Jump to content

У женској ташни

Оцени ову тему

Препоручена порука

7 hours ago, Ayla рече

Nisam sakrila, ali otvorih onu tašnu koju očekuju da otvorim.
U drugoj je to što si naveo, sa šrafilicom, ubodnom, zatim mašina sa setom burgija i bitova... različiti ključevi...etc.
Što...da ti nije prifalilo alata?

ja mislim na ovu tasnu za kroz grad, ja nosim tasnu i kombinirke da mogu sebi mjenjati mindjuse na licu mjesta dje mi pripadne na pamet

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

59 minutes ago, kordun рече

sibice su tu, a cigare si sakrila, vidim i uplatnica od placanja hostinga za pouke, sv aka cast, al ovbo ladno oruzje ne opravdavam niakko, pored hristove slike, cakija za klanje...

Hehe.. Šibica je za sveće... A čakija.... neka je... 

Подели на овим сајтовима

19 hours ago, Ћириличар рече

А у мојој торби ( која је заправо торба за лаптоп и која је при томе стара 5 година и у стању је полураспада ) једна велика дебела свеска А4 формата, до пола исписана, Компанијско право ( копија, не оригинал јер кошта Бога Оца ), једна црна хемијска оловка, индекс, марамице и понекад новчаник.

А ви овдје некакве пунђе, чешљеве, козметике и шта све већ беспотребно стављате. Жене... Чуди ме како до сада нисте пронашле улаз у паралелну димензију у својим ташнама?

У мојој нема пунђе и козметика...преживљавање у природи...;)

rBVaHFXZLOiAZ19wAAD6RXE50EA916.jpg

http://www.dhgate.com/product/wholesale-hot-sale-super-high-quality-men/252352533.html

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

минимализам свуда и на сваком месту :)

- телефон (са све агендом, форумом, фб, музиком, налозима за уплату/исплату ...)

- кључеви (за "не дај Боже" ситуације, одлично послуже као боксер)

- цигаре/упаљач

- новчаник, марамице, орбит

- и обавезно слушалице (без њих као да сам гола кренула из куће)...

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, kordun рече

joj vama trebaju maramice, kao da nikad niste cule za rukav ili nogavicu

zene su totalno dezorganizovana bica

шта "ногавица", "рукав"???? како аљкаво...отресеш слине о зид.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

prije jedno sto godina treba ja da idem u srbiju na odmor zajedno sa sestrom mladjom i sada ona se pakuje tri dana i nikada dosta, uvijek nesto fali, aj se spakovao za 5 minuta, uabcio u ruksak saku carapa, jos dve sake ostalog vesa, zilete za aparat, punjac za telefon, pasos, pare nosim u dzepu i kljuceve od auta, kad smo stigli u srbiju njoj fali ovo,  ono, meni samo falio aparat za brijanje, a imao sam zilete, pa sam se brijao kombinirkama, nikakav problem, to mi bilo prvi puta da sam nesto zaboravio, zatio sam odustao od brijanja

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

"Каква ти је ташна таква ти је глава." Мој супруг. Нашта сам му ја мртва хладна реплицирала да је моја празна.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...