АлександраВ Написано Јул 26, 2016 Пријави Подели Написано Јул 26, 2016 4 minutes ago, AnaLaz рече Neeeee, pa, ja sam tezak covek Ма ниси AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 26, 2016 Пријави Подели Написано Јул 26, 2016 18 minutes ago, Сања Т. рече Само бих да захвалим и похвалим администрацију што будно пазе на свако наше слово АлександраВ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 26, 2016 Пријави Подели Написано Јул 26, 2016 7 hours ago, Сања Т. рече Какви су људи за вас "тешки"? Sanja Т., АлександраВ, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2016 21 minutes ago, AnaLaz рече Neeeee, pa, ja sam tezak covek Покушаћу сад да искажем мисао,надам се да ћу лепо да објасним. Сви смо ми " тежак човек" ,ономе ко намеће себе, а ми му не идемо " низ длаку". Отприлике, тај "тежак" може нас да прогласи за- " са тобом човек не може да изађе на крај", ако не успе да истера своје по сваку цену. АлександраВ and AnaLaz је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 26, 2016 Пријави Подели Написано Јул 26, 2016 4 minutes ago, Сања Т. рече тај "тежак" може нас да прогласи за обрнута психологија на (не)делу Sanja Т. and AnaLaz је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јул 26, 2016 Пријави Подели Написано Јул 26, 2016 Ma, težak je onaj kome ne možeš da "priđeš" ni s roguljama(vilama). Onaj ko ne želi da prihvati da postoji nešto što je drugačije od njegovog stava... Već ste to lepo napisali prethodno. АлександраВ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јул 26, 2016 Пријави Подели Написано Јул 26, 2016 8 hours ago, Сања Т. рече Какви су људи за вас "тешки" и како излазите на крај са њима? Нервозни, тврдоглави, надмени. Умем и ја да будем такав. Углавном им не контрирам него тражим заједнички језик па кад се мало опусте убацим им црва сумње да их гризе касније. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2016 1 minute ago, Ниџока 1.1 рече Нервозни, тврдоглави, надмени. Умем и ја да будем такав. Углавном им не контрирам него тражим заједнички језик па кад се мало опусте убацим им црва сумње да их гризе касније. Црва сумње? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јул 26, 2016 Пријави Подели Написано Јул 26, 2016 2 minutes ago, Сања Т. рече Црва сумње? Црва сумње у оно у шта су убеђени (наравно ако је погрешно). Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2016 Управо сада, Ниџока 1.1 рече Црва сумње у оно у шта су убеђени (наравно ако је погрешно). Аха...сад разумем Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 26, 2016 Пријави Подели Написано Јул 26, 2016 Tesku ljudi i nekako, teske zene nikako Sklanjati se, bezati glavom bez obzira, pod parolom ne okreci se sine. Ljudi koji nisu u stanju da pokazu empatiju, koji mogu satima da se zale nad svojom sudbinom, koji imaju vecito problem za koji su drugi krivi, koji uvek krecu sa -da, ali moj slucaj... Umisljene pravednosti i mudrosti bemga, od takvih zena treba se vakcinisati. I pobeci, jer njima niko nije dovoljno ..dobar pobozan, vaki naki. Sanja Т. and AnaLaz је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 26, 2016 Пријави Подели Написано Јул 26, 2016 2 hours ago, JESSY рече Zlatno pravilo s različitim tipovima teških ljudi: Ponašati se drugačije od njihovog očekivanja. Ukapirala tek nedavno, kad sam dozvolila sebi da mi dva puta puca cir na zelucu, da me davi čika Hasimoto, da dobijam tahikardije kad im cujem glas ili prepoznam njihov broj na identifikatoru. АлександраВ, Sanja Т. and aliluja је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 26, 2016 Пријави Подели Написано Јул 26, 2016 Људи према којима сам опрезна су: људи са претежно "тешким" особинама, злоће и коктел комбинација првих и других. Први су ми најклакши, то су особе којима можеш да нађеш "кључ", сигурна метода да их смекшаш је да их орасположиш, они се ретко смеју, а када успеш да их насмејеш смекшају, чак и лик промене. Злоће се, насупрот првима, стално смејуље, али ретко када очима. Са њима је наизглед лакше а када је тешко, онда тешко теби. Трећи су они које бих назвала "прави тешки људи". Е код њих нема шале, само тутањ ....или ако мораш, онда што каже Роналд, хришћански тренинг Такво је барем моје искуство. Иначе, сви смо ми некада некоме тешки, можемо и својом бригом или пажњом да будемо тешки. Биљана, Milica Bajic, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Јул 27, 2016 Пријави Подели Написано Јул 27, 2016 10 hours ago, Ronald рече Šta radiš kad si sama sebi teška? Opteretis li druge ili se povuces? Heh...pa ja sam od onih sto te periode uglavnom provedu sami, mada neminovno je da ponekad nekoga opteretim, ukucani su prvi na listi ;-) Sanja Т., БанеЛ and Ronald је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 27, 2016 Пријави Подели Написано Јул 27, 2016 2 minutes ago, Cimili88 рече Heh...pa ja sam od onih sto te periode uglavnom provedu sami, mada neminovno je da ponekad nekoga opteretim, ukucani su prvi na listi ;-) Bitno je samo maksimalno minimizovati pritisak na druge. Sanja Т. and Maslacak_ је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука