Pronobis Написано Август 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 9, 2016 8 minutes ago, Deja Vu рече Ako ne vidis u svemu tome lepotu, zasto je ti ne bio pokusao uneti? Лепота, чије постојање признајем, ме не испуњава, зато што је пролазна. Све што је пролазно ми је тужно, а лепота је симбол пролазности. Лепа девојка, постане смежурана баба, леп цвет увене... Леп тренутак, он прође и знаш да ће да прође и шта на крају дође. Како бацам риме. Da pacem, Domine, in diebus nostris. Quia non est alius. Qui pugnet pro nobis. Nisi tu Deus noster. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Август 9, 2016 Пријави Подели Написано Август 9, 2016 jel te ispunjava nesto? Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 9, 2016 Пријави Подели Написано Август 9, 2016 Mnogo je predrasuda oko nas, a to ne valja. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Август 9, 2016 Пријави Подели Написано Август 9, 2016 13 minutes ago, Драгана Милошевић рече Jelena011 Pokusavamo, pa sta upali. Znam, znam Gago da je namera najbolja, ali ti iz licnog iskustva kazem, kad god je neko pokusao tako da me utesi meni je dolazilo da mu razbijem glavu. Mada je i to dobro onda si makar ljut Драшко and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pronobis Написано Август 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 9, 2016 3 minutes ago, Јелена011 рече jel te ispunjava nesto? Баш си ме сад натерала да размислим о томе, ништа наручито. Da pacem, Domine, in diebus nostris. Quia non est alius. Qui pugnet pro nobis. Nisi tu Deus noster. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 9, 2016 Пријави Подели Написано Август 9, 2016 2 minutes ago, Pronobis рече Баш си ме сад натерала да размислим о томе, ништа наручито. Bas nista ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Август 9, 2016 Пријави Подели Написано Август 9, 2016 1 minute ago, Pronobis рече Баш си ме сад натерала да размислим о томе, ништа наручито. a sto ne bi pokusao nesto novo? da vidis? mislim, kad o necemu ovako mislimo cini nam se jedno, a kad udjemo u to, ko zna, mozda nas ispuni. Glupo zvuci, al to ti je kao sa cipelama, nekad i najlepse na polici na tvojoj nozi grozno stoje, a neke koje ti se cine ruznim i prosecnim ti legnu... Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Август 9, 2016 Пријави Подели Написано Август 9, 2016 8 minutes ago, Јелена011 рече jel te ispunjava nesto? Trolovanje ocigledno. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 9, 2016 Пријави Подели Написано Август 9, 2016 12 minutes ago, Pronobis рече Лепота, чије постојање признајем, ме не испуњава, зато што је пролазна. Све што је пролазно ми је тужно, а лепота је симбол пролазности. Лепа девојка, постане смежурана баба, леп цвет увене... Леп тренутак, он прође и знаш да ће да прође и шта на крају дође. Како бацам риме. Cekaj malo...pa nije prolazno samo ono sto je lepo, prolazno je I ono sto je lose...- ruzno, tuzno..... АлександраВ and florenntina је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Август 9, 2016 Пријави Подели Написано Август 9, 2016 6 hours ago, Muramasa рече Kako terapeut može da reši problem zvani prolaznost, kad će i sam ostareti, onemoćati i umreti ili poginuti pre toga? Moze ti pomoci da pronadjes i resis razlog zbog koga tako pesimisticki ocenjenoj prolaznosti dajes dominantnu poziciju u svom licnom vrednosnom sistemu. АлександраВ and Јелена011 је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Август 9, 2016 Пријави Подели Написано Август 9, 2016 3 minutes ago, Deja Vu рече Trolovanje ocigledno. Moguce, ali veliki je ovo forum, mogu da se kladim da barem nekima od onih koji ga cituckaju prodju ovakve misli kroz glavu... Nikad ne znamo ko ce procitati... florenntina and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Август 9, 2016 Пријави Подели Написано Август 9, 2016 Samoubistvo u porodici baca crni veo na potomke... koji često ispod te crnine ne vide ni lepotu ni smisao.. a mnogi od njih nisu svesni ni zašto. Ja ipak mislim da ti imaš svest o tome ... i da bi smisao tvoga postojanja mogao biti u tome - da skineš taj crni veo sa sebe i svoga roda.... ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 9, 2016 Пријави Подели Написано Август 9, 2016 1 minute ago, aliluja рече Samoubistvo u porodici baca crni veo na potomke... koji često ispod te crnine ne vide ni lepotu ni smisao.. a mnogi od njih nisu svesni ni zašto. Ja ipak mislim da ti imaš svest o tome ... i da bi smisao tvoga postojanja mogao biti u tome - da skineš taj crni veo sa sebe i svoga roda.... O cemu vi pricate da mi je znati ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Август 9, 2016 Пријави Подели Написано Август 9, 2016 1 minute ago, Arsenija рече O cemu vi pricate da mi je znati ? Da li ti to meni persiraš ili misliš i na sve ostale? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 9, 2016 Пријави Подели Написано Август 9, 2016 5 minutes ago, aliluja рече Da li ti to meni persiraš ili misliš i na sve ostale? Persiram , ali to je sad sporedna stvar ... Nije mi jasna tvoja poruka... Ima dosta simbola ... Da li bi mogla da je objasnis ... kroz neki primer na primer ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука