Jump to content

Препоручена порука

8 minutes ago, Deja Vu рече

Ako ne vidis u svemu tome lepotu, zasto je ti ne bio pokusao uneti?

Лепота, чије постојање признајем, ме не испуњава, зато што је пролазна. Све што је пролазно ми је тужно, а лепота је симбол пролазности. Лепа девојка, постане смежурана баба, леп цвет увене... Леп тренутак, он прође и знаш да ће да прође и шта на крају дође. Како бацам риме. 

Da pacem, Domine, in diebus nostris. Quia non est alius. Qui pugnet pro nobis. Nisi tu Deus noster.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 148
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

13 minutes ago, Драгана Милошевић рече

Jelena011

Pokusavamo, pa sta upali.

Znam, znam Gago da je namera najbolja, ali ti iz licnog iskustva kazem, kad god je neko pokusao tako da me utesi meni je dolazilo da mu razbijem glavu. Mada je i to dobro onda si makar ljut :D 

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Јелена011 рече

jel te ispunjava nesto?

Баш си ме сад натерала да размислим о томе, ништа наручито. 

Da pacem, Domine, in diebus nostris. Quia non est alius. Qui pugnet pro nobis. Nisi tu Deus noster.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Pronobis рече

Баш си ме сад натерала да размислим о томе, ништа наручито. 

a sto ne bi pokusao nesto novo? da vidis?

mislim, kad o necemu ovako mislimo cini nam se jedno, a kad udjemo u to, ko zna, mozda nas ispuni.

Glupo zvuci, al to ti je kao sa cipelama, nekad i najlepse na polici na tvojoj nozi grozno stoje, a neke koje ti se cine ruznim i prosecnim ti legnu...

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, Pronobis рече

Лепота, чије постојање признајем, ме не испуњава, зато што је пролазна. Све што је пролазно ми је тужно, а лепота је симбол пролазности. Лепа девојка, постане смежурана баба, леп цвет увене... Леп тренутак, он прође и знаш да ће да прође и шта на крају дође. Како бацам риме. 

Cekaj malo...pa nije prolazno samo ono sto je lepo, prolazno je I ono sto je lose...- ruzno, tuzno.....

Подели на овим сајтовима

6 hours ago, Muramasa рече

Kako terapeut može da reši problem zvani prolaznost, kad će i sam ostareti, onemoćati i umreti ili poginuti pre toga?

Moze ti pomoci da pronadjes i resis razlog zbog koga tako pesimisticki ocenjenoj prolaznosti dajes dominantnu poziciju u svom licnom vrednosnom sistemu.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Deja Vu рече

Trolovanje ocigledno.

Moguce, ali veliki je ovo forum, mogu da se kladim da barem nekima od onih koji ga cituckaju prodju ovakve misli kroz glavu...

Nikad ne znamo ko ce procitati...

Подели на овим сајтовима

Samoubistvo u porodici baca crni veo na potomke... koji često ispod te crnine ne vide ni lepotu ni smisao.. a mnogi od njih nisu svesni ni zašto. Ja ipak mislim da ti imaš svest o tome ... i da bi smisao tvoga postojanja mogao biti u tome - da skineš taj crni veo sa sebe i svoga roda.... 

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, aliluja рече

Samoubistvo u porodici baca crni veo na potomke... koji često ispod te crnine ne vide ni lepotu ni smisao.. a mnogi od njih nisu svesni ni zašto. Ja ipak mislim da ti imaš svest o tome ... i da bi smisao tvoga postojanja mogao biti u tome - da skineš taj crni veo sa sebe i svoga roda.... 

O cemu vi pricate da mi je znati ? 

:351780:

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, aliluja рече

Da li ti to meni persiraš ili misliš i na sve ostale? 

Persiram , ali to je sad sporedna stvar ...

Nije mi jasna tvoja poruka... Ima dosta simbola ... 

Da li bi mogla da je objasnis ...  kroz neki primer na primer ... 

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...