bila navela svašta nešto i sve u slikama, a prihvatilo mi samo tri slike Mrzi me da ponavljam sve zato sam izbrisala i te tri АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 Svega ima , samo novca nema ... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 Nedostaje igla za punđu... prevrnuh sve misleći da sam je zgubila, što bi bilo strašno, i shvatih da je u punđi. Tako se tražim i s naočarima...dok su na nosu. Bravo za mene. АлександраВ and aliluja је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 Sve imam, samo mi suzavac fali. Rekose mi da je zakonom zabranjen. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2016 3 hours ago, Биљана рече Mrzi me da ponavljam sve zato sam izbrisala i te tri Можда те сутра неће мрзети Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 А у мојој торби ( која је заправо торба за лаптоп и која је при томе стара 5 година и у стању је полураспада ) једна велика дебела свеска А4 формата, до пола исписана, Компанијско право ( копија, не оригинал јер кошта Бога Оца ), једна црна хемијска оловка, индекс, марамице и понекад новчаник. А ви овдје некакве пунђе, чешљеве, козметике и шта све већ беспотребно стављате. Жене... Чуди ме како до сада нисте пронашле улаз у паралелну димензију у својим ташнама? geronymo and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2016 1 minute ago, Ћириличар рече Чуди ме како до сада нисте пронашле улаз у паралелну димензију у својим ташнама досад? Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 2 hours ago, Ayla рече Nedostaje igla za punđu... prevrnuh sve misleći da sam je zgubila, što bi bilo strašno, i shvatih da je u punđi. Tako se tražim i s naočarima...dok su na nosu. Bravo za mene. a dje si sakrila testeru i kombinirke Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 9 hours ago, kordun рече a dje si sakrila testeru i kombinirke Nisam sakrila, ali otvorih onu tašnu koju očekuju da otvorim. U drugoj je to što si naveo, sa šrafilicom, ubodnom, zatim mašina sa setom burgija i bitova... različiti ključevi...etc. Što...da ti nije prifalilo alata? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 12 hours ago, Ayla рече prevrnuh sve е, добра си.... нема лажи, нема преваре... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 Trenutno stanje... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука