kordun Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 7 hours ago, Ayla рече Nisam sakrila, ali otvorih onu tašnu koju očekuju da otvorim. U drugoj je to što si naveo, sa šrafilicom, ubodnom, zatim mašina sa setom burgija i bitova... različiti ključevi...etc. Što...da ti nije prifalilo alata? ja mislim na ovu tasnu za kroz grad, ja nosim tasnu i kombinirke da mogu sebi mjenjati mindjuse na licu mjesta dje mi pripadne na pamet Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 4 hours ago, aliluja рече Trenutno stanje... sibice su tu, a cigare si sakrila, vidim i uplatnica od placanja hostinga za pouke, sv aka cast, al ovbo ladno oruzje ne opravdavam niakko, pored hristove slike, cakija za klanje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 Mogla bi se otvoriti tema U muskoj tasni ili pederusi, haha da vidimo sta se tu krije АлександраВ, aliluja and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2016 5 minutes ago, Sasa Vojvoda рече Mogla bi se otvoriti tema U muskoj tasni ili pederusi, haha da vidimo sta se tu krije Phoebe and Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 59 minutes ago, kordun рече sibice su tu, a cigare si sakrila, vidim i uplatnica od placanja hostinga za pouke, sv aka cast, al ovbo ladno oruzje ne opravdavam niakko, pored hristove slike, cakija za klanje... Hehe.. Šibica je za sveće... A čakija.... neka je... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 19 hours ago, Ћириличар рече А у мојој торби ( која је заправо торба за лаптоп и која је при томе стара 5 година и у стању је полураспада ) једна велика дебела свеска А4 формата, до пола исписана, Компанијско право ( копија, не оригинал јер кошта Бога Оца ), једна црна хемијска оловка, индекс, марамице и понекад новчаник. А ви овдје некакве пунђе, чешљеве, козметике и шта све већ беспотребно стављате. Жене... Чуди ме како до сада нисте пронашле улаз у паралелну димензију у својим ташнама? У мојој нема пунђе и козметика...преживљавање у природи... http://www.dhgate.com/product/wholesale-hot-sale-super-high-quality-men/252352533.html Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 минимализам свуда и на сваком месту - телефон (са све агендом, форумом, фб, музиком, налозима за уплату/исплату ...) - кључеви (за "не дај Боже" ситуације, одлично послуже као боксер) - цигаре/упаљач - новчаник, марамице, орбит - и обавезно слушалице (без њих као да сам гола кренула из куће)... Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 joj vama trebaju maramice, kao da nikad niste cule za rukav ili nogavicu zene su totalno dezorganizovana bica Снежана and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 1 minute ago, kordun рече joj vama trebaju maramice, kao da nikad niste cule za rukav ili nogavicu zene su totalno dezorganizovana bica шта "ногавица", "рукав"???? како аљкаво...отресеш слине о зид. kordun and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 prije jedno sto godina treba ja da idem u srbiju na odmor zajedno sa sestrom mladjom i sada ona se pakuje tri dana i nikada dosta, uvijek nesto fali, aj se spakovao za 5 minuta, uabcio u ruksak saku carapa, jos dve sake ostalog vesa, zilete za aparat, punjac za telefon, pasos, pare nosim u dzepu i kljuceve od auta, kad smo stigli u srbiju njoj fali ovo, ono, meni samo falio aparat za brijanje, a imao sam zilete, pa sam se brijao kombinirkama, nikakav problem, to mi bilo prvi puta da sam nesto zaboravio, zatio sam odustao od brijanja Suncokret54 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 1 minute ago, Снежана рече шта "ногавица", "рукав"???? како аљкаво...отресеш слине о зид. ne neg trazim zrtvu za rukovanje Suncokret54 and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 Управо сада, kordun рече ne neg trazim zrtvu za rukovanje Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Јул 3, 2018 Пријави Подели Написано Јул 3, 2018 "Каква ти је ташна таква ти је глава." Мој супруг. Нашта сам му ја мртва хладна реплицирала да је моја празна. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука