александар живаљев Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 Вучић: Није хир, не желим владу против које бих сам био субота, 23. јул 2016, 11:39 -> 19:57 Извор: РТС, Танјуг Мандатар за састав владе Александар Вучић изјавио је да ће владу саставити у кратком року, а ако не буде успео владу ће, како је рекао, формирати неко други кога ће он предложити. Вучић је рекао да то што владе још нема није хир, већ да постоје одређени проблеми које још не може да реши. Your browser does not support the video tag. "Не желим да формирам владу против које бих сам био", рекао је Вучић, али није објаснио, уз опаску да "постоје ствари о којима не може да говори". Навео је да ће настојати да влада буде формирана у првој пловини августа. Истакао је да спекулације о формирању владе 5. августа нису нимало основане, те да влада неће бити формирана на дан злочиначке операције "Олуја". "Желим да влада буде формирана на дан радости, јер ће грађани добити владу која ће обезбедити највећи раст", поручио је Вучић приликом посете специјалној бригади копнене војске у касарни "Растко Немањић" у Панчеву. Упитан за страну подршку неким политичарима, Вучић је одговорио да га не занима кога амбасадори подржавају. "Амбасадори нека подржавају кога хоће, мене то не занима. Мене занима само шта грађани мисле", нагласио је Вучић и додао да не зна да ли ће Американци да подржавају неког. Грађани, према његовим речима, сами могу да препознају људе који раде у интересу своје земље. Србија ће у јулу бити у суфициту, а по економском расту међу прве две земље у Европи, навео је премијер и указао да ће наредних дана пристићи резултати по којима смо можда и први. Напоменуо је да Србија и Немачка имају највећи суфицит у Европи, као и да будућа влада жели да настави тим путем. "Некима ни то не ваља, супер, ево решите проблем, нађите оне који могу више", рекао је Вучић. Сматра да је проблем тих критичара што се он не плаши да им одговори, јер, навео је, мора да брине и о оним грађанима који су њему дали поверење. Не мисли да су грађани који су гласали за њега на изборима, њих 49 одсто, то учинили зато што га много воле, већ зато што знају ко може да донесе бољитак за државу. Навео је да они који га критикују "устану у десет, прочитају новине у један на бизнис кафици, а у два пљуну некога". "Нека они раде свој посао, ми ћемо свој, а народ је ту да каже шта о свакоме мисли", рекао је Вучић. AnaLaz, АлександраВ and Светислав Павловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Јул 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 Објашњење? VUČIĆU NAJMANJA PLATA Koliko su plaćeni državnici u regionu Milana Pejić | 24. 07. 2016 - 00:27h Srpski premijer je, kada je reč o zaradama, ispostavilo se, najmanje plaćen političar u regionu. Više od njega zarađuju kolege iz Hrvatske, Slovenije, pa i BiH. Foto: RAS / RAS Srbija Tema plata političara i državnika, kao i menadžera javnih firmi, uvek je aktuelna i često na tapetu. Kako piše hrvatski „Večernji list“, Aleksandar Vučić je najslabije plaćen političar na prostorima bivše Jugoslavije, ali je uz to, prema statističkim državnim podacima, i Srbija zemlja sa najnižim životnim standardom. Srpski premijer zarađuje oko 125.000 dinara ili oko 1.000 evra, dok je njegov prethodnik Ivica Dačić u vreme svog premijerskog mandata imao platu 1.470 evra. Čak tri puta više od Vučića zarađuju slovenački premijer Miro Cerar, koliko prima i Tihomir Orešković, hrvatski premijer u ostavci. Ipak, životni standard u dve zemlje nije isti. Naime, Slovenci imaju oko 30 odsto veće prosečne plate u odnosu na građane Hrvatske te je stoga jasno i da, uprkos istom iznosu, hrvatski premijer može lagodnije da živi od svog kolege iz Ljubljane. Međutim, ukoliko se uporede zarade u privatnom i javnom sektoru, zaključuje se da političari ipak skromno zarađuju u odnosu na privatnike, osim onih u Bosni i Hercegovini, čija se zarada, uz putne troškove, penje i na 3.574 evra (7.000 konvertabilnih maraka), piše „Večernji list“. Ipak, u prikaze plata ostalih premijera nisu naznačeni dodaci na zaradu iako je jasno da političari veoma dobro žive. Tako nema podataka o dodatnim zaradama, odnosno nisu uračunate brojne povlastice od prevoza do besplatnih ručkova, letovanja i zimovanja. Upravo zbog takvih brojnih povlastica, političari se i svrstavaju u imućnu elitu. Raskorak u Rumuniji Iako Rumunija ima veći standard od Hrvatske, plata tamošnjeg predsednika jedva prelazi 1.300 evra. Za razliku od njega, bankari, menadžeri u energetici, naftnoj industriji, farmaciji, medijima i marketingu, pa čak i u posrnulom graditeljstvu neretko zarađuju i više od 4.000 evra neto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 6 hours ago, александар живаљев рече ... јер, навео је, мора да брине и о оним грађанима који су њему дали поверење. Moram da ispravim mandatara: Moras ti da brines o svim gradjanima, a ne samo o onima koji su glasali za tebe. Ignjatije, александар живаљев, 3006 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 Назив теме је победио АлександраВ, verum est in beer, 3006 and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 25, 2016 Пријави Подели Написано Јул 25, 2016 Velike sile vrše veliki pritisak na Vučića, ali on sluša narod ...rekao da je Aleksandar Vučić ozbiljan političar i da, kad iznosi takve dileme pred narod, znači da su pritisci veoma veliki i da dolaze od moćnih ljudi. Veliki pritisci na Vučića, siguran sam da će izdržati Светислав Павловић, БанеЛ, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 25, 2016 Пријави Подели Написано Јул 25, 2016 По нету се врти прича задњих неколико дана да Вучко планира да се кандидује за председника Србије, пошто Томи идуће године истиче мандат. И да зато прави овај циркус са формирањем владе јер хоће да изађе из свега и да се спрема за председничке изборе. АлександраВ and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Јул 25, 2016 Пријави Подели Написано Јул 25, 2016 Ma dobio instrukcije da u ovom mandatu prizna Kosovo, pa junački gleda da to izbegne. GeniusAtWork, АлександраВ, Н И Н Е and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 25, 2016 Пријави Подели Написано Јул 25, 2016 Избори за преЦедника следеће године...мислите о томе 3006, александар живаљев and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 25, 2016 Пријави Подели Написано Јул 25, 2016 Пази поглед и фацу овој лево од њега... александар живаљев, verum est in beer, Срђан Шијакињић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 25, 2016 Пријави Подели Написано Јул 25, 2016 vucic laze na kvadrat, u kom suficitu je drzava, o cem on prica, stedi na penzionerima i time je unazadio ekonomiju jer je smanjio kupovnu moc obicnog stanovnistva, pola forumasa se tu ispomaze od necije penzije koju je vucko smanjio, pa se manje i kupuje, manja je potraznja robe, veca inflacija, kad dodas inflaciju i dodatno zaduzenje drzave za zadnjih godinu dana srbija je opet u minusu i to sa stednjom na penzionerima, srbiju vode idioti, a meni se cini njih isto biraju idioti александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 25, 2016 Пријави Подели Написано Јул 25, 2016 jedino sto vucko zna je da sepa na jednu nogu pred kamerama i da se prenemaze, to mu glavna taktika, ko ga ne zna suzu bi pustio za njim, odvratno... александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 25, 2016 Пријави Подели Написано Јул 25, 2016 43 minutes ago, kordun рече jedino sto vucko zna je da sepa na jednu nogu pred kamerama i da se prenemaze, to mu glavna taktika, ko ga ne zna suzu bi pustio za njim, odvratno... I da smara sa njegovim sinom na koga je ponosan jer neće na fakultet. александар живаљев and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јул 26, 2016 Пријави Подели Написано Јул 26, 2016 Za Nemacku je jasno, samo ne znam u cemu i Srbija jedina ima suficit, mozda u broju nezaposlenih ili onih sto se lece SMS porukama ili broju penzionera i dece koji nemaju dovoljno hrane... Boze kakav besramnik i lazov. Mogao je slobodno da se potpise i kao premijer Severne Koreje, ne bih prepoznala razliku. GeniusAtWork and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Јул 26, 2016 Пријави Подели Написано Јул 26, 2016 14 hours ago, GeniusAtWork рече Пази поглед и фацу овој лево од њега... александар живаљев, Ignjatije, Срђан Шијакињић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 26, 2016 Пријави Подели Написано Јул 26, 2016 Мени је страшније од свега што када би ми неко рекао "ево ти изабери владу / премијера" ја не бих знао шта да кажем. александар живаљев and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука