Jump to content

Ljubavna veza iz koristi

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, Tvrtko рече

Ili, ako to nije moguće, treba se pomiriti sa nemogućnošću da im se ponudi više od same ljubavi, pa neka govore kako su svi muškarci isti, jer žele od žena samo jedno.

Ништа није немогуће, ако се хоће.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• 2 years later...

Nikada nisam podrzavala vezu utemeljenu na bilo kakvoj koristi. Muskarac i zena treba da zele nesto podjednako.

Ljubav je najvaznija, razumevanje, postovanje, kao i uzajaman trud na stvaranju ambijenta u kakvom zelite zajedno ziveti.

A ne da sad devojka lakira nokte i izvoljeva vilu sa privatnim bioskopom. Sustina je u jednostavnim stvarima. Kada znam da sam nesto sama stvorila.

Isto tako ne podrzavam ni muskarce koji besposlicare, idu po kafanama, a sa zenom su samo da bi zadovoljili svoj zov prirode.

Jer ukoliko se sve svede na to, postajemo kao roboti. To znaci da kada mi je tesko, lose se osecam ili trebam zastitu, ne mogu to ocekivati od takvog partnera. On je zadovoljio svoje i ostalo ga ne zanima.

Jedina korist koju bi mogli sebicno sacuvati za sebe bi bio osecaj da nekog mozes uciniti srecnim. Samo tako se moze biti ispunjen, kroz mehanizam davanja.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
On 22.8.2018. at 22:09, kordicka93 рече

Nikada nisam podrzavala vezu utemeljenu na bilo kakvoj koristi. Muskarac i zena treba da zele nesto podjednako.

Ljubav je najvaznija, razumevanje, postovanje, kao i uzajaman trud na stvaranju ambijenta u kakvom zelite zajedno ziveti.

A ne da sad devojka lakira nokte i izvoljeva vilu sa privatnim bioskopom. Sustina je u jednostavnim stvarima. Kada znam da sam nesto sama stvorila.

Isto tako ne podrzavam ni muskarce koji besposlicare, idu po kafanama, a sa zenom su samo da bi zadovoljili svoj zov prirode.

Jer ukoliko se sve svede na to, postajemo kao roboti. To znaci da kada mi je tesko, lose se osecam ili trebam zastitu, ne mogu to ocekivati od takvog partnera. On je zadovoljio svoje i ostalo ga ne zanima.

Jedina korist koju bi mogli sebicno sacuvati za sebe bi bio osecaj da nekog mozes uciniti srecnim. Samo tako se moze biti ispunjen, kroz mehanizam davanja.

Узајамног давања.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...

Šta da mislim. Ne slažem se sa takvom vrstom zloupotrebe i obmane. Rade zato što su nesposobni samostalno da vode svoj život, nesposobni su da preuzmu odgovornost, vole parazitirati i ceo život natovariti preko tuđe grbače. Kod njih nema samosvesti pa samim tim ni dostojanstva. Njima je bitno da imaju šta da pojedu, popiju i da se lepo obuku i to im je jedini rezon. Pored naravno malograđanskog izraza da je najbitnije ,,šta će reći ljudi". Što je najgore danas se opravdavaju ovakve gluposti i lopovi postaše ,,gospoda koji se snalaze za život". Žalosno.

Sta mislite o vezama iz koristi i zbog cega to ljudi rade?Kako je moguce da neko zaboravi na svoje dostojanstvo i bude sa nekim recimo zato sto taj neko ima novca itd?Takodje me zanima sta mislite o onom partneru koji misli da moze da vuce drugu stranu za nos i da je ona tu da bi njemu sluzila?I na kraju svega sta mislite da je najpotrebnije za uspesnu vezu?:D

Послато са HUAWEI Y625-U21 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...